Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatros sezonu kapatti
deniz aşığı yazdı:faruk kaptan yeni sezonda yeni raporlarını bekliyoruz rastgeleSeerf
tesekkurler Cetin abi..cok sagol..insallah
sizlerede rastgele
uzman42 yazdı:Faruk abi hayırlısı olsun, vardır bir dost sizi balığa götürecek ondan eminim , fakat teknenin kaldırılışını çıkarılışını öyle güzel anlatmışsınız ki , bayağı bir üzüldüm açıkçası , herneyse yorgun dostumuz albatrosa iyi uykular , yeni sezonda çok iş düşecek ona , hatta belki bir İmaret organizasyonu olur da yakından görürüz keratayı...Alkis
tesekkur ederim Ismail..
bu gun tekneyi sudan cikarirken benimde icimi bir huzun sardi..fakat ne yapalim..tedbir-tedbirdir ...insallah...
sizlerede rastgele
tahsinmersin yazdı:yaa faruk abi,şimdi düştün işte.sen tekneyle balıkları yakalarken bir gün olsun kalbim tahsin kardeşimle,dedinmi.yanındaymışım gibi,davrandınmı.yoook.
ama ben öyle değilim allah inandırsın her gittiğimde kalbim seninle olucak.sayın abimle beraber avlanıyormuşum gibi yapıcamSiyirdim
sen zaten saldığın küçük balıklar büyüsün diye bekliyon ben seni bilirim.Gulumse
Tahsin bu ne simdi abicim ya...baliga giderken,site uyeleri devamli aklimdan geciyor..kimse-kimseden onde degil...sadece senin yaptigin balikcilik ,usulunde balikcilik yapmadim daha..
bunlari yazmaya acele ettin..kisin levrek avina ciktigimda(niyetim var)..senin balikcilik stilinde((org.da...anlatmistin-unutmadim)o stilde bir av denemeyi dusunuyordum...
uzdun beni simdi..eger seni bir sekilde kirdim veya uzdum ise ozur dilerimAffet...
baska ne yazacagimi bilemiyorum...mat ettin aksam-aksam beni..
bol balikli ,kis sezonu dilerim
H.A.R.U.N yazdı:Albatrosa iyi uykular diyelim ozaman gr yede bol şans
tesekkurler Harun..cok sagol
sizlerede rastgele
Bul
araphüso26 yazdı:yav senin gibi insan kenarda bırakırılırmı burda olsan adalarda gondolla gezdirirdim ben seniSiyirdim
bir tanesin Huseyin....zaten porsuk ,fotolarda bakiyorum..o kadar guzel olmus ki..Alkis
fakat greek team uyelerinden tik yokSiyirdimmazallah kaldik ortadaBobo
Bul
Albatros bu sene baya bir yoruldu dinlenmek onunda hakkı...GulumseGulumseGulumse

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul
Faruk kaptan Albatros üstüne düşüne gayet iyi yerine getirdi ve sana tüm sezon eşlik etti artık iyi bir dinlenme bakım ve süslenmeyi haketti. Bu arada sizin ekip daha oralarda sanırım nice avlarınızı paylaşırız. Hayırlı olsun kaptan
Bul
Faruk abi, artık sende biraz dinlenirsin şu aralar bünyeyi güçlü tumak lazım Smile.
Ama o anlamlı mesajda gözümden kaçtı sanma Siyirdim ahmet abi, serkan ve hocama duyrulur Siyirdim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Emrah77 yazdı:Albatros bu sene baya bir yoruldu dinlenmek onunda hakkı...GulumseGulumseGulumse

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
tesekkurler Emrah...albatros`un adinada ayrica tesekkurler..
sizlerede rastgele
ALTAYLI yazdı:Faruk kaptan Albatros üstüne düşüne gayet iyi yerine getirdi ve sana tüm sezon eşlik etti artık iyi bir dinlenme bakım ve süslenmeyi haketti. Bu arada sizin ekip daha oralarda sanırım nice avlarınızı paylaşırız. Hayırlı olsun kaptan
tesekkurler Ercan abi...dedigin gibi teknelerimizin de dinlenme hakki var..senden sonra bende karaya aldim
bizim greek team ,halen aktif...insallah ava cikarsak ,yine buradan paylasiriz..
sizlerede hayirli kis sezonu dilerimSeerf
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Faruk abi, artık sende biraz dinlenirsin şu aralar bünyeyi güçlü tumak lazım Smile.
Ama o anlamlı mesajda gözümden kaçtı sanma Siyirdim ahmet abi, serkan ve hocama duyrulur Siyirdim.
tesekkurler Serkan....artik biraz kampa cekiliyoruz sanirim..arada bir maca cikariz yine..fakat aralikli olur
mesaja gelince..
isteyen bir dilenci..vermeyen(yani goturmeyen) ikiSiyirdim
bu msj nasil?Siyirdim
Bul
Bu Konuyu Görüntüleyen: 10 (5 Üye ve 5 Misafir) Albatros-gr, H.A.R.U.N, kasap100+, site polisi, tomy77

..................................
site polisi konunun icinde..
ne yaptik yinede geldi bu adam?
Bul
HappyHappyHappy bizde insanız merak ettik be üstadım.
Artık yeni sezonda daha iyi avlar dileğimle...
Bul
Albatros-gr yazdı:Bu Konuyu Görüntüleyen: 10 (5 Üye ve 5 Misafir) Albatros-gr, H.A.R.U.N, kasap100+, site polisi, tomy77

..................................
site polisi konunun icinde..
ne yaptik yinede geldi bu adam?

Ne yaparsın,kendisi Mod.oluyorHappy
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2011 balık sezonu LeVrEkCi 33 7,193 11-05-2011, 09:14
Son Yorum: Uzun_ahmet
  2010 - 2011 Av Sezonu Hayırlı Olsun Uzun_ahmet 14 5,021 16-06-2010, 02:12
Son Yorum: bahriyeli