Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BÜYÜK ALTAYLI ve SALİH REİS
realdeath yazdı:Ercan abi bu cümleyi tam yerinde kullanmışsınAlkisbazen düşünüyorum..çok şükretmemiz gerek.. abi sağ elimiz olmasa, tek ayağımız olmasa ,göremesek...bu güzellikleri bu heyecanları yaşayamayacaktık..biz bu halimizle bir çok şeyi yapabiliyorken varsın kiloluk levrekler ,lüferler tutamayalık..ha tutarsakta bu bonus olur ..
geçirdiğiniz bu güzel zaman için Salih Reis ve seni tebrik ederim Ercan abi..afiyet olsunAlkisSeerf
Teşekkürler kardeşim. İnsanlar evren'e, yaşadığı dünyaya kısaca yaşama nasıl bakıyorsa o bakışın izleri her yönüyle ipucu verir. Senin kocaman yüreğinle gördüğünü aylardı satırlarından izliyorum.AlkisSabah gözümü açtığımda sevdiklerimin yanımda olması, duyduğum kuş sesleri ve balkonumdaki çiçekler bana şükretmeyi sanisesinde başlatıyor. 76
Bul
güzel bir hafta sonu güzel bir paşa ile ödüllendirilmiş,darısı hepimizin başınaAlkis
Bul
Paylaşımınız ve avınız için tebrikler, sohbetin, muhabbetin daim olması dileğiyle, daha güzel avlara, rastgele. Alkis
Bul
Tebrikler Salih abi.Daha irileri nasip olsun inşallah.
Bul
Ercan abi Salih Reisle beraber güzel bir avgünü geçirmişsiniz.
Allah içinize sindirsin. Bonus güzel olmuş, daha bol ve bereketlilerine.AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Ercan abi Salih Reisle beraber güzel bir avgünü geçirmişsiniz.
Allah içinize sindirsin. Bonus güzel olmuş, daha bol ve bereketlilerine.AlkisSeerf
Teşekkürler Bahadır. Bakalım seninle ne zaman nasip olucakSmile
Bul
Her ikinizide örnek alınacak bu güzel birliktelik ve dostluk için canı gönülden kutluyorum.Bu ağabey-kardeş güzelliği hep daim olsun.Kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum.Sağlıcakla kalın.
Bul
Cahit Acun yazdı:Her ikinizide örnek alınacak bu güzel birliktelik ve dostluk için canı gönülden kutluyorum.Bu ağabey-kardeş güzelliği hep daim olsun.Kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum.Sağlıcakla kalın.
Cahit Kaptanım her satırından denizciliğin akıyor.(Denizi seven insanı sever) Gerçektende tam bir abi kardeşlik kurulup gelişti. Sağ ola var Alkisola
Bul
Sevgili dostlar bu sabah ancak siteye girebildim. defalarca deneme rağmer bir türlü evden ve işyerinden maalesef sizlere ulaşamıyordum.
Yorum yazan tüm dostlara teşekkür ederim. Umarım denizsiz ve balıksız günlerimiz olmaz.
Ercan abicim havayı yakaladığımızda mutlaka tekrarını yaparız. Seerf

[Resim: aa2x.jpg]
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Ercan abi Salih reisle güzel bir günü levrekle süslemişsiniz.Diğer süslenmeler hariçSiyirdim
tebrikler AlkisAfiyet olsun..
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  E son ve en büyük trofemi sizlerle aylaşmak istedim sevgili deniz dostları efsane 25 4,538 30-09-2012, 23:49
Son Yorum: makineci
  27 mayıs 2012 büyük liman av raporu. ANTALYALI07 20 4,000 05-06-2012, 14:08
Son Yorum: ANTALYALI07
  Altaylı Ercan Çeker MERCAN ALTAYLI 70 6,513 27-04-2012, 20:29
Son Yorum: ALTAYLI
  ANTALYA'da Sırtı ALTAYLI 3-12 ALTAYLI 65 6,654 08-12-2011, 11:03
Son Yorum: yycolak
  Cesit var,buyuk yok Albatros-gr 32 5,920 22-07-2009, 12:09
Son Yorum: naxos 5
  rekorumu kirdim yakaladigim en buyuk deniz alasi baris_tutuk 22 4,179 16-09-2007, 21:09
Son Yorum: Can ARSLAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi