Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ilginç avcı rapala ve silikonlar
doktor yazdı:Paylaşım için teşekkürlerAlkis

İlginiz için bende teşekkürler ediyorum.
Bul
bucalıfikret yazdı:cahit abi paylaşım için teşekkürler .Alkis

Teşekkürler sevgili Fikret.Sağol.
Bul
orhanekmekci yazdı:Cahit bey,beni yine masrafa sokacaksınHappypaylaşım için teşekkürlerGulumse

Aman sakın ha! Henüz denediğimiz rapalalar değil.Asla güzelliklerine aldanmayın.Bunları resimlememdeki amaç,fikir edinmeniz içindir.Denenmiş,tecrübe edilmiş rapalalardan şaşmayın.Sevgiyle kalın.
Bul
Albatros-gr yazdı:hakikaten ilginc sahteler..Hi
paylasim icin tesekkurler Cahit abiSeerf

Teşekkürler sevgili kardeşim.İnşallah iş yaparlar.Bizim için önemli olan tarafı bu.
Bul
yycolak yazdı:Benim ilgi alanım dışında kalsada,çok güzel görünüyorlar Cahit Abicim..Eline emeğine sağlık...Alkis

Tatlı dilli kardeşim,sesini duymak ne güzel.Arkadaşlarıma fayda sağlar düşüncesiyle,araştırmalarımı paylaştım.İnşallah iş yaparlar.Kendine çok iyi bak.Bu ay sonunda Gömeç'te Levrek avında olacağım.Yolun düşerse mutlaka gel.
Bul
yycolak yazdı:Benim ilgi alanım dışında kalsada,çok güzel görünüyorlar Cahit Abicim..Eline emeğine sağlık...Alkis
neden sen balıkcı değilmisi balıkcı olan bunları tanıması lazım .Hehe

Cahit Acun yazdı:Tatlı dilli kardeşim,sesini duymak ne güzel.Arkadaşlarıma fayda sağlar düşüncesiyle,araştırmalarımı paylaştım.İnşallah iş yaparlar.Kendine çok iyi bak.Bu ay sonunda Gömeç'te Levrek avında olacağım.Yolun düşerse mutlaka gel.
cahit abi nediyorsun yanına gelirse levrekleri unutursun bence uzaktan takip etmesi iyi olur.Siyirdim
Bul
Cahit Acun yazdı:Tatlı dilli kardeşim,sesini duymak ne güzel.Arkadaşlarıma fayda sağlar düşüncesiyle,araştırmalarımı paylaştım.İnşallah iş yaparlar.Kendine çok iyi bak.Bu ay sonunda Gömeç'te Levrek avında olacağım.Yolun düşerse mutlaka gel.

Canım Abim İnşallah diyelim belki bir fırsat olur.Hi
Şimdiden rast gelsin sana ....76Alkis
Bul
bucalıfikret yazdı:neden sen balıkcı değilmisi balıkcı olan bunları tanıması lazım .Hehe

Tanımıyorum demedim şekerim ilgilenmiyorum dedim.Bulaşmasan olmaz değilmi....
.................................................................................................................................................

cahit abi nediyorsun yanına gelirse levrekleri unutursun bence uzaktan takip etmesi iyi olur.Siyirdim

Uzaktanda faydamız olurAffet bir türlü şekerim sen kendine bak...Rolleyes
Bul
yycolak yazdı:Uzaktanda faydamız olurAffet bir türlü şekerim sen kendine bak...Rolleyes
onu biliyorum kardeş sağol elinden gelen yardımı yaparsınAlkis
Bul
bucalıfikret yazdı:onu biliyorum kardeş sağol elinden gelen yardımı yaparsınAlkis

Eyvallah kardeş....Alkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi