Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
şile
şile ağva ya çok davet aldım ama kısmet olmadı gidemedim .artık ne zaman denk gelirse Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Nihat ,kareler cok guzelAlkis
super yerler..Alkis
ozellikle zipkin avi icin,bereketli yerlere benziyor...Seerf
o ufak adanin etrafinda bir dolas..tavaligi cikarirsin..Seerf
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
paylaşım için teşekkürler nihat gerçekten çok güzel yerlermiş ben gece o mendirekte eşkinaya inme şansı varsa üçüncü resimdeki kayalıklara inip karagöze yatmak isterdimGulumse çok güzel meralar dalma işini inşallah gerçekleştiririsin şimdiden nefesine kuvvet rastgeleAlkisGulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
herkes gözüne bir fotoyu kestirdi,5.fotoyu kimseye kaptırmadan ben sahipleneyim,orasıda tam bana göre yer.ayda 2 sefer atarım.Gulumse.
ne kadar güzel bir yerki,her fotodan arkadaşlar kendine uygun yerler seçiyorlar.
acaba burayada bir org düzenlesek mi?Bobo
nihat gittin gördün gene milleti hayellere daldırdın.
resimler için sağolasın,bu kareleri paylaştığın için teşekkürler.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Şilenin güzelliğini anlatmışlardı,fırsat yaratıp gezmek isterim.Paylaşım için teşekkürler NihatAlkis
Bornova - izmir
Bul
Tatar abi ne yalan söyleyeyim ben de çok merak ediyorum bir gün kısmet olurda bir gün gideriz nedersin. bu arada şilenin bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum resimler için teşekkür ederim Nihat abi.
Bul
Resimler Şilenin güzelliklerini anlatırcasına, her kez bir resme adapte olmuş. Benim ise son resim dikkatimi çekti. Amcaoğlu üzerinde bulunduğun kayanın önündeki kayada sanki bir göz varmış gibi görüntü var. Gulumse
Bul
gerçekten gidilesi bir yer.dalış için de süper gözüküyor.
Bul
rıfat nerelerdesin yaw Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Bir keresinde Ağva,Şile,Kerpe ve Kefken turuna çıktım.Şile gerçekten görülmesi gerekli güzel şirin bir yer..
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi