Yorumları: 20
Konuları: 6
arkadaşlar bu hafta sonu balığa gitmeyi düşünüyoruz yalnız ikimiz de acami arkadaşız arkadaşım kefal tutmayı biliyor sadece o da şamandrayla yani onunda kıyıdan tutma tecrübesi yok bize önereceğiniz yerler var mı acaba şimdiden teşekkür ediyorum sizlere
Yorumları: 1,135
Konuları: 85
Hoşgeldiniz....Dostum ne tarafa gidiceksiniz balığa.Onu söylersen ona göre yer tarifi alabilirsin arkadaşlardan.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bogazda baştan sona heryerde balık tutuluyor istavrit kırace çıkıyor bazı yerlerde mezgit ve izmarit var ben kafama göre bazen çıkıyorum bakıyorum nerede ne varsa oraya takılıyorum.size iyi avlar rastgele
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
ekselans galata köprüsüne gidin veya sarayburnuna kamışla istavrit alıyolarmış oralarda bulunun hemde tutanları seyredin hafta sonu için buraya davet ederim ama cumartesi boşum pazar günüde sabah işe gidiyorum
Yorumları: 20
Konuları: 6
arkadaş kadıköyde kefale atalım diyor ama kadıköyde çıkarmı bende tam olarak bilemiyorum açıkçası modaya dogrumu acaba
hafta sonu sabah başka tekneyle kofana bakıcam... kendi teknem maalesef karada olacak herhalde.balıklarrrrrr........bu haftadan itibaren bütün i (İ) ile başlayan balık kontenjanımı doldurmuş bulunmaktayım. 3 hafta tuttuk malum balıkları istavrit izmarit ispari tekrar i harfini siliyorum ekim sonuna kadar. başka harfle başlayan bütün balıklardan tutucam ama i harfi yok. yine bitti.
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
İstanbul bu sene her yerde kıraça yaptı ve hala devam ediyor. Amatörün en iyi balığı kıraçayı tutabilirsiniz. Eğer kamış sallayan birilerini görütseniz yanlarına yanaşın
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Gercekten bu sene cok bol kraça var. Hemen hemen her denız kıyısında cıkıyo.Bogaz taraflarında nerede balık tutan varsa yanasın derım