Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saros'un Mercan'ları
Bereketli olsun cahit abi güzel bir av olmuş afiyetle yiyin.Bobo
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
saroza gittim o tekneye bindim sizlerle balıkları tuttum geldim sayenizde,
bayadır tekne ile v yapmıyorum çok özledim elle olta atmayı balığı beklemeyi tasmalamayı sonrada keyifle tekneye çekmeyi,
rapor ve video için teşekkürler harika bir ekipsiniz maşallahınız var,bereketli olsun rastgele Alkis
Bul
Albatros-gr yazdı:Cahit abi oncelikle gune kotu degil,iyi baslamissin..eger o kediciklere zarar gelseydi,o zaman kotu baslamis olurdun...sen onlarin hayatini kurtarmissinAlkis
gelelim sirtinin verimsiz olmasina,bu gunlere burada da sirti pek verimli degil..bilmiyorum neden...bundan sonraki gunlerde insallah degisir,ve degiseceginden eminim..
mercanlar cok guzel Alkis...bereketli ve afiyet olsun...Seerf
bir dahakine daha da bollarina insallah..
fotolar harika..tesekkurler
rastgele

Not: video linkini konunun hemen altina da yazsan,daha iyi olmaz mi?(ben sonradan gordum)

Sevgili Faruk,

Allahtan erken uyandım.Yoksa gitmişti kedicikler.Sırtı avı yapamadık.Küresel ısınmayla bağlantılı olduğunu düşünüyorum.Mevsim olarakta verimli bir dönem değil.Eylül yirmiden sonra havaların değişmesiyle birlikte sırtı avları kendini gösterir diyorum.Herşey birazda kısmet.
Bul
YaKaMoZ 54 yazdı:Cahit abi ellerine sağlık,Alkis mercanları tepside tuttuğun fotoda balıklar göz kamaştırıyor,afiyetleSeerf

Bencede en canlı foto o galiba.Zaten Mercan da çok güzel bir balık.Teşekkürler..
Bul
Dr.Güner yazdı:harika pembeler,yem olarak ne kullandınız acaba?Alkis

Güner Bey,yem olarak "Sülünes" kullandık.Pembeler gerçekten harika ve leziz..
Bul
Tebrikler Cahit bey mercanlar harika,videodan gördüğüm kadarıyla mavruka altında tek iğneli yemli takım kullandınız herhalde, yemi de merak ettim..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
drasty41 yazdı:tebrikler cahit ve burak abiler Smile afiyetler olsunAlkisAlkisSeerf

Teşekkürler ediyoruz sevgili kardeşimiz.Sağol..
Bul
cilingoz yazdı:abi güzel av olmuş tbr, paylaşım için tşk.

Teşekkürler sevgili Selim.Sağol kardeşim.
Bul
orhanekmekci yazdı:Tebrikler Cahit bey,pembelerin video paylaşımıda güzel olmuş ellerinize sağlıkAlkisdaha bollarına büyüklerine inşallah.Bereketli afiyet olsunSeerf

Teşekkürler Orhan Bey.Video raporu güzelleştirdiği gibi,o anı herkese yaşattırıyor.Sizede nasip olsun.
Bul
Tropheus yazdı:allah beraberliginizi bozmasın saglıklı ve mutlu avlar nasip etsin sizin kardeşlinizi görüpde kıskanmamak mümkün degil. hem burak hemde burç abime selamlar olsun bu güzel av raporu içinde size teşekkür edrim sayın abim elerinize saglık afiyet olsun.AlkisAlkis

Teşekkürler ediyoruz.Allah herkese böyle güzel dostluklar nasip etsin.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mercan baliği avi ve teknikleri Cahit Acun 36 6,186 06-12-2011, 19:21
Son Yorum: Cahit Acun
  Saros'da At-çek Levrek avlarımız Cahit Acun 49 9,073 08-05-2011, 18:54
  Saros Körfezi koruma altında Cahit Acun 8 3,134 07-02-2011, 09:33

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi