Yorumları: 1,808
Konuları: 99
19-05-2010, 16:08
(Son Düzenleme: 19-05-2010, 16:15, Düzenleyen: Cahit Acun.)
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
cahit abi tavalık çıtırlar boş döndürmüyor sizi bereketli olsun
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Sevgili Cahit abi,
Gene çok güzel bir gün geçirmişsiniz. Özenle hazırladığınız tabaklardan bu işten ne kadar keyif aldığınız belli oluyor.

Bereket ve afiyetle...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
niyazi abiyi bugün aklımdan geçirdim hatta arayacaktım işlerden aklımdan çıktı ama resmini görünce onu özlediğimi hatırladım ve hemen şimdi arıyorum kendisini,
cahit abi bu raporların beni alıp götürüyor deniz kıyılarına,teşekkürler eline emeğine sağlık.
fish or die yazdı:cahit abi tavalık çıtırlar boş döndürmüyor sizi bereketli olsun 
Sevgili kardeşim,teşekkürler ediyorum.Hemen her gün Kuleli'deyim.Bugün pek iyi değildi.Ama bugünde sohbetimiz çok iyi idi.
Bahadır Sarıca yazdı:Sevgili Cahit abi,
Gene çok güzel bir gün geçirmişsiniz. Özenle hazırladığınız tabaklardan bu işten ne kadar keyif aldığınız belli oluyor.
Bereket ve afiyetle...
Resimler biraz olsun göze hoş gelsin istedim.Biraz iştah açıcı oldu galiba.Bugün pek balık yoktu ama sohbetimiz iyi idi.Evet güzel birgün geçirdim.Sağlıcakla kal..
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
canım cekti valla olsada yesek şimdi of of .
abi guzel goruntulere tesekurler.
bu arada kuleli hala bitmedimi baya oldu tadılata baslayalı.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
LeVrEkCi yazdı:niyazi abiyi bugün aklımdan geçirdim hatta arayacaktım işlerden aklımdan çıktı ama resmini görünce onu özlediğimi hatırladım ve hemen şimdi arıyorum kendisini,
cahit abi bu raporların beni alıp götürüyor deniz kıyılarına,teşekkürler eline emeğine sağlık.
Sevgili Nihat,Niyazi kardeşimi bugün tanıdım.İyi kide tanıdım.Beraber avlandık.Pek öyle ahım-şahım balık yoktu ama sohbetimiz güzeldi.Ona söz verdim."Bugün yayınlayacağım bir raporum var.O raporuma bugünkü resimleride koyacağım" dedim.Çok kalender ve efendi bir kardeşim.Birgün Kuleli'ye gel.Çok sevinirim.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Cahit Acun yazdı:Resimler biraz olsun göze hoş gelsin istedim.Biraz iştah açıcı oldu galiba.Bugün pek balık yoktu ama sohbetimiz iyi idi.Evet güzel birgün geçirdim.Sağlıcakla kal..
harika resimler cahit abi bakmasına doyulmuyor,
levreklerden göze hoş gelen resimler gönderesin inşallah