Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Kamil abi diger balıklar onun kadar uzun yasamadıgı ıcın sordum.Ayrıca solucan , cekırge falan onları yemıyoruz.Canlı balıgı kestıgınde etının mındar oldugunu duymustum.Onun ıcın sordum.Neyse ya h2o4'e temızletırım ya da olmesını beklerım.Yardımlarınız ıcın tesekkurler.SaygıLar.
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
balık suyun içinde ölürse mundar olurmuş. başka türlü mundar olduğunu sanmıyorum.ben diğerlerinide.öldürmek yönünden yazmıştım.eziyetse onlarada eziyet ediyoruz.
Yorumları: 845
Konuları: 15
sen hiçbir zaman üzülme balığı canlı kesmek mındar etmez etin lezzetinide kaçırmaz okonuda kalbinize kurt düşürmeyin
Paylasımlarınız ıcın tesekkur ederım.
eşref sürek yazdı:bu konuyu bu kadar inceliyeceksen hiç balık tutma böylece günaha girdimmi mundarmı oldu diye bir sorunun kalmaz rastgele
Sazan balıgının kafasına vurarak oldurmenın ezıyet oldugunu dusundum dıye balık tutmayı bırakmam bıraz garıp degıl mı ? ılk kez boyle bırsey basıma geldı.Denızde zaten boyle bır sorun olmuyo.Zaten gunahlar dız boyu olmus bır de ondan gunaha gırmek ıstemedım

) Neyse ben alacagım cevapları aldım.
Hıc Bır Kuvvet Benı Balıktan Sogutamaz.
Saygılar...
Yorumları: 1,618
Konuları: 37
Rusan benim yaptığım daha önceki mesajımda da belittim,bıçağın tersi ile kafaya iki vur sesi çıkmaz.
turna yazdı:Rusan benim yaptığım daha önceki mesajımda da belittim,bıçağın tersi ile kafaya iki vur sesi çıkmaz.
Zaten ole yaptım abi bende ama kanlar fıskırdı bır de vurduktan sonra balıgın hareketlerını gorunce ıcım cız ettı . Neyse hallettım ben sorunumu.Saol genede.Saygılar
Yorumları: 105
Konuları: 15
kamil abi kızacak ama ben 11 kiloluk yayının kafasına 9 mm lik bir mermi sıkmıştım. balik anında mefta. sazan için 9 mm metre biraz ağır gider ama unun içinde puma marka havalı civi makinası kullanabilirsin... ben yılan balıklarında kullanıyorum...
biraz cani ce ama bir arkadaşımız cok güzel söyledi tatlı su balıkları bekletilmez hemen temizlenir ki bağırsaklardaki pislikler bakteri üretip etin kalitesini bozmasın diye
hemen öldürüp temizlemek cok iyi sonuç verir et kalitesi bakımından
hepinize ii akşamlar
imza
kiralık balık katili