Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cevap
kefalcı ibo yazdı:sayın orhan bey mesajımızda diğer emek veren arkadaşlarımızı görmezden geldiğimi sadece rapor ve resim yolladığımı ima etmişsiniz.halbuki son yolladığım raporumda elimden geldiği kadar raporları okuduğumu resim yollayan ve rapor yazan tüm arkadaşları takdir ettiğimi belirtmiştim.diğer arkadaşlar kadar çok rapor yazamamamın tek sebebi bilgisayar konusunda iyi olamamam dır.hatta yalovalı değerli bir kardeşimiz olan barış dan-tommy 77-pek çok defa resim basma ve rapor yollama konusunda yardım istemişimdir.benim amacım en iyi olabilmek takdir edilmek değil.yada thunderbolt,un mesajındaki yazdığı sadece alkışlanmak yahut onurlandırılmak için yazılmaz çümlesinin beni anlattığına inanmıyor,sizlerinde belirttiği gibi burası bir paylaşım sitesi ben resmi yollarım,hoşunuza gitmediyse raporumu okumazsınız,saygılar.

bence burası insanların birbiri ile tanıştığı hoş sohbetlerin ve dostlukların kurulduğu bir ortam tadını kaçırmamak lazım.
raporlarınızı okuyorum ama hoşuma gitmediğini söylemek isterim çünkü her raporunuzda limit dışı balıklar muhakkak var. bence amatörlüğün ruhuna aykırı avlanıyorsunuz çünkü yanlızca bu işin ticaretini yapanlar olsunda büyük küçük farketmez der. sizdede bunu seziyorum. bakalım 2 saatte kaç balık rekoru kıracağım şeklinde avlanırsak yanlış yaparız diye düşünüyorum.
saygılar...
Bul
bende hakan abime katılarak bu işin yarış değil de bir tutku ve dostlarla da bu tutku paylaşmak sadece diyorum. Zamanın da benim de ufak şeyler yüzünden kızmak galetinde bulundum. müğüm olan dostluk ve balık tutkusudur kurallara uyduğumuz sürece dost kalmak dileğiyle bilmem anlatabildim mi? hepinize rastgele...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi