Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sazan balıgını oldurmek ıcın ne yapmalı?
Kamil abi diger balıklar onun kadar uzun yasamadıgı ıcın sordum.Ayrıca solucan , cekırge falan onları yemıyoruz.Canlı balıgı kestıgınde etının mındar oldugunu duymustum.Onun ıcın sordum.Neyse ya h2o4'e temızletırım ya da olmesını beklerım.Yardımlarınız ıcın tesekkurler.SaygıLar.
Bul
balık suyun içinde ölürse mundar olurmuş. başka türlü mundar olduğunu sanmıyorum.ben diğerlerinide.öldürmek yönünden yazmıştım.eziyetse onlarada eziyet ediyoruz.
Bul
sen hiçbir zaman üzülme balığı canlı kesmek mındar etmez etin lezzetinide kaçırmaz okonuda kalbinize kurt düşürmeyin
Bul
Paylasımlarınız ıcın tesekkur ederım.
Bul
eşref sürek yazdı:bu konuyu bu kadar inceliyeceksen hiç balık tutma böylece günaha girdimmi mundarmı oldu diye bir sorunun kalmaz rastgele
Sazan balıgının kafasına vurarak oldurmenın ezıyet oldugunu dusundum dıye balık tutmayı bırakmam bıraz garıp degıl mı ? ılk kez boyle bırsey basıma geldı.Denızde zaten boyle bır sorun olmuyo.Zaten gunahlar dız boyu olmus bır de ondan gunaha gırmek ıstemedımSmile) Neyse ben alacagım cevapları aldım.
Hıc Bır Kuvvet Benı Balıktan Sogutamaz.
Saygılar...
Bul
Rusan benim yaptığım daha önceki mesajımda da belittim,bıçağın tersi ile kafaya iki vur sesi çıkmaz.
Bul
turna yazdı:Rusan benim yaptığım daha önceki mesajımda da belittim,bıçağın tersi ile kafaya iki vur sesi çıkmaz.
Zaten ole yaptım abi bende ama kanlar fıskırdı bır de vurduktan sonra balıgın hareketlerını gorunce ıcım cız ettı . Neyse hallettım ben sorunumu.Saol genede.Saygılar
Bul
kamil abi kızacak ama ben 11 kiloluk yayının kafasına 9 mm lik bir mermi sıkmıştım. balik anında mefta. sazan için 9 mm metre biraz ağır gider ama unun içinde puma marka havalı civi makinası kullanabilirsin... ben yılan balıklarında kullanıyorum...
biraz cani ce ama bir arkadaşımız cok güzel söyledi tatlı su balıkları bekletilmez hemen temizlenir ki bağırsaklardaki pislikler bakteri üretip etin kalitesini bozmasın diye
hemen öldürüp temizlemek cok iyi sonuç verir et kalitesi bakımından
hepinize ii akşamlar
imza
kiralık balık katili
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  TATLISU BALIGINI HANGI SEHIRDE NERESINDE AVLAYALIM BILGINIZE maxx 23 9,679 28-10-2012, 11:43
Son Yorum: Uzun_ahmet
  İsTanbul için balık durumu FuRkAn * 40 8,345 22-10-2012, 10:01
Son Yorum: LeVrEkCi
  Almanyaya Vizesiz Seyahat İçin nihatkr 3 2,048 10-03-2011, 10:08
Son Yorum: nihatkr
  Kıyıdan levrek için rapala ? blue_zaire 26 12,457 04-07-2009, 12:41
Son Yorum: blue_zaire
  Fiziksel engelli için ADB olurmu? deniz123 4 2,083 03-10-2007, 18:48
Son Yorum: ALTAYLI
  kalkan için hangi tür iğne gerekli? derhan 9 2,722 21-11-2006, 12:50
Son Yorum: derhan

Hızlı Menü: