Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
1-2 gün biraz boş kaldım siteyle ilgilenme imkanı buldum ve düşünüyorum ne yapmalı yenilik düşünüyorum,
üye çoğaltmak için değil,zevk için yani bizlere bir renk olsun diye yenilikler düşünüyorum...
eskiden düşündümmü hemen buluyordum çünkü eksik çoktu

,
şimdi düşünüyorum düşünüyorum sizde düşünün lütfen.
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
ben buara düşünemiyorum beni es geçin
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
fish or die yazdı:ben buara düşünemiyorum beni es geçin 
seni es geçtik kardeş sen işine bak
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
Turan köy de muhabbet esnasında kafalar resetlenirken denesek bu önerini Nihat abi

valla tahminen daha olumlu olur gibime geliyor, ama makyaj esnasında olursa mutlaka not alalım, yoksa ertesi sabah hafızada kalmaz kesinlikle

realdeath yazdı:Turan köy de muhabbet esnasında kafalar resetlenirken denesek bu önerini Nihat abi
valla tahminen daha olumlu olur gibime geliyor, ama makyaj esnasında olursa mutlaka not alalım, yoksa ertesi sabah hafızada kalmaz kesinlikle

eskiden düşünürdüm ama o zaman sitede birtek ben vardım ömer düşünsene 2-3 ay sadece ben oktay ve erdem ama ben ful hiç ayrılmadan aynı bugünki gibi hep buradaydım eee yazışacak kimse olmayınca bende yeni konular açı duruyordum,
sanki yeni yapılan büyük bir sitede tek oturan bendim ve hiç komşum yoktu zamanla evler doldukça site renklenmeye başladı

,
şimdi o günleri anar oldum ama yeni şeyler üretememek sıkıyor beni,
yeni bişeyler bulmam lazım yada yeni raporlar yayınlamam lazım

Valla abi, malum rapor yönünden kıtım

site içinde sakıncası yoksa hala admin olarak beni tutmakta ısrar ettikleri siteden ve internet aleminden ilgi çekici konu ve resimleri , balıkçı barınağı bölümüne açabilirim zevkle
realdeath yazdı:Valla abi, malum rapor yönünden kıtım
site içinde sakıncası yoksa hala admin olarak beni tutmakta ısrar ettikleri siteden ve internet aleminden ilgi çekici konu ve resimleri , balıkçı barınağı bölümüne açabilirim zevkle
yok ömer format dışına çıktıkmı konu çok istemediğin kadar,
bizim olan bir site daha vardı atasat sitesi 110000 üye vardı orasını formattan çıkarttık site bir süre sonra kapandı gitti,
burada aynısını yapmam kesinlikle.
sen hangi sitede adminsin?
LeVrEkCi yazdı:yok ömer format dışına çıktıkmı konu çok istemediğin kadar,
bizim olan bir site daha vardı atasat sitesi 110000 üye vardı orasını formattan çıkarttık site bir süre sonra kapandı gitti,
burada aynısını yapmam kesinlikle.
sen hangi sitede adminsin?
anladım abi,, zaten biraz farkında olduğum için sorayım dedim..seçici davranarak gerçekten çok ilginç olan ve herkesin beğeneceğinden emin olduğum farklı şeyler olursa ancak paylaşırım,, dediğin gibi formatı bozmadan mümkün mertebe aslına sadık kalmak bir sitenin devamlılığı açısından çok önemlidir