Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nisanın son avı
Alkis Tebrikler Aytekin kardeşim , Alkis güzel balıkçılık yapmışınız ,bereketli ve afiyet olsun Seerf
O balıklardan ( biz liça diyoruz ) arasıra daha çok sonbaharda bizim bölgelerde de görünüyorlar , sirti ile yakaladığım var , rastgele 76
Bul
Senin şu balıklar akyanın küçüğü galiba Aytekincim.Harika,keyifli ve akıllıca bir av olmuş.Ne yazacağımı bilemedim.Canı gönülden kutluyorum yaptığınız akıllıca avı.Tebrikler.Tabii afiyetle-şekerde olsun.Ailecek olmasının değerinide unutmamak lazım.Harikasınız.Alkis
Bul
aytek akayım maşallahınız var hanımla beraber bi daha balığa gidiyom desen hemen git der Siyirdim dönüştede iki balık alıp dönersin eve Bobo güzel taktik olmuş ama sevdim bu işi .

yanlız resimde bişey dikkatimi çekti yerde şemsiye var hava yağmurlumuydu yoksa gece güneş battıktan sonra yanmayalım diyemi aldınız Hehe
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
bereketli olsun aytekin.
gerçekten keyifli ve ilginç bir av olmuş tavalıklar çıkmış şanslı günleriniz hep böyle neşeli olsun afiyet olsun rastgele.AlkisAlkisAlkisSeerf
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bucalıfikret yazdı:aytekin paporlarını özlemişiz eline sağlık daha büyüklerine rast gele.AlkisSeerf
çok sağol fikret abi,rapor göndermeyi bende özledim vallaSmilebalık olmayınca malum..
sanada rastgele abi.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
LeVrEkCi yazdı:aytekin heyecanlı bir gecenin sonu yemeklik balıklarla bitmiş gibi görünüyor,
bereketli olsun kardeşim afiyet olsun.Alkis

nihat abi,gerçekten arasak bu muhabbet bulunmazdı,tamamen balıkcı şansı işte,balık önümüze geldi kaldı.yanlız çıkaramadıklarımızdan hiç bahsetmedim,makara misina kullandığımız için balığın ani reaksionlarında misinaya boşluk veremeyince,sonuç belli çıt misina kopar Smilebalık selam verir ve gider.yanlız bir kazancım daha oldu,hanımdan iyi puan topladımSmilebu iyi oldu,balığa gidiyom demeye yüzüm oldu.yaniiii.hehehe.
Bul
Albatros-gr yazdı:Aytekin..
ilginc bir o kadar da heyecanli ve guzel bir av olmus..
afiyet olsun...
av olan baliklari avciya yem yapmak cok kurnazca...Alkis
guzel avlarinin devamini dilerim
rastgele

teşekkürler faruk abim.senin raporlar bizede ilham veriyor faruk abi.saygılar sevgiler.
Bul
orhanekmekci yazdı:Tebrikler AytekinAlkisilginç bir o kadarda harika av olmuş.Bereketli afiyet olsunAlkisSeerf

sağol orhan abi,sanada bol şanslar rastgele.
Bul
mariner8 yazdı:Alkis Tebrikler Aytekin kardeşim , Alkis güzel balıkçılık yapmışınız ,bereketli ve afiyet olsun Seerf
O balıklardan ( biz liça diyoruz ) arasıra daha çok sonbaharda bizim bölgelerde de görünüyorlar , sirti ile yakaladığım var , rastgele 76
çok teşekkürler ahmet abi,sizin oralardada boyları bu civardamı,yoksa daha irileride çıkıyormu acaba,ben burada 7-8 kiloya kadar olanları gördüm,ama yanlız aynı balık olduğuna tam emin değilim,burdada bu balığın kilo üstü olanlarına liça yada çıplak deniyor.sanırım büyüklüklerine göre aynı lüfer, kofana,sırtıkara gibi,adlandırılıyorlar.gibi geliyor bana.
bol şanslar ahmet abi rastgele.
Bul
yycolak yazdı:Senin şu balıklar akyanın küçüğü galiba Aytekincim.Harika,keyifli ve akıllıca bir av olmuş.Ne yazacağımı bilemedim.Canı gönülden kutluyorum yaptığınız akıllıca avı.Tebrikler.Tabii afiyetle-şekerde olsun.Ailecek olmasının değerinide unutmamak lazım.Harikasınız.Alkis
iyi dileklerin için teşekkürler yalçın abi.en son söylediğin gibi balıklar ;anneler ve babalar eşliğinde ailecek yenildi.sanada rastgele yalçın abi daha iyileri sizlere gelsin.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi