Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lüfer sülalesi ve ben
balık lüfer olunca bir dakika düşünmek lazım.
Bul
fotokopici yazdı:balık lüfer olunca bir dakika düşünmek lazım.

Çok doğru sevgili Erol.Kendine iyi bak..
Bul
Cahit Acun yazdı:Sevgili Yalçın,Paşabahçe-Çubuklu koyunda tam siloların karşısına geldiğimde mavrukamı o derin sulara bırakırım.80-100 Metre arasında değişen derinliklerde,o mavrukama Lüferin vuruşu öyle muhteşemdir ki,senin deyiminle akıllara zarar.Hele yukarı çekerken kurtulmak için verdiği mücadele hepsinden muhteşemdir.Tekneye aldığımda bana bakışı,kafa tutuşu ve asaleti herşeye değer.Gerçek bir kraldır o.Bu krallığı fazlasıyla haketmiştir.Ailemin beşinci üyesi.İnşallah birgün ağabey-kardeş avlanma fırsatı buluruz.Çokta mutlu olurum.Kendine iyi bak.Kucak dolusu sevgiler.İyi ki varsın.İyi ki bizimlesin.

Haklısın Cahit Abicim.Bir gün İnşallah birlikte avlanma şansımız olur.Çok mutlu olurum.Hatta bir şekilde İzmire yolun düşerse mutlaka görüşelim canım Abicim.
Bul
Cahit Acun yazdı:Sevgili Yalçın,Paşabahçe-Çubuklu koyunda tam siloların karşısına geldiğimde mavrukamı o derin sulara bırakırım.80-100 Metre arasında değişen derinliklerde,o mavrukama Lüferin vuruşu öyle muhteşemdir ki,senin deyiminle akıllara zarar.Hele yukarı çekerken kurtulmak için verdiği mücadele hepsinden muhteşemdir.Tekneye aldığımda bana bakışı,kafa tutuşu ve asaleti herşeye değer.Gerçek bir kraldır o.Bu krallığı fazlasıyla haketmiştir.Ailemin beşinci üyesi.İnşallah birgün ağabey-kardeş avlanma fırsatı buluruz.Çokta mutlu olurum.Kendine iyi bak.Kucak dolusu sevgiler.İyi ki varsın.İyi ki bizimlesin.
ahhh ahh be cahit abi nerelere gittim sayende bak tekneye bindim lüferleri çekmeye başladım bile sayendeGulumse
eskiden neydi o sayıyla lüfer tutardık misafire göre lüfer tutulurdu,hanım bazen hadi lüfer tutalım derdi gider tutar gelirdik yani garantili lüfer tutulur ve tutturulurdu şimdi nerdeeee o canım lüferler,çok azaldılar çokkk.
Bul
LeVrEkCi yazdı:ahhh ahh be cahit abi nerelere gittim sayende bak tekneye bindim lüferleri çekmeye başladım bile sayendeGulumse
eskiden neydi o sayıyla lüfer tutardık misafire göre lüfer tutulurdu,hanım bazen hadi lüfer tutalım derdi gider tutar gelirdik yani garantili lüfer tutulur ve tutturulurdu şimdi nerdeeee o canım lüferler,çok azaldılar çokkk.

Ne güzel anlatmışsın Nihat.O Haydarpaşa'nın,Şemsi Paşa'nın,Bostancı Çakarı'nın,Moda'nın ve tüm Boğaz'ın ağzı-dili olsa da konuşsalar ve bizi anlatsalar.Tarih yazmışızdır herhalde.Kaşıklar,Mavruka'lar,Uzun olta'lar ve Cıva ile parlattığımız zokalarla avladığımız Kofana'lar,Lüfer'ler ve Sırtıkara'lar..Eski günlerime döndüğümde duygulanıyorum.İyi ki yaşamışız o günleri.Sağlıcakla kal..
Bul
şimdi nerde o lüferler çinekop'u bile zorla buluyoruz allah sonumuzu hayır etsin.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Cahit abi, o ne muhteşem güzelliklerdir öyle AlkisAlkis maşallah.
Konu ve resimler için teşekkür ederim, gözüm gönlüm açıldı Seerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
FuRkAn * yazdı:şimdi nerde o lüferler çinekop'u bile zorla buluyoruz allah sonumuzu hayır etsin.

Bencede Allah sonumuzu hayır etsin.
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Cahit abi, o ne muhteşem güzelliklerdir öyle AlkisAlkis maşallah.
Konu ve resimler için teşekkür ederim, gözüm gönlüm açıldı Seerf

Sevgili Serkan,

O eski günlere dönsek de,sana Sırtıkara'ların,Kofana'ların resimlerini gösterebilseydim.Büyüklüğü dört karış dört parmak.Çok isterdim onları resimlemeyi ve sizlerle paylaşmayı.Şimdilerde Çinekop bulursam seviniyorum.O zamanlarda böyle siteler yoktu.Daha doğrusu İnternet yoktu.Şimdi üzülüyorum.Birkaç fotoğrafım vardı.Kimbilir nerelerde? Neyse sağlık olsun.Teşekkürler ediyorum.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Cahit acun 2013 lüfer avlarim Cahit Acun 21 3,462 05-02-2014, 09:27
Son Yorum: Cahit Acun
  Lüfer'lerle dans.. Cahit Acun 31 4,178 02-11-2013, 22:17
  Doğum günümde deniz ana'nin hediyesi...lüfer'ler Cahit Acun 15 2,571 27-10-2013, 07:58
  At-çek lüfer avim Cahit Acun 29 4,593 25-10-2013, 09:00
  Lüfer'lerin gecesi.. Cahit Acun 27 4,991 08-10-2013, 12:49
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Lüfer resitali Cahit Acun 23 3,194 04-10-2013, 14:01
  Spin ile Lüfer avım Cahit Acun 27 4,167 13-09-2013, 13:30
  Gece lüfer'leri Cahit Acun 33 3,984 11-09-2013, 17:16
  Boğaz'in lüfer'leri.. Cahit Acun 28 3,884 03-09-2013, 08:41