Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
şu oyun varya sabırla ilgili olan o oyunu oynarken balıkçılık sabırlıdır diye üşündüm ve en sabırlı avım aklıma geldi sabah hanımla çıktık agustos ayı güneşin altında levrek tutacam diye tam 6 saat hiç bişey tutmadan kaya balıgı bile tutmadan durmuştum sanırım en sabırlı avım o olmuştur.sabah çıkıp 17 saat durdugum oldu denizde ama balık tuttugum için sabırla alakası yoktu hiçbirşey tutmadan 6 saat olta elimde beklemiştim

)
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Abi ben 6 saat bekleyebılır mıydım bılmıyorum.Ama bekleyemem gıbı gelıyo.Tabı tutmak ıstedıgım balıga da baglı bırsey.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ALİ yazdı:çok beklemişsin balık tutmak ve 6 saat beklemek ha hemen yeri değiştirmen gerek o zaman yoksa aç kalırsın
sevgiler
benim bekledigim yer levrek yoludur sayın ali oradan geçmeden gezemez levrek kısmetime ogün bi sürüye denk gelsem 6 saatte 20 tane levrekle dönebilirdim sayın ali .bigün senide bekleticem orada 6 saat
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
balık için değer nihat.tutamasan bile.
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
bende baya sabirliyimdir yeterki umit olsun insanin icinde balik gelcek takilcak oltaya diye
yayin oltaciligi yaptim ordan gelse olmali sabrim
denizde sirf burda balikcilik yaptigim icin mercan da cok sabir istiyor demirleyip yemlemeye basladikmi bazen bir saat tutar gelmesi bazen hic gelmez burdada uzun sure sabredemiyoruz cunku yerimizi hemen degistirmemiz gerekiyor ruzgar konusunda genelde 4 saat kalabiliyoruz suda baligi cabuk yakalamamiz gerktiriyor 11 den sonra cogunlukla ruzgar cikar ve aksam uzeri tekrar durar
butun gun hava guzelse senlik var demektir oda iki ayda bir iki sefer sansli olursak
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
bırakın altı saati dokuz gün oltanın başında hiç balık yakalamadan hanginiz durdu onu söyleyin.sabır bende var hemde ne sabır.
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
ben balık konusunda çok sabırlıyımdır ama azmide elden bırakmamak gerekir 70 li senelerde babamlarla bakırköy açıklarındaki taşlara giderdik dip oltası ile böcek istakoz yakalardık çok sabır isteyen bir şeydi belkide o günlerden kalan bir hastalık balıkçılık birazda rastgelme işidir gün olur anlattığın gibi saatlerce gezersin hava alırsın gün olur livarın balık dolar bence sabırsızlardan balıkçı olmaz balık sabır işidir herkeze rastgele
Yorumları: 1,372
Konuları: 32
Arkadaşlar tek amaç sadece balık tutmaksa sabıra gerçekten ihtiyaç vardır. Amaaaaaa amaç; avlanmanın yanında temiz hava almak, kafayı dinlendirmek, doğayı sevmek onunla başbaşa vakit geçirmek,sessizliğin sesini dinlemek ve işten-güçten kendine zaman ayırmaksa işte o zaman sabıra ihtiyacınız kalmaz. Zaten Amatör balıkçılık ruhu bu değilmidir. Benim bu konuda sabıra hiç ihtiyacım olmadı. Değil saatlerce (vaktim olsa) günlerce balıkta kalabilirim. Herkese sabıra ihtiyaç duymadan avlanmayı diliyorum.
Yorumları: 46
Konuları: 4
av eşittir sabır diyebiliriz bence sabrı olmayan avcı olamaz diye düşünüyorum arkadaşlar sabrın sonu balıktır...