Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeniçiftlik yar mercanlar
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun eşref abi,
ilk resimde benim ev görünüyor Siyirdim
şaka bir yana o kadar açıkta 30 metre derinlik bana az geldi demekki taşlardan dolayı derinlik az orada.
ozanlarla gittigimizde 8-10 metrelerde bir taş bulduk etrafından erkek mercanlar dahil 8 çeşit balık aldık o taşın kerterezi aldım seneye orada yatacagım inşallah.
birde şu gps lerdan taş işaretlemek için bir tane almayı düşünüyorum senin cihazı incelediğimizde taş yeri bulmak için ideal oldugunu gördüm.
hava çok güzelmiş aslında bende gelecektim ama biraz gripal durumlardan dolayı vazgeçtim.afiyet olsun rastgele Alkis
abi mutlaka bu gps işini hallet..çok işine yarayacak..levrekten dönüşte birazda bu kayalarda takılman güzel olur..benim aklımda kaldı o an ki av..çok daha iri mercanlar seneye çıkacaktır oralardan..valla ben olsam direk oralara bakarım..saygılar..
Seerf
Bul
Abicim harika iş çıkartmışsınız. Tebrik ederim, afiyet şeker olsun. Alkis
Bul
Çok güzel bir av gerçekleştirmişsiniz Eşref bereketli olsun..
Bul
bereketli ve keyifli bir av geçirmişsiniz tebriklerSeerf
Bul
Tebrik ederim , güzel bir av çeşitlemesi olmuş. Emeklerinize sağlık afiyet olsun..AlkisAlkis
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
marmarada bu tarz karışık av çok güzel..hele mercan harika..tebrikler
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun eşref abi,
ilk resimde benim ev görünüyor Siyirdim
şaka bir yana o kadar açıkta 30 metre derinlik bana az geldi demekki taşlardan dolayı derinlik az orada.
ozanlarla gittigimizde 8-10 metrelerde bir taş bulduk etrafından erkek mercanlar dahil 8 çeşit balık aldık o taşın kerterezi aldım seneye orada yatacagım inşallah.
birde şu gps lerdan taş işaretlemek için bir tane almayı düşünüyorum senin cihazı incelediğimizde taş yeri bulmak için ideal oldugunu gördüm.
hava çok güzelmiş aslında bende gelecektim ama biraz gripal durumlardan dolayı vazgeçtim.afiyet olsun rastgele Alkis

Nihat bizim oralar sığlıktır o yüzden 30 metreleri bulmak için açılmak lazım
denize çıktığımız yer ile taş arası 3.5 km o yüzden havanın çok iyi olması lazım
gps gerçekten yararlı bir alet bazı havalarda kıyıdaki işaretleri göremeyince taşı bulmak zor oluyor
en önemliside sisli havalarda hiç kimse denize çıkamazken biz rahatlıkla çıkabiliyoruz
gps in faydaları saymakla bitmez
biz yemli balıkçılığı severiz çünkü ne geliceği belli olmuyor
iyi bir havada buluşalımda taşa gidelim
gps almaya karar verirsen mutlaka görüşelim teşekkürler rastgele
teşekkürler rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
maşallah abicim çok güzel balıklar.. vallahi balık tutmayı özledim afiyet olsunAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
eşref abi döktürmüşsünüz abi maşallahınız var ispariler bende nerede derken bak sizin meraya kaçmışlar kesin benden kaçmışlardırHeheSiyirdim onlar afiyet bal şeker olsun herzaman daha iyilerine
tebrikler eşref abicim maşallah ne güzel av olmuş her çeşit balık var keyfinize diyecek yok ekibede tebrikler selamlar rastgele.AlkisSeerf
balığa hasret yaşamak zor
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yeniçiftlik 26/04/2015 mamuli 19 2,941 07-05-2015, 08:12
Son Yorum: bucalıfikret
  Marmara Ereğli - >Yeniçiftlik civarı balık durumunu bilen? mamuli 16 3,111 27-04-2015, 07:26
Son Yorum: mamuli
  Mercanlar ile sabah kahvesi Albatros-gr 65 8,483 03-04-2010, 21:51
Son Yorum: Albatros-gr
  Yeniçiftlik açıkları hafta sonu avları eşref sürek 18 3,526 19-05-2009, 02:02
Son Yorum: Ege
  Bereketli bir derin su avı MERCANLAR. rauf 31 5,571 26-04-2008, 22:47
Son Yorum: robinson987
  yeniçiftlik sahili çaparide istavrit eşref sürek 13 3,004 16-09-2007, 22:34
Son Yorum: eşref sürek
  28.04.2007 YUNUS EMRE'DEN MERCANLAR morci 24 4,630 01-05-2007, 12:11
Son Yorum: doktor

Hızlı Menü: