Yorumları: 8,084
Konuları: 75
Yorumları: 166
Konuları: 2
Balığı görünce azım açık kaldı valla helal olsun
Yorumları: 2,905
Konuları: 44
bu balık oltaya vurduğunda 110 kg lık balık suda olr 300 kg

yani o adamı direk suya sokmalı tabi ip kopup olta kırılmadıysa
yani imkanı yok gibi geliyo ben geçen sene 6-7 kg lik yayını ırmaktan çekerken oltanın ucu ne bişim oldu bu nasıl olur Allah bilir
birde yayın öle kolay kolay yorulmaz abilerim kuyruğunu büktüğü an bitti saten yerinden oynatamazsınız bunu Kamil Ilıpınar abim bilir
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Paylaşım için teşekkürler.
Tuttu veya tutmadı bilemem ama bu haberi televizyondada izledim.
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
Yorumları: 977
Konuları: 14
--------------------------------------------------------
Oltayla yakaladı!
İtalyan Roberto Godi, 2.5 metre boyunda, 113 kilo ağırlığında dev bir kedi balığı yakaladı.
20:21 | 06 Haziran 2010
İtalyan balıkçı Roberto Godi (32), Mantova kentinde arkadaşları ile birlikte Po Nehri’ne balık avlamaya gitti. Roberto Godi’nin oltasına ‘iri’ bir balık takıldı.
45 dakika boyunca mücadele eden Roberto Godi sonunda balığı kayığa çektiğinde gözlerine inanamadı.
Roberto Godi, 2.5 metre boyunda, 113 kilo ağırlığında dev bir kedi balığı yakalamıştı.
Roberto Godi, bu balık sayesinde Avrupa’da yakalanan en iri tatlı su balığı’ rekorunu kırdı. Roberto Godi daha sonra dev balığı serbest bıraktı.
Bence bunu balıkçının biri ağ ile tuttu.Sonra altına bıranda serdi .
Daha sonra İtalyan Roberto Bobi geldi parayı verdi fotoğrafı çektirdi.
Roberto vermiş pozu Rambo gibi.
Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Hiç unutmam birgün ben de 100 kg civarında bir yayın tutmuştum sabaha kadar yormuştum anca çıkarabildim bir asıldım oltaya balık o hızla arkaya cama vurdu ,ben de yataktan düşüvermişim yere. Yorganı aradım tabi hava da soğuk okula geç kalıyordum az daha.Yüzümü yıkadım hemen traş falan derken doğru derse....
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
ufuktan26 yazdı:Hiç unutmam birgün ben de 100 kg civarında bir yayın tutmuştum sabaha kadar yormuştum anca çıkarabildim bir asıldım oltaya balık o hızla arkaya cama vurdu ,ben de yataktan düşüvermişim yere. Yorganı aradım tabi hava da soğuk okula geç kalıyordum az daha.Yüzümü yıkadım hemen traş falan derken doğru derse....

yarın akşama seni bir öpeyim hocam

alnından tabi
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "