Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uzun Ahmet &Araphüso
orhan baba tekrardan geçmiş olsun yengeme ,inşallah kısa sürede sağlığına kavuşur, yine çok güzel bir buluşma ayakta alkışlanır AlkisAlkisSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Orhan abi,buradan da oncelikle esinin en kisa zamanda sagligina kavusmasini temenni ederim..
guzel bir muhabbetli ve ayni zamanda balikli bir gun gecirmissiniz...tebrikler..
Yaw Huseyin onlari hakikaten tuttumu,yoksa kiyak mi yaptin..sen tutup...Huseyin foto mu cekildi...olur ya...Siyirdim..oylesine aklimdan gecti..
cunku ben boyle tutmus olsaydim,bana boyle yazacakti..adim gibi eminimSiyirdimBobo
saka-saka..tebrikler Huseyin,tuzlu suda da gosterdin kendini..durumu bir sekilde esitlemem lazim....bir yerlerden nasil-nasil sazan tutmam lazim..Siyirdim

hayirli yolculuklar Eskisehir team..
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
yycolak yazdı:Ne güzel olmuş ne güzel...Allah içinize sindirsin...Organizasyon devam ediyor maşallah.Orhan Abim yengeme geçmiş olsun dileklerimi iletirsen sevinirim....Harikasınız...Es-Es çıkartması İzmiri mutlu etti ...Teşekkürler arkadaşlar...İyiki varsınız...
Teşekkür ederim YakupSeerf

aygroup yazdı:Sevgili Orhan..

Eşine lütfen geçmiş olsun dileklerimiz ile beraber selam ve saygılarımızı ilet.İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur..

Arap her zaman böyle anlaşılan..Benim tüm arılardan daha fazla bal üretiyor..HappyHelal olsun..

Çok güzel bir buluşma olmuş..Çok güzel görüntüler..Hepinizi tebrik ederim..

Tüm ekibe selamlar..
Teşekkür ederim dostumSeerfgercekten güzel gün gecirdik,kendilerine teşekkür ederimAlkis
Bornova - izmir
Bul
yalova tatar yazdı:akaylarım yaw Alkis valla harika olmuş işallah kısa süre içinde buluşuruz ..zaten ESK TEAM her zaman uyar .
ama uzunuma geçmiş olsun benle konuşurken bile sesi tuhaftı.. gerçi deniz kabarıkmış baba AffetSeerf her şey için yinede teşekkürler Alkis
Teşekkür ederim tatar.Neyse,uzunun sorunu kıyıya yakın olmamız nedeniyle cabuk atlattıkGulumse

fish or die yazdı:orhan baba tekrardan geçmiş olsun yengeme ,inşallah kısa sürede sağlığına kavuşur, yine çok güzel bir buluşma ayakta alkışlanır AlkisAlkisSeerf
Teşekkür ederim MuratSeerf
Bornova - izmir
Bul
Albatros-gr yazdı:Orhan abi,buradan da oncelikle esinin en kisa zamanda sagligina kavusmasini temenni ederim..
guzel bir muhabbetli ve ayni zamanda balikli bir gun gecirmissiniz...tebrikler..
Yaw Huseyin onlari hakikaten tuttumu,yoksa kiyak mi yaptin..sen tutup...Huseyin foto mu cekildi...olur ya...Siyirdim..oylesine aklimdan gecti..
cunku ben boyle tutmus olsaydim,bana boyle yazacakti..adim gibi eminimSiyirdimBobo
saka-saka..tebrikler Huseyin,tuzlu suda da gosterdin kendini..durumu bir sekilde esitlemem lazim....bir yerlerden nasil-nasil sazan tutmam lazim..Siyirdim

hayirli yolculuklar Eskisehir team..
Teşekkür ederim Faruk.Hiç saymamışdım yeniden tepsiye baktım kaç tane balık var diyeHappyon iki adetmiş,bunlardan melanurla ıskatrinin bir adetini uzun kendine geldikden sonra kıyıdan almış kalanlar arabın hasılatıAlkissanada sazan avında bol şanslarGulumserastgeleSeerf
Bornova - izmir
Bul
Orhan abim eşinize acil şifalar dilerim
çok güzel görüntüler allah muhabbetinizi bozmasın rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
orhan baba öncelikle yengeme geçmiş olsun Affet maşallah harikasınız arabım dediğngibi var mercanı almışın tekneye uzunumda kıyıdan melanur almış muhabbetiniz her daim olsun sizleri seviyorum .AlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
eşref sürek yazdı:Orhan abim eşinize acil şifalar dilerim
çok güzel görüntüler allah muhabbetinizi bozmasın rastgele
Teşekkür ederim EşrefGulumse

bucalıfikret yazdı:orhan baba öncelikle yengeme geçmiş olsun Affet maşallah harikasınız arabım dediğngibi var mercanı almışın tekneye uzunumda kıyıdan melanur almış muhabbetiniz her daim olsun sizleri seviyorum .AlkisAlkisAlkisAlkis
Teşekkür ederim Fiko,balık azda olsa keyifli bir av günüydüSeerf
Bornova - izmir
Bul
allah içinize sindirsin ne güzel olmuş orhan abim tatlı bir süpriz yapmışlar sana eskişehir selamlar olsun arabın hasılat katlanarak devam ediyor devamına rastgele diyelim.Alkis
abim yengeme acil şifalar diliyorumAffet selamlar saygılarGulumseAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Orhan babacım inanki bu kadar beklemiyordum bile bizim orada bir akşam kalmamız bile bize fazlasıyla yetti, herşey için çok çok teşekkür ediyorum bizleri kendi evimizdeymiş gibi hissettirdin seni seviyorum babacım..Sefiom
Yengemede tekrar tekrar en kısa zamanda acil şifalar diliyorum..Affet
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  uzun ve arabım hayırlı yolculuklar. bucalıfikret 10 3,130 30-09-2010, 15:48
Son Yorum: Uzun_ahmet
  uzun ve murki bucalıfikret 41 6,002 23-09-2010, 08:41
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi