10-06-2010, 20:36
bereketli olsun..
tahsinmersin 9.06.2010
|
10-06-2010, 20:36
bereketli olsun..
10-06-2010, 21:50
tebrikler Tahsin bey,bizim buralarda kefali genelde zıpkınla avlarlar,sizin tarzı bu sene kesin denemek niyetindeyim
![]()
10-06-2010, 23:55
Tahsin abicim,
O kadar yol yapmadan balık bulduğunuza sevindim. Sabah aradığımda telefonu evde unutmuşsun. Rapor gene muhteşem. Ellerine sağlık. Tüm ekibe tebrikler. Afiyet olsun. Rastgele.... ![]() ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
11-06-2010, 03:06
ANTALYALI07 yazdı:tahsin abi bereketli olsun güzel av olmuş,tebrikler.bol şanslar rastgele.sağol aytekin sanada iyi avlar. thunderbolt yazdı:Tahsin Abim güzel av yapmışsınızevet nedim mendirek içi sayılır.kefal tutanlara söylediklerin içinde sağolasın.bu takımla yakalamak gerçekten zor. cilingoz yazdı:tahsin kardeş bereketli av olmuş paylaşım için tşk.sağol Selim abi bende teşekkür ederim.
11-06-2010, 03:14
Albatros-gr yazdı:Tahsin masallahin var..Sağol Faruk abi. en yakın gittiğimiz yer sadece gidiş 65km.den başlıyor.dönüş tabii ki her zaman zor oluyor.özellikle benim için.çünkü başkasının arabasıyla gitsek dahi hep ben kullanıyorum diğerleri yarım saat 1 saat kestiriyorlar.ben dönüşte eve gelince akşama kadar yatabiliyorum ama onlar öğlen işe gidiyorlar. ![]() abi tek yem vardı,oda hamsi.sarpayı kefalleri tutarken aradan aldım.hamsi fletoya bastı.
11-06-2010, 03:29
tatar35 yazdı:abi tebrikler çok güzel bir av olmuşsağol Erdal sizlerede bol avlar. LeVrEkCi yazdı:tahsin abi bereketli olsun,1-gece avına alışırsan;bir çok sakıncası var.bir tanesi, diğer avlardan fazla zevk alamayabilirsin.diğer diğerleri sonra. 2-hamsi ile av yapabilmen için haziran 15 te açıkdeniz gırgır avı son gün.hemen biraz stok yapman gerek. 3-sadece bu raporumda hamsiyle;levrek,sargoz kefal ve sarpa yakalandı.demekki boru kurduna gerek yok.genede mutlaka hamsin olsun. bol şanslar. bahriyeli yazdı:bereketli olsun tahsinim olmazsa olmazları yapıp yine almışın balığını afiyet şeker olsun ekibe selamlar devamına rastgeleİsmail im sağolasın.aleyküm selam,bu ekibin muhabbeti yeter.teşekkürler.
11-06-2010, 03:34
rusan yazdı:Tebrikler Tahsin abi güzel av olmuş afiyet olsunçok teşekkür ederim Ruşan, sağolasın. bucalıfikret yazdı:tahsin eline emeğine sağlık bereketli av olmuş rast gele.sağolasın Fikret abim. hep aklımda bir gün kefalleri topladığımda ekmek kullanıcam ama hep ekmek almayı unutuyom. mariner8 yazdı:sağol Ahmet abi.sizler mırmırın belini kırın ![]() ![]()
11-06-2010, 03:40
tepeli35 yazdı:bereketli olsun..sağol Ercan bey teşekkürler. Dr.Güner yazdı:tebrikler Tahsin bey,bizim buralarda kefali genelde zıpkınla avlarlar,sizin tarzı bu sene kesin denemek niyetindeyimsağol Güner bey.kefal seri ve kıvraktır.aynı zamanda ürkektir,zıpkınla diğer balıklara nazaran daha zor olmuyormu?
11-06-2010, 03:45
Bahadır Sarıca yazdı:Tahsin abicim,hiç sorma Bahadırcım.ben evden çıkınca ramiz aramış, evdekiler cevap vermişler,ben balçovaya varınca ramiz söylediğinde telefonumun olmadığını anladım.çok çok eski bir dörtlüydük.bunu resimlemem gerekiyordu,inşallah bir dahaki sefere.zaten eve gelince resimleri çekebildim.
11-06-2010, 09:52
Tahsin kardeşim pırıl pırıl balıklar tebrik ederim, yol uzun ama balık olduktan sonra hiç önemi olmaz.
Ramiz abimede selamlarımı iletirsen sevinirim Etitaş'tan büyükbaba'nın oğlu dersin, daha niceleri rastgelsin ![]()
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|