Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
merayı duymayan kalmamış
Alıntı:
Orjinal Gönderi : yycolak [Resim: viewpost.gif]
ellerinize sağlık ismail abi
tüm ekibi kutluyorum
bir sonraki avda birlikteyiz inşallah
bizim ekip bu akşam erezyona uğradı
ortada kaldım
bir gün önceden haber verebilirsen çok mutlu olurum
levrekler süper
afiyet şeker olsun

sağol yalçın abi.tabiki seninle gitmeyi çok isterim inşallah beraber gideriz.
aynen dediğim gibi bundan sonra ekibe katılabilirim ismail abi
ne zaman gidecekseniz banada haber verin
sevindirin garibi
bizim millette erezyon var
artık taleplere cevap yok
Bul
thunderbolt yazdı:Maşallah çok güzel av olmuş Alkis Yerin zaten kefal ve levrek merası olduğu çok belli , asıl çupralar sürpriz geldi bana Siyirdim Ama mera söyleme konusuna gönülden katılıyorum.Özelden veya tel. ile bilgi vermek en iyisi herhalde Smile Afiyet olsun Seerf
evet nedim,yer olarak avlandığım yerler ufak meralar.yani adını söylesem arayan beni eliyle koymuş gibi 1 dk.da bulur.dediğin bizim sitenin üyeleri özelden irtibat kurabilirler.
Uzun_ahmet yazdı:EEE bu meraya bende giderim elbette, bereketli olsun..AlkisAlkisAlkis
işi bilenlerin gitmesi beni bozmaz,ama gelen kişi yarım metre yanıma yanaşıpta benim kurşunsuz attığım yere kurşunluyla şaaap diye olta atarsa beni bozar,yaptıkları gürültülerde hariç.
ALTAYLI yazdı:Maalesef hep böyle olur ve mera dövüle dövüle balık rahatsız edile edile işin bku çıkar. Bu nedenle fazla dile getirmemek lazım. Bu bencillik değil doğallığı bozmamak için gerekli. Bakın birkaç gün önce bildiğiniz gibi Kılıç avı gerçekleştirdim ve sadece ilçe adı verdim meradan söz bile etmedim. Birlikte çıktığım arkadaşımla konuştum orada yerleşilk olmasına rağmen sadece bir kere daha çıkmış ve 2 adette o almış. İşlerim müsait olmasına rağmen tekrarını hemen istemedim. Eğer deşifre edilse idi oraları kaynayan kazan olur ve hayvanların rahatsız olması kaçılmaz olurdu. Yumurta bırakmayacak başka yerler arayacak vs.vs Arkadaşlar Amatör olduğumuzu hiç unutmadan keyifli avlar yapalım ve örnek olalım. Bu bizim için ayrıca bir görevdir. Tahsin kardeşim seni tebrik etmeyi unutmadım. Afiyetle
evet ercan abi sana hak veriyorum doğru söylüyorsun.sağol abi.
eşref sürek yazdı:Tahsin bu güzel avlarının devamını dilerim afiyet olsun rastgele
teşekkür ederim eşref abi.
bahriyeli yazdı:bereketli olsun tahsin talan edilmesi gerçekten üzücü tutan arkadaşaların küçükleri bırakmasını dilemekten başka çare yok rastgele.
bu konuuda biraz daha duyarlı olmaktan başka yapıcak bir şey yok.sağlık olsun.
jr doktor yazdı:helal olsun da nihat abinin dediği gibi deşifre olması kötü. herkes senin gibi ölçü dinlemiyor. Allah bohçacılardan balıkları korusun.

amin.önce gözümüz ,sonra gönlümüz sonrada karnımız doysun.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
bucalıfikret yazdı:tahsin 4 no iğne ufak gelmiyormu
biz 6.0 kullanıyoruz rast gele
yalçın'dan haberini aldım davetin için çok teşekkür ederim AlkisSeerf

fikret 505 te 4 no nun bir büyüğü 3 no dur.numara büyüdükçe iğne küçülüyor.nedim in dediği gibi bana görede en ideali 3 no.ama burada balık hırsız yemi hep çalıyor.alıp götürmüyor.yani yemi pipilerken senin vurman lazım.bu yüzden 4 ü tercih ettim.
bir sürü tanımadıklarım av yaparken tabiki sizide davet etmem gerekir.el alem malı götürsün benim arkadaşlarım bu fırsatlardan yararlanmasın,hiç öyle şey olurmu.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Tahsincim bu merayı bir duymamışım neresi bu levrek yakalanan yer. Snifsinf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
tahsinmersin yazdı:fikret 505 te 4 no nun bir büyüğü 3 no dur.numara büyüdükçe iğne küçülüyor.nedim in dediği gibi bana görede en ideali 3 no.ama burada balık hırsız yemi hep çalıyor.alıp götürmüyor.yani yemi pipilerken senin vurman lazım.bu yüzden 4 ü tercih ettim.
bir sürü tanımadıklarım av yaparken tabiki sizide davet etmem gerekir.el alem malı götürsün benim arkadaşlarım bu fırsatlardan yararlanmasın,hiç öyle şey olurmu.
tahsin teşekkür ederim saol.Alkis
Bul
Tebrikler TahsinAlkiskalabalıkda olsa balığınızı almışsınız maşallah.Bereketli afiyet olsunAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
Salih Reis yazdı:Tahsincim bu merayı bir duymamışım neresi bu levrek yakalanan yer. Snifsinf
salih alaçatıydı.
bucalıfikret yazdı:tahsin teşekkür ederim saol.Alkis
sende sağol.fikret abim
orhanekmekci yazdı:Tebrikler TahsinAlkiskalabalıkda olsa balığınızı almışsınız maşallah.Bereketli afiyet olsunAlkisSeerf

sağol Orhan abi.daha iyileri sizlerin olması dileklerimle.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
abi ahrika olmuş yine döktürmüşsünüz devamı rastgelsinAlkis
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
tahsin abi merayı herkes öğrendiğine göre ve eğerde balık tad vermiyorsa artık ordan demir almak lazım belki ilerki zamanlarda mera kendini toparlar sanırım.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
bereketli olsunAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sevdim bu merayi:) YaKaMoZ 28 3,654 16-04-2012, 12:58
Son Yorum: rusan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi