Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
üzgünüm.
Okurken ilk hadi canım olamaz dedim ama pek yemek içimden gelmedi Gulumse sağolsun yalçın abi açığı hızlı bir şekilde vermiş Happy.

Bari organize olsaydıkta birinizi baned yapsaydık belki o zaman bir kaç saatlik ömrü olurdu.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Okurken ilk hadi canım olamaz dedim ama pek yemek içimden gelmedi Gulumse sağolsun yalçın abi açığı hızlı bir şekilde vermiş Happy.

Bari organize olsaydıkta birinizi baned yapsaydık belki o zaman bir kaç saatlik ömrü olurdu.
doğru olaya müdahil bir mod olsaydı inandırıcı olacak şekilde dekorasyon da yapılırdıSmile o zaman inanma ihtimalimiz %de 1 den % 2 ye çıkardıHappy
Bul
valla bende ilk okudum ne oluyor dedim ama aşağıya indikçe güzel bir şaka olduğunu anladım.
Bul
murki yazdı:Sen konuyu açmadan Yalçın abi özel mesajla durumu herkeze bildirmişti zaten, ama yinede ikinizi bir avda hiç bir arada görmedikki. tek sefer İzmir org. hariç.
murat ne o benden nede ben ondan habersiz balığa gitmeyiz tanıştığımızdan beri ikimiz balığa beraber gideriz ancak izin alamadığı zaman oluyor oda gelmeyince ben gitmiyorum.
ama bugidişle yanlız gidecem çünkü yanımda oldumu balıkların vuruşunu bile alamıyorum ne hikmetse.Siyirdim
Bul
ALTAYLI yazdı:Aman abicim bunların arasına sakın girmeyin Hadiordanben yemi attım ama gelmediler. Edi ile Büdü82 Aşkları sonsuza değin sürecek gibiBobo
arcan abi abizleri çok iyi bilir ben iğnesini bağlarım yemini takarım
yani kısaca birbirimize yardımcı oluruz.SiyirdimHehe
Bul
vaybe demek arkadaşlara özelden mesaj attın nisan bir şakası diye öyle olsun
sana caza veriyorum haftaya balığa götürmüyorum.Siyirdim
Bul
bucalıfikret yazdı:murat ne o benden nede ben ondan habersiz balığa gitmeyiz tanıştığımızdan beri ikimiz balığa beraber gideriz ancak izin alamadığı zaman oluyor oda gelmeyince ben gitmiyorum.
ama bugidişle yanlız gidecem çünkü yanımda oldumu balıkların vuruşunu bile alamıyorum ne hikmetse.Siyirdim
Nuh-nebiden kalma misinelerle anlayamazsın tabii.Adam gibi malzeme al bak nasıl anlayacaksın vuruşları şekerim.Sanki doğru-dürüst balık tutabiliyorda.Hadiordan
Bul
bucalıfikret yazdı:vaybe demek arkadaşlara özelden mesaj attın nisan bir şakası diye öyle olsun
sana caza veriyorum haftaya balığa götürmüyorum.Siyirdim

Götürme zaten.Ne zaman götürdünde balık tuttuk.Hadiordan
Bul
bucalıfikret yazdı:arcan abi abizleri çok iyi bilir ben iğnesini bağlarım yemini takarım
yani kısaca birbirimize yardımcı oluruz.SiyirdimHehe

Valla yalan Ercan Abicim.Bir balık tutsam hemen oltasını benimkinin önüne atar.Birde benim oltaya bozulur.Hemen fırça hep kabahat bende.Hi
Bul
abi org. da ikinizi de göreceğiz bakalım , hanginiz sosyete balıkçısıSiyirdim(bizim burada yemini başkasına taktırana denir sosyete balıkçısıHappy)
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi