Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sinop balıkları
sinopta yaşayan bir abimiz telefon etti acele gelin istavrit-cinekop- lüfer bol miktarda var. teyze oğlu ve onunda oğlu 3 kafadar 6 saatilk yolculuktan sonra sinopa gittik.hastalık işte)yıllardır kıyıdan balık avlarım sinop balıkları kadar bizi seven görmemiştim.2 günde balıkları tutup coğunu yedik geri kalanları trabzona getirdik. karadenizin en kuzeyi olan sinop balıkların geciş yeri .kısmetse seneye aynı zamanda ordayım.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

balık tutanlara sevgiler  dünyanın en güzel zevklerinden biri.
Bul
önder abi tebriklerAlkis
tam kesmişsiniz balıkların önünü,,hani derler ya ortaya karışık diye , bu olsa gerek .ama bu duble karışıkHappySeerf
Bul
önder bey gerçekten maşallahınız var Alkis harika görüntüler. çok özlediğimiz bir görüntü teşekkürler Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
bereketli olsun üsdatlar daha bollarına tebrikler
ASLIN NEYSE NESLİNDE O KARDEŞŞŞŞŞŞ
Bul
sayın hocam çok güzel görüntüler yazdan kalma bir hava balıklar desen ışıl ışıl ben olsam bende yatarım kayalaraAlkisAlkisSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
bereketli olsun maşşallah çok güzel av olmuş çapariler dolmuş hem istavrit hemde çinekop aynı çaparide çok güzel haz aldığınız belli afiyet şeker olsun rastgeleAlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Önder Bey..Tebrikler...

Karadeniz cömertliğini göstermiş...Sizler de ustalığınızı tabii....Bereketli olsun..

Selamlar...
Bul
Onder masallah guzel balikcilik olmus..Alkis
o kadar yolu gittiginize degmis dogrusu..Seerf
deniz ve hava da sizden yanaymis..
afiyet olsun..Seerf
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
çapariyle çinekop tutmak için 6 saat yol gidilir önder bey değmiş doğrusu,bereketli olsun rastgele..
Bul
Önder bey yaptığınız yol aldığınız keyfe değmiş ve bu güzel rapor ortaya çıkmış.Alkis Tebrik ediyorum afiyetli ve bereketli olsunSeerfSeerf. Av yaptığınız yerleri görünce bir anda dev dalgalar aklıma geldi. Aman deyim dikkatli olunNayirolamaz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  dip balıkları kartallı 20 7,569 13-02-2008, 18:56
Son Yorum: H.A.R.U.N

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi