Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sevgili kardeşim murkican
murki yazdı:Sağol abim benim, Arkadaşlar bu arada Yalçın abinin yanındaki benim.

artık senin iyi kalbinin şöhreti kıtalar arası üne sahipWink
yakışır kardeşime.Alkis
Bul
bucalıfikret yazdı:muratım yüreğimi ağzıma getirdin askerlik yapalı 28 sene oldu rüyalarıma giriyor beni tekrardan askere alıyorlar ben askerlik yaptım desemde inanmıyorlar ağlıyorum rüyamda neyseki sabah olunca anlıyorum bunun bir rüye olduğuna tamamdır bu gece kesin askerlik rüyama girer çünkü bende aşırı stres var .AlkisGulumseWink
Yok yok sende var bir şey karıştırmak lazım kayıtları, hemde Çetinin yanına verdikmi tamam işte. Zaten 2-3 İzmirli var, sana nöbet bile çıkarmazlar.
Bul
yalova tatar yazdı:yalçın aynen ,ikiz gibisiniz Hehe HeheHehe

eyvallah erdencim
aslında hepimiz birbirimize benziyoruz.
bu sitenin tüm üyeleri kalplerindeki sıcaklıktan dolayı ikiz kardeş gibi
Bul
murki yazdı:Yok yok sende var bir şey karıştırmak lazım kayıtları, hemde Çetinin yanına verdikmi tamam işte. Zaten 2-3 İzmirli var, sana nöbet bile çıkarmazlar.

HappyAlkis
Bul
yycolak yazdı:eyvallah erdencim
aslında hepimiz birbirimize benziyoruz.
bu sitenin tüm üyeleri kalplerindeki sıcaklıktan dolayı ikiz kardeş gibi
eyvallah kardeşim hepimiz birimiz için varız dostluk ve muhabbet ,arkadaşlık,için Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:eyvallah kardeşim hepimiz birimiz için varız dostluk ve muhabbet ,arkadaşlık,için Alkis

76Alkis
Bul
Yakın ilgisinden dolayı Murat kardeşime sonsuz teşekkürlerAlkisSeerfAlkis
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Yakın ilgisinden dolayı Murat kardeşime sonsuz teşekkürlerAlkisSeerfAlkis
Bu teşekkürü asıl ben bu aile sıcaklığını yaratan tüm üyelerimize sunmak isterim, saygılar.
Bul
murki yazdı:Bu teşekkürü asıl ben bu aile sıcaklığını yaratan tüm üyelerimize sunmak isterim, saygılar.

bir kısmını alıkoy sevgili kardeşim
sana yakışıyor
Bul
böyle güzel insanlarla beraber olmak beni çok sevindiriyor şimdi gözlerim doldu ne güzelsiniz arkadaşlar.Gulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sevgili kanmaz ailesini takdimimdir efendim. yycolak 55 5,638 30-07-2012, 09:59
Son Yorum: Uzun_ahmet
  sevgili abim hus213 yycolak 22 3,272 07-10-2011, 16:25
Son Yorum: yycolak
  Sevgili kardeşim.... yycolak 24 3,842 03-09-2011, 08:50
Son Yorum: yycolak
  Sevgili Üyelerimiz çatalca 84 0 1,385 05-12-2006, 09:29
Son Yorum: çatalca 84

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi