Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sonbahar Renkleri
Ne mutlu sana Ahmet abim çok güzel bi doğada yaşıyorsun ve doğanın nimetlerinden faydanabiliyorsun afiyet olsun saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Ahmet kardeş harika tabiat resimleri teşekkürler Alkis
Bul
aygroup yazdı:Hayrettin Ustacığım...

Haklısın tabii.Ben bunları çok iyi tanıdığım için yedim zaten...Her sene sonbaharda bunlardan toplar ve reçel-marmelat türünden kışlıklar yaparız..Hele şimdi Kasımda ayı mamaları (kocayemiş) çıkar..Büyük bir hasretle onları bekliyorum.Vallahi bir yıldır yemedim...Happy

Selamlar...

Aman Abi dikkat et kocayemişi fazla kaçırma , kafa 1500 gezersin dağları Happy Ayıyı bile sarhoş ediyormuş meret Siyirdim Geçen dağa gittiğimde yedim , bizim buradakiler olgunlaşmışlardı.Eskiden köylerde çok olurdu ama ağacı çok sağlam olduğu ve iyi yakacak olduğu için artık görmüyorum Snifsinf Sadece dağlardaHadiordan Bu arada bizim buralarda davulgu derler ona , hatta ağaç çileği de deniyormuş.

Bu arada sonbaharın renklerini bende severim . Paylaşım için teşekkürler Alkis
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Ahmet abi çok güzel görüntüler için teşekkürler..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Ahmet abi insanın ruhu bir tek balıkta değil,senin yaptığın gibi doğada da rahatlar.en güzelini yapmışsın,yediklerinde yarasın ,şifa olsun.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
ahmet abi sonbaharı güzel değerlendiriyorsun eline sağlık güzel resim çekmişsin .AlkisAlkisAlkis
Bul
guzel bır paylasım ahmet abı elıne saglık .
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
ben resimlere bakarken bile rahatladım ahmet abiGulumse,en kısa zamanda bir orman yürüyüşüne çıkmam gerektiğini hissettim.teşekkürler Seerf
Bul
Güzel resimler...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul
paylaşım için teşekkürler ahmet abi güzel renkler gerçekten.meyveler afiyet şeker olsun selamlar.Gulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Son Bahar Renkleri ve Karadeniz MaVrUşGiL 20 3,484 14-11-2011, 14:32
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi