Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Sevgili Burak abi,
Kardeşiniz sevgili Burç Beyin de katkılarıyla çok güzel bir sunum olmuş. Ellerinize sağlık. İyi bir eküri (hatta Cahit abiyle birlikte üçlü) olduğunuzu biliyorum. Keyifli ve bereketli avlarınızın devamı dileklerimle rastgele...

Bomba ile katliam yapanlara ise söylenecek çok fazla bir söz yok. Sizler vatandaşlık görevinizi yaparak gerekeni yapmışsınız. Son duyumlarıma göre sizin yapmış olduğunuz çekimlere göre yetkililer araştırma yapmış ve tekneye ulaşmışlar. Umarım yaptırımları etkin olur. Bu tür olaylarda hepbirlikte gerekli mercilere şikayetimizi yaparak, bir güç birliği oluşturmamız gerektiğini düşünüyorum.
Selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
Burak abi bu bomba ile avlanma sarozun kanıyan yarası
bomba atan tekne ile ilgili girişimlerin sonunda biraz ses getirdi
işallah göstermelik değilde kalıcı olur
levrek avlarınızı yakından takip ediyorum
sizi ve ekip arkadaşlarınızı kutlarım
bu güzel avlarınızın devamını dilerim rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
burak abi resimide videoyuda seyrettim.harika bir av olmuş,levrekte çok güzel.
ellerinize emeklerinize sağlık.
bombayla balık için, kolu kopanlar var.hala risk alıp bunu yapıyorlar.kendilerini düşünmeyen bu kişiler balığın neslini zaten düşünemezler.
Yorumları: 612
Konuları: 22
Dr.Güner yazdı:Burak bey öncelikle güzel avınızı tebrik ederim.Bende yazları enezdeyim,aşağı yukarı aynı meradayım.Genellikle levreği kaşıkla yada canlı yemle bırakma takımla tutuyorum.At-çek yöntemine sayenizde merak sarmaya başladım.İstanbulda cam rapala satan yer varmı?
Güner Bey teşekkür ederim.Yaz aylarında istisnalar dışında at çek ile avlanmak levrek için pek verimli olmuyor.Canlı yem ile daha iyi avcılık yapılıyor.At çek ile levrek avının en verimli olduğu tarihler kasım ayından itibaren gittikçe hızlanarak devam eden ve ocak-şubat ayları arasında en üst seviyeye ulaşan dönem.
Bildiğim kadarıyla İstanbul'da aksiyonu düzgün cam sahte satan bir yer yok.Gelibolu'da satanlar olduğunu biliyorum.Google'da "Cam Sahte" veya "GES-Gelibolu Sahtesi" yazarak arama yaparsanız bu kişilere ulaşabilirsiniz.Selam ve sevgiler.
bahriyeli yazdı:bereketli olsun burak abi hassiyetiniz içinde teşekkürler güzel bir av olmuş
tabi gördüklerinizde üzücü malesef böyle şeyler hala yaşanıyor.
çocukluğumda mahallemizde bir çolak bilal vardı o geldi aklıma dinamitle balık avlarken elini kaybetmiş ne diyeyim allah akıl fikir versin.
İsmail Kardeşim teşekkür ederim.Allah bu gibi insaları ıslah etsin.Sağlıcakla kal.
yycolak yazdı:Tebrikler Burak Abicim.Bereketli ve afiyet olsun.
Sevgili Yalcın teşekkür ederim.Daha iyileri nasibin olsun.Sağlıcakla kal.
bestvz yazdı:
Tebrıkler Burak Abı
Hedef balıgı Levrek deyıp Levrek ı de almıssınız
Anladıgım kadarı ıle sızın avlar hep nokta atısı seklınde
Allah daha bollarını nasıp etsın
Saygılarımla,
Sevgili Fuat teşekkür ederim.Daha iyileri inşallah hepimize kısmet olur.Selam ve sevgiler.
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
tahsinmersin yazdı:burak abi resimide videoyuda seyrettim.harika bir av olmuş,levrekte çok güzel.
ellerinize emeklerinize sağlık.
bombayla balık için, kolu kopanlar var.hala risk alıp bunu yapıyorlar.kendilerini düşünmeyen bu kişiler balığın neslini zaten düşünemezler.
Noktayı koymuşsun Tahsin abim...Doğru söze ne denir...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
kasap100 yazdı:Sevgili Burak abi,
Kardeşiniz sevgili Burç Beyin de katkılarıyla çok güzel bir sunum olmuş. Ellerinize sağlık. İyi bir eküri (hatta Cahit abiyle birlikte üçlü) olduğunuzu biliyorum. Keyifli ve bereketli avlarınızın devamı dileklerimle rastgele...
Bomba ile katliam yapanlara ise söylenecek çok fazla bir söz yok. Sizler vatandaşlık görevinizi yaparak gerekeni yapmışsınız. Son duyumlarıma göre sizin yapmış olduğunuz çekimlere göre yetkililer araştırma yapmış ve tekneye ulaşmışlar. Umarım yaptırımları etkin olur. Bu tür olaylarda hepbirlikte gerekli mercilere şikayetimizi yaparak, bir güç birliği oluşturmamız gerektiğini düşünüyorum.
Selamlarımla...
Sevgili Bahadır yorumun ve değerlendirmenle yaptığın katkı için teşekkür ederim.Bizler vatandaş olarak üzerimize düşeni yaptığımız takdirde ilgili makamlarda gerekeni yapıyorlar.Yeterki seninde değindiğin gibi bu ve benzer durumlarda çekimser kalmayalım.
Selam ve sevgiler.
eşref sürek yazdı:Burak abi bu bomba ile avlanma sarozun kanıyan yarası
bomba atan tekne ile ilgili girişimlerin sonunda biraz ses getirdi
işallah göstermelik değilde kalıcı olur
levrek avlarınızı yakından takip ediyorum
sizi ve ekip arkadaşlarınızı kutlarım
bu güzel avlarınızın devamını dilerim rastgele
Sevgili Eşref işin en üzücü yanı bunu yapanların yerel balıkçıların arasından olmaları.Saros Körfezi'nin bir çok köşesi çok bakir ve o ölçüde de ne yazıkki korumasız.Bunu fısat bilen cahil kişilerde bu bölgelerde istedikleri gibi usulsüz av yapıyorlar.Bu gibi durumlarda da mutlaka bizlerin müdahale etmesi ve duyarlı davranması gerekiyor.Biz bu gibi usulsüz avcılık yapanlara karşı nasıl davranılması yönünde bir yol gösterdik,arkadaşlarımızda inşallah bizim açtığımız bu yolldan gelirler ve üzerlerine düşeni yaparlar.Selam ve sevgiler.