Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Büyük Balık REKOR KIRILDI
yalova tatar yazdı:çok felaket bi haber arabın dediği gibi yaptıysa helal olsunAlkisSeerf

bizim burda gökçe barajında var 2,5 metre boyunda hemde çok o yüzden bu yaz burayı ava açmayı planlıyorlar çünkü suyu çok pisletiyolarmış .nede olsa bu su içme suyu olarak kullanılıyor .Affet
Desene bir meramız daha olacak ama bana küçükleri rastlar Siyirdim bende suya iade ederim.71
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Balığı görünce azım açık kaldı valla helal olsun Alkis
Bul
bu balık oltaya vurduğunda 110 kg lık balık suda olr 300 kgSiyirdimyani o adamı direk suya sokmalı tabi ip kopup olta kırılmadıysa
yani imkanı yok gibi geliyo ben geçen sene 6-7 kg lik yayını ırmaktan çekerken oltanın ucu ne bişim oldu bu nasıl olur Allah bilir
birde yayın öle kolay kolay yorulmaz abilerim kuyruğunu büktüğü an bitti saten yerinden oynatamazsınız bunu Kamil Ilıpınar abim bilir Wink
Bul
Paylaşım için teşekkürler.

Tuttu veya tutmadı bilemem ama bu haberi televizyondada izledim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
yalova tatar yazdı:çok felaket bi haber arabın dediği gibi yaptıysa helal olsunAlkisSeerf

bizim burda gökçe barajında var 2,5 metre boyunda hemde çok o yüzden bu yaz burayı ava açmayı planlıyorlar çünkü suyu çok pisletiyolarmış .nede olsa bu su içme suyu olarak kullanılıyor .Affet
Erden abi tatlı su org un yeri belli oluyor galiba,Affet sadece yayın mı var yoksa ortaya karışık yaparmıyız abi açılırsa ava orasıSiyirdim
Bul
--------------------------------------------------------
Oltayla yakaladı!

İtalyan Roberto Godi, 2.5 metre boyunda, 113 kilo ağırlığında dev bir kedi balığı yakaladı.

20:21 | 06 Haziran 2010

İtalyan balıkçı Roberto Godi (32), Mantova kentinde arkadaşları ile birlikte Po Nehri’ne balık avlamaya gitti. Roberto Godi’nin oltasına ‘iri’ bir balık takıldı.
45 dakika boyunca mücadele eden Roberto Godi sonunda balığı kayığa çektiğinde gözlerine inanamadı.
Roberto Godi, 2.5 metre boyunda, 113 kilo ağırlığında dev bir kedi balığı yakalamıştı.
Roberto Godi, bu balık sayesinde Avrupa’da yakalanan en iri tatlı su balığı’ rekorunu kırdı. Roberto Godi daha sonra dev balığı serbest bıraktı.

[Resim: fft16_mf682425.Jpeg]

Bence bunu balıkçının biri ağ ile tuttu.Sonra altına bıranda serdi .
Daha sonra İtalyan Roberto Bobi geldi parayı verdi fotoğrafı çektirdi.
Roberto vermiş pozu Rambo gibi.Siyirdim

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
ustam61 yazdı:Siyirdimarabım yapma ya.45 dakika senide yorsalar sende kendiliğinden çıkarsın kenara.olmaz diye bişi yok olmuştur.SiyirdimHeheHehe
valla ustam 113 kg yayını 45 dakika gezdirecek adamı öperim ben başkada bişi dememSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Hiç unutmam birgün ben de 100 kg civarında bir yayın tutmuştum sabaha kadar yormuştum anca çıkarabildim bir asıldım oltaya balık o hızla arkaya cama vurdu ,ben de yataktan düşüvermişim yere. Yorganı aradım tabi hava da soğuk okula geç kalıyordum az daha.Yüzümü yıkadım hemen traş falan derken doğru derse....

Siyirdim
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Hiç unutmam birgün ben de 100 kg civarında bir yayın tutmuştum sabaha kadar yormuştum anca çıkarabildim bir asıldım oltaya balık o hızla arkaya cama vurdu ,ben de yataktan düşüvermişim yere. Yorganı aradım tabi hava da soğuk okula geç kalıyordum az daha.Yüzümü yıkadım hemen traş falan derken doğru derse....

Siyirdim
yarın akşama seni bir öpeyim hocamSiyirdimalnından tabiMahcup
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ustam61 yazdı:Siyirdimarabım hele 15 haziran gelsin açılsın şu sezon. 113 değil 150 kğ lık yayında benim oltaya bi takılsın bak bakalım 2 gün onunla el ele ırmak boyu geziyormuyum gezmiyormuyum.Happyböyle resimleri gördükce temelli bileniyorum.inşallah ben daha büyüğü ile resim çektirecemWink.tüm amatör balıkcılara da ziyafet çekecem ama önce 150 kğ lık yayını bulmalıyım.HeheHehe(kızılırmakta geçen yıl suların azlığı sebebiyle balık bırakmamışlardı.)Nayirolamaz

Hayrettin Abi senin bahsettiğin balık trofe değil kurbanlık olur Siyirdim Irmaktan çıkarmayıp bayrama kadar elinden tutup gezdirirsin Happy
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kuzenimin balık lokantası LeVrEkCi 31 5,249 21-09-2012, 18:01
Son Yorum: LeVrEkCi
  5 Vinçlik dev balık! maxtar 26 6,935 11-02-2012, 02:27
Son Yorum: araphüso26
  Akciğerli balık, denizde nefes alamaz! LeVrEkCi 13 3,918 03-08-2011, 13:31
Son Yorum: SerenaY66
  Hasankeyf'te Büyük Keşif SerenaY66 9 3,401 28-07-2011, 09:08
Son Yorum: Köksal
  Güncel Balık Fiyatları Boğaziçi 137 24,772 27-04-2011, 20:31