Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sonbahar Renkleri
MaVrUşGiL yazdı:Ahmet abi, resimler süper AlkisAlkis doğa her mevsim her rengiyle büyülemeye devam ediyor Gulumse.
Bu ararada hiç bir katkı maddesi bulunmayan tamamen doğal besinler içinde afiyet şeker olsun.

Evet Serkan...

Gerçek bir renk armonisi...Hem de daha yapraklar yeşil...Daha onlar da kızaracaklar...

Ben doğal besinlere oldukça meraklıyım..İmkan olduğu kadar naturel beslenmeye çalışırım..

Teşekkürler...Sevgiler...
Bul
mariner8 yazdı:Ahmet abi eline koluna sağlık Alkis harika fotolar hele o kırmızı - kırmızı doğa meyvaları insanın ağzını sulandırıyor Siyirdim teşekkürler 76

Sevgili Adaşım...

Sizin yerinize de yedim ...Merak etme...Smile

Selamlar....
Bul
yycolak yazdı:biz denizde sen dağda
ikiside güzel oldu galiba
allah içine sindirsin
yaban içinde yabanı yaşamak her zaman insanı dinlendiriyor değilmi abicim
yediklerinin tadını bende biliyorum
ağzım sulandı valla
afiyet şeker olsun

Sağolasın Yalçın...

amatorbalikci.net denizde ,dağda her yerde...AlkisSiz denize bakarken ben dağları boş bırakmadım...

Yabanı yaşamak demişin..Gerçekten çok güzel....Teşekkürler...
Bul
orhanekmekci yazdı:Neyse orman üzümünü burda buluyorumGulumsediğerleride ayrı lezzet.Paylaşım için teşekkürler Ahmet.Afiyet olsunGulumse

Sağol Orhan...

Ağzının tadını bilenler doğadan herşeyini bulabiliyor..Tebrik ediyorum..

Sevgiler...Selamlar...
Bul
doktor yazdı:Ne mutlu sana Ahmet abim çok güzel bi doğada yaşıyorsun ve doğanın nimetlerinden faydanabiliyorsun afiyet olsun saygılar.

Teşekkürler sevgili Eren..

Her isteyenin çok rahat yapabileceği şeyler bunlar..Ama insanlar önem vermiyorlar..

Selamlar.....
Bul
adaşım yediklerin bal şeker olsun,kocayemişlere az bir zaman kaldı,av zamanı avda birazda olsa aclıgımı bastırması için yedigim çok olmuştur,paylaşımın için teşekkürler.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
Ahmet abi gittin gezdin güzelde bizede yaptın yapacağını eline emeğine sağlık bizede yaşattın aynı ortamı nice güzellikler sizlerin olsun teşekkür ederim. Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
aahmet yazdı:adaşım yediklerin bal şeker olsun,kocayemişlere az bir zaman kaldı,av zamanı avda birazda olsa aclıgımı bastırması için yedigim çok olmuştur,paylaşımın için teşekkürler.

Sevgili Adaşım..

Avcı olduğun için bilirsin..Ben özellikle toplamaya ve yemeye giderim..

Kadıköy diye belirtmişsin....Kayıtlı olduğun bir kulüp varmı...

Selamlar...
Bul
1986 dan beri bostancıda kazasker kulüp üyesiyim.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
Güzel manzaralar Ahmet abi.
Paylaşım için teşekkürlerAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Son Bahar Renkleri ve Karadeniz MaVrUşGiL 20 3,555 14-11-2011, 14:32
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: