Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İŞTE BU !!Derin su ORFOZU (video)
bucalıfikret yazdı:rauf abi eline sağlık maşallahın var Alkisgüreşte galip gelmişin tabiki galip gelirsin kilo farkı var Siyirdimafiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Bak orasını hic düşünmemiştimHappyhaklısın be yawww.
Rauf abicim böyle bir av hikayesinin bizi sıkması mümkün mü?
Zevkle kendim yapmışcasına okudum.Bereketli olsun.Boynuz kulağı geçermiş ama boynuzun öğreneceği daha çok şey var gibime geliyor benimWink
Afiyet olsun, rastgele...AlkisSeerf

Takımlarınızın fotoğrafları varsa görmek isterim.Teşekkürler...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
super bır anlatım ve paylaşım eline saglık rauf kaptan teşekkurler.Alkis
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Rauf abim muhteşem bir balık kurbanlık koç gibi bir şeymiş yazdıklarını okurken heyecanını yaşadım ellerin dert görmesin bu güzel avlarının devamını dilerim afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Rauf Abi tebrikler AlkisAlkisAlkis. Muhteşem bir uğraş sonunda muhteşem bir balık ! Fazla söze gerek yok AlkisAlkisAlkis.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Rauf abi mükemmelsin.unutulmıyacak av yapmışsın,böyle bir balığı çekmek kolay değilAlkis.ellerine sağlık.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Rauf Kaptan seni yürekten kutluyorum. Tebrik ederim. Ayrıca nefis bir anlatım ile o anı bizlere de hissettirdin. Bu derin su Orfoz'ları ile ilgili şöyle bir hikaye anlatılır. Bu balıklar önce dişi olarak büyürler büyürler büyürler ve en nihayetinde çiftleşmek için erkek olur ve çiftleştikten sonra ölürler. Bu nedenle de balıkçılar derler ki Orfoz'un erkeğini avlayan olamamıştır. Tüple inen Zıpkıncılar da oldukça büyümüş Orfoz'a bu nedenle sıkmazlarmış. Ben de bu bahane ile bunu paylaşayım istedim. Seni tekrar tebrik ediyor daha nice keyifli avlar diliyorum
Bul
Rauf abi süpersin vallahi Alkis Herkese nasip olmaz böyle bir av.Yazını okurken sanki orada gibiydim.Ellerine sağlık..
Bul
Büyüksün Usta , süper balık AlkisAlkisAlkis Zaten de eceli yaklaşmış gibi Siyirdim Bu mahluğu olta ile almak hakikaten de çok zor , ve az çıkıyor , tebrikler AlkisAlkisAlkis
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Sevgili Rauf Ağabey..

Bir işi herkes yapabilir..Bazıları daha iyi yapabilir..Hatta bir kısım insan çok daha iyi yapabilir..

Ama sadece birkaç kişi , yaptığı işin yıldızı olur..

Sen gerek gösterdiğin çaba ile ,gerek anlatımın ile gerekse hayatımda ilk defa canlı gördüğüm bu balığı çekmek başarısı ile yaptığın işin yıldızısın..

Seni tanıdığım için gurur duyuyorum..Ellerine sağlık..

Rastgele..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İşte Taze taze balıklar.:) 10 Mart 2013 Pazar Sivrice 'de yazdan kalmış bir Gün.:) Torik Orhanbaba 26 5,548 16-03-2013, 14:28
Son Yorum: darıcalı
  08.03.2009 SOĞANLI, ÖZKÖPRÜ SAZAN AVIMIZ(video ve resim) alperburdur 38 6,998 02-10-2012, 09:37
Son Yorum: turna
  DERİN suda 11 saat! rauf 15 3,021 13-06-2012, 16:59
Son Yorum: rauf
  Alanyada Yazılı orkinos palazı avı(maziden bir video) rauf 33 5,582 17-01-2012, 23:38
Son Yorum: LeVrEkCi
  SENENİN SON AVI!(video) rauf 15 3,088 30-12-2011, 21:57
Son Yorum: turna
  MORİNA BALIĞI Avı (Video) rauf 24 7,772 28-12-2011, 09:43
Son Yorum: maxtar
  İşte yine DERİN SU MERCANI avım başladı!. rauf 27 4,485 28-12-2011, 08:25
Son Yorum: rauf
  Marmarada derin su avlarına devam eşref sürek 34 4,999 18-12-2011, 19:26
Son Yorum: mariner8
  MART'tan bir derin su avı rauf 12 4,527 08-05-2011, 23:02
Son Yorum: fish or die
  Bu sefer ORFOS (video) rauf 21 6,201 06-05-2011, 05:42