Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
26-9-09 sedat ve tarabyalı çinekoplar
erol abi en son 1 tane daha çekti çinekop..saat 2 gibi kalktık..hava bir ara durdu sonra esmeye başladı çok üşüdük
hasta olmadan kalktık...güzel bir avdı..inşallah bu sene balık güzel olacak..sedatıda çok tebrik ederim.Alkis.kardeşim helal olsun sana..ben bir vuruş dahi almadım..üzerimde bir uğursuzluk var..
Seerf
Bul
arkadaşlar elinize sağlık çinekop raporları gelmeye başladı hayırlısı olsun ekibe rast gele.AlkisAlkisSeerf
sedat kara avında başarılar rast gele.
Bul
BALIK and OZAN yazdı:erol abi en son 1 tane daha çekti çinekop..saat 2 gibi kalktık..hava bir ara durdu sonra esmeye başladı çok üşüdük
hasta olmadan kalktık...güzel bir avdı..inşallah bu sene balık güzel olacak..sedatıda çok tebrik ederim.Alkis.kardeşim helal olsun sana..ben bir vuruş dahi almadım..üzerimde bir uğursuzluk var..

kardesim senın yanımda olman balıkları tutmama yetti bence sen biraz durgun başladın maca ama onumuzdeki maclar guzel olcak merak ettme.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
bucalıfikret yazdı:arkadaşlar elinize sağlık çinekop raporları gelmeye başladı hayırlısı olsun ekibe rast gele.AlkisAlkisSeerf
sedat kara avında başarılar rast gele.

abicim tesekkur ederim nasip seneye bakarsın beraber bi kara avı yaparız. saygılar.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
Tropheus yazdı:kardesim senın yanımda olman balıkları tutmama yetti bence sen biraz durgun başladın maca ama onumuzdeki maclar guzel olcak merak ettme.
tüm maçlarda oynamak istiyorum beni savunmaya yazın ben muhabbete gelir az veya çok kalır dönerim balık tutarsamda yanımıza kar kalır Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:tüm maçlarda oynamak istiyorum beni savunmaya yazın ben muhabbete gelir az veya çok kalır dönerim balık tutarsamda yanımıza kar kalır Gulumse

abi senden guzel teknık direktor olmazmı sen takımı kur geısını bıze bırak . busene senin sahada cok maca cıkıcaz gerçigi senın sahaları kullanmak için izin almamız gereke bilir .
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
gelin gelin serbest boğazın bu yakası site üyelerine serbest.
bu arada kadıköyde yeni organizasyon yerini belirledik şortları giyip orada bir toplanalım şamatanın kralını yaparız Siyirdim
Bul
abi 7 haftadır bosum yok bu sezon cok balıklı bı sezon olacak valla hahahahhahaa. ama kadıkoyden balık kacmaz bılırsın.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
bereketli olsun dostlar yine bir arada muhabbette olmuş balıkta.
takım böyle olunca çok maçlar kazanılır devamına rastgele.AlkisGulumseAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Alparslan yazdı:Bu kadar güzel yerin internette deşifre olmasına üzüldüm ...

alparslan bu cevabı yazmak istemezdim ama dayanamadım ben amatör balıçı olarak sanıyorum sen de öylesindir avımı bilnçli olarak yapmaktayım bu sitede olmamın sebebi buradaki içten samimi ve paylşımcı arkadaşların hiç bir art düşünceleri olmadan bir aile gibi paylaşımcı olmalarıdır uzun bir süreden beri sitedeki av raporlarını hemen hemen hepsini okumaktayım fakat böyle bir yazıyı ilk olarak okuyorum ve amatör balıkçıların böyle düşündüğünü sanmıyorum burasının paylaşım platformu olduğunu düşünüyorum isteyen resim koyar isteyen meranın yerini yazar ama kınama gibi yazını hiç beğenmedim bu da benim şahsi görüşüm .
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bu sene bu çinekoplar bitmez 06.12.2014 cumartesi serdal76 12 2,471 09-12-2014, 18:35
Son Yorum: rusan
  ozanand sedat istavrit. Tropheus 61 6,931 07-04-2010, 23:40
Son Yorum: yycolak
  Çinekoplar... tomy77 17 3,174 24-05-2008, 23:30
Son Yorum: robinson987

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi