Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çok değerli bir tablo...
thunderbolt yazdı:Abi süper bir tablo hakikaten Alkis Ne tarafın balıkları bunlar ? Wink
Sevgili Nedim...

İnan nerenin balıkları olduğunu unuttum...Arşivdeki yüzlerce resim arasından birinin büyütülmesi ile oldu bu resim...Galiba sizin o taraflar olacak ama emin değilim...

Selamlar...
Bul
resim gerçekten çok kaliteli ve değerli çıkmış bu resim dia lı bir makine ile çekilse tadından yenmeyecek güzellik olurdu demekki.
Gulumse
Bul
abi bol albenisi olan bir tablo tek kelimeyle şaheser AlkisSeerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
LeVrEkCi yazdı:resim gerçekten çok kaliteli ve değerli çıkmış bu resim dia lı bir makine ile çekilse tadından yenmeyecek güzellik olurdu demekki.
Gulumse

Sevgili Nihat...

Resim benim fotolar için kullandığım 6630 nokia ile çekildi..Diğer fotoğraflar gibi..Nasıl oluyor bilmiyorum ama gerçekten çok güzel çıkıyor..Geçen seneki parlayan kar resimlerinde anlamıştım bunu...Sık sık suya düştüğümden ucuz diye onu kullanıyorum.Kimbilir kaçıncı oldu bozulan...

Sevgiler..
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:abi bol albenisi olan bir tablo tek kelimeyle şaheser AlkisSeerf

HappyHappyAlkisEvet Sevgili Kamil..

Albenisi çok fazla..Balık başına bilmemkaç tane...Alkis
Bul
Sevgili Ahmet,öncelikle hoş geldin.Alabalığın renkleri ayrı güzellikte,emeğin,paylaşımın için teşekkürlerAlkisAlkisAlkis
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Sevgili Ahmet,öncelikle hoş geldin.Alabalığın renkleri ayrı güzellikte,emeğin,paylaşımın için teşekkürlerAlkisAlkisAlkis

İlgine teşekkürler Sevgili Orhan ...Selamlar....
Bul
tam bir tablo. çok güzeller maşallah
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
mudanya yazdı:tam bir tablo. çok güzeller maşallah

Teşekkürler Faruk Bey...Selamlar...
Bul
hakikaten Ahmet abi,cok guzel bir foto olmus..Alkis
paylasim icin tesekkurlerSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi