Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Selamlar...Çok özledim
Arkadaşlar hepinize selam olsun. İşlerimin yoğunluğundan dolayı, yaklaşık 3 aydır sizlerle görüşüp paylaşamadık. Bu arada telefonla hal hatır soranlara tekrar teşekkür ederim. Emin olun 2 ay önce tekneyi alel acele denize attım ve halen ne durumda olduğunu bile bilmiyorum.Motoru da henüz almadım. Bu gün belimdeki kronik tutulma olunca zorlamamak için az önce eve istirahata geldim ve Bu akşamki işi Ertürk ve diğer arkadaşıma pasladım böylece sizlere selam etme şansım doğdu. Umarım beni yatırmaz çünkü işlerin çoğu bizzat beni bekliyor. Umarım sitemizde herhangi bir sıkıntı Nayirolamazolmamıştır. Herkes yerinde mi? Balıkçılık nasıl gidiyor. Organizasyona bile bakamadım. Umarım Referandumdan sonra rahatlarım ve paylaşımlara katılır hem de balığa çıkarım.76Lütfen Sizler cevaplarınızda anlatın ne yapıyorsunuz. Benim durum hep aynı o konser senin bu festival benim.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
ercan abi hoşgeldin,bende bu hafta tatildeyim bugün hava yagmurlu oldugu için karada kaldım siteye bakma fırsatım oldu.
sitede herşey aynı ama malum yaz ayları herkes biryerlerde oldugu için her yaz oldugu gibi sakin biraz,sanıyorum ramazanla birlikte yine yogunluk başlayacaktır..
en kötü zamanımız bile yinede kalabalıgımız yerinde şükür..
sana kolay gelsin çok geçmiş olsun kendine iyi bak Seerf
Bul
Teşekkürler kardeşim en kısa zamanda balık resimlerini ve avları paylaşmaya başlarım
Bul
ALTAYLI yazdı:Teşekkürler kardeşim en kısa zamanda balık resimlerini ve avları paylaşmaya başlarım
merakla bekliyorum ercan abi AlkisGulumse
Bul
ercan abi hoşgeldin özlettin kendini raporları bekliyoruzAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Ercan abi..hosgeldinSeerf
ozlettin kendini..
burada her sey okSeerf
islerinde kolayliklar dilerim..
av raporlarini bekliyoruz..
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Ercan abicim nerelerdesin, gene özlettin kendini Wink
En kısa zamanda raporlarını bekliyoruz. Abi emeklilik vakti gelmedimi hala, şöyle güzel bir kıyı kasabasında(mesela Foça'daWink) sırf balıkçılık ve dinlence...
Selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Allah Aşkına sen buna işmi diyorsun.Siyirdim
Fotolardakileri izlemek için millet üstünü-başını parçalıyor.Sende baksana keyfine be abi.Happy
Allah kolaylık versin.İş olsunda.Oldukça güzel işlere imza atıyorsun.Seninle gurur duymakta bize kalıyor.Arslanım benim.Allah kolaylık versin.Beline ilgiyi eksik etme.En önemli yerlerden biri.Geçmiş olsun Abicim..Her zaman kalbimizde ve aklımızdasın.Wink
Bul
Ercan abi hoşgeldin bizlerde seni özledik..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ercan abi hoş geldin seninle benim bel sorunu ömürlük gibi Allah şifa versin. Organizasyona kadar rahatlarsın umarımda keyifli bir buluşma olur Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Foça'yı özledim ALTAYLI 26 4,326 29-12-2012, 01:29
Son Yorum: ALTAYLI
  Dostlarımı Özledim.. aygroup 8 2,272 17-11-2010, 10:23
Son Yorum: SerenaY66
  Sİzlerİ Özledİm ufuktan26 29 3,903 12-10-2010, 21:52
Son Yorum: ufuktan26
  Eskişehir'den selamlar... Ege 16 2,841 01-08-2009, 11:20
Son Yorum: bucalıfikret
  herkeze selamlar... big fish onur 26 3,832 10-06-2009, 10:47