17-09-2010, 10:00
doktor yazdı:Paylaşım için teşekkürler
İlginiz için bende teşekkürler ediyorum.
ilginç avcı rapala ve silikonlar
|
17-09-2010, 10:00
doktor yazdı:Paylaşım için teşekkürler İlginiz için bende teşekkürler ediyorum.
17-09-2010, 10:01
bucalıfikret yazdı:cahit abi paylaşım için teşekkürler . Teşekkürler sevgili Fikret.Sağol.
17-09-2010, 10:04
orhanekmekci yazdı:Cahit bey,beni yine masrafa sokacaksın Aman sakın ha! Henüz denediğimiz rapalalar değil.Asla güzelliklerine aldanmayın.Bunları resimlememdeki amaç,fikir edinmeniz içindir.Denenmiş,tecrübe edilmiş rapalalardan şaşmayın.Sevgiyle kalın.
17-09-2010, 10:05
Albatros-gr yazdı:hakikaten ilginc sahteler.. Teşekkürler sevgili kardeşim.İnşallah iş yaparlar.Bizim için önemli olan tarafı bu.
17-09-2010, 10:07
yycolak yazdı:Benim ilgi alanım dışında kalsada,çok güzel görünüyorlar Cahit Abicim..Eline emeğine sağlık... Tatlı dilli kardeşim,sesini duymak ne güzel.Arkadaşlarıma fayda sağlar düşüncesiyle,araştırmalarımı paylaştım.İnşallah iş yaparlar.Kendine çok iyi bak.Bu ay sonunda Gömeç'te Levrek avında olacağım.Yolun düşerse mutlaka gel.
17-09-2010, 10:40
yycolak yazdı:Benim ilgi alanım dışında kalsada,çok güzel görünüyorlar Cahit Abicim..Eline emeğine sağlık...neden sen balıkcı değilmisi balıkcı olan bunları tanıması lazım . ![]() Cahit Acun yazdı:Tatlı dilli kardeşim,sesini duymak ne güzel.Arkadaşlarıma fayda sağlar düşüncesiyle,araştırmalarımı paylaştım.İnşallah iş yaparlar.Kendine çok iyi bak.Bu ay sonunda Gömeç'te Levrek avında olacağım.Yolun düşerse mutlaka gel.cahit abi nediyorsun yanına gelirse levrekleri unutursun bence uzaktan takip etmesi iyi olur. ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
17-09-2010, 11:03
Cahit Acun yazdı:Tatlı dilli kardeşim,sesini duymak ne güzel.Arkadaşlarıma fayda sağlar düşüncesiyle,araştırmalarımı paylaştım.İnşallah iş yaparlar.Kendine çok iyi bak.Bu ay sonunda Gömeç'te Levrek avında olacağım.Yolun düşerse mutlaka gel. Canım Abim İnşallah diyelim belki bir fırsat olur. ![]() Şimdiden rast gelsin sana .... ![]() ![]()
17-09-2010, 11:05
bucalıfikret yazdı:neden sen balıkcı değilmisi balıkcı olan bunları tanıması lazım . Uzaktanda faydamız olur ![]() ![]()
17-09-2010, 11:29
yycolak yazdı:Uzaktanda faydamız oluronu biliyorum kardeş sağol elinden gelen yardımı yaparsın ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
17-09-2010, 11:30
bucalıfikret yazdı:onu biliyorum kardeş sağol elinden gelen yardımı yaparsın Eyvallah kardeş.... ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|