15-11-2009, 01:17
Yer:yeniçiftlik açıkları
Yem:midye
Takım:ikili üçlü 6 no sinek ve 2505 singapur iğneli
Hava durumu
ıfır rüzgar
Derinlik:30 metre
Ava katılanlar:zeynel salim ve ben
Arkadaşlar bugün sabah 11 gibi teknemizi hazırladık kıyıdaki kayalıktan midyemizi topladıktan sonra yeniçiftlik açıklarındaki taşımıza hareket ettik
havanın oldukça güzel olması ve gps yardımıyla taşımıza demirimizi attık
ilk önce bizleri ispariler karşıladı demir ipine 5 metre kadar kalama verdik ve sargozlar gelmeye başladı
salim birden bu sefer güzel bir şey geliyor dedi merakla gelen balığı bekledik mercanı görünce sevindik
salim ilk defa mercan yakalıyordu 5 mercandan 3 ünü o yakaladı 2 tanede ben yakaladım
bu arada ispari izmarit ve sargozlarda ziyaretçilerimiz arasındaydı
güneş batmasına yakın demiri toplayıp kıyıya doğru yola çıktık birkaç teknenin çaparide istavrit aldığını görünce yarım saat kadar çaparide istavritimizide yakaladık
tam bir balık çeşidi olmuştu
uzun zamandan beri böyle çeşitin olduğu bir av yapmamıştık
üç kişi toplam 8 kilo balıkla kıyıya döndük
hava müsait olursa yeniden buluşmak üzere çorluya döndük
herkese bereketli avlar rastgele
Yem:midye
Takım:ikili üçlü 6 no sinek ve 2505 singapur iğneli
Hava durumu

Derinlik:30 metre
Ava katılanlar:zeynel salim ve ben
Arkadaşlar bugün sabah 11 gibi teknemizi hazırladık kıyıdaki kayalıktan midyemizi topladıktan sonra yeniçiftlik açıklarındaki taşımıza hareket ettik
havanın oldukça güzel olması ve gps yardımıyla taşımıza demirimizi attık
ilk önce bizleri ispariler karşıladı demir ipine 5 metre kadar kalama verdik ve sargozlar gelmeye başladı
salim birden bu sefer güzel bir şey geliyor dedi merakla gelen balığı bekledik mercanı görünce sevindik
salim ilk defa mercan yakalıyordu 5 mercandan 3 ünü o yakaladı 2 tanede ben yakaladım
bu arada ispari izmarit ve sargozlarda ziyaretçilerimiz arasındaydı
güneş batmasına yakın demiri toplayıp kıyıya doğru yola çıktık birkaç teknenin çaparide istavrit aldığını görünce yarım saat kadar çaparide istavritimizide yakaladık
tam bir balık çeşidi olmuştu
uzun zamandan beri böyle çeşitin olduğu bir av yapmamıştık
üç kişi toplam 8 kilo balıkla kıyıya döndük
hava müsait olursa yeniden buluşmak üzere çorluya döndük
herkese bereketli avlar rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962