Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gazete üstü levrekler
ustamın tuzlu sucular takıntsını biraz olsun gidermek adına dün akşam bana attığı laflara ithafen ustama gitsin,
bunlar gazeteye yatırdıklarım birde tepsiye,tavaya ve ızgaraya yatırdıklarım var Siyirdim
usta ne demiştin bi bakalım :
ustam61 yazdı:Siyirdimsen hiç gazete kağıdına yatırdınmı böyle boydan boya.sade sen değil tuzluculardan varmı böyle yatıran.Helal olsun sana Arab ım buzluktan bile çıkarsan gözlerimiz bayram etti be.HeheHehe

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
ustam baa bir daha laf atacakmıın yoksa 200 vea 500 resim daha göndereyimmi Hehe

Bul
birdaha benle uğraşma artık canım benim Siyirdim

Bul
abi bunlar tek avda mı yoksa eskileri pişirip önümüze mi koydun yoksa SiyirdimAlkisşaka bir yana trtofe görüntüleri için teşekkürler nihat abi gözümüz gönlümüz açıldı Alkis
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
alperburdur yazdı:abi bunlar tek avda mı yoksa eskileri pişirip önümüze mi koydun yoksa SiyirdimAlkisşaka bir yana trtofe görüntüleri için teşekkürler nihat abi gözümüz gönlümüz açıldı Alkis
bunlar ustama özel alper Gulumseakşam dili sürçtü heralde bende kapağı yerine kapatayım dedim Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:bunlar ustama özel alper Gulumseakşam dili sürçtü heralde bende kapağı yerine kapatayım dedim Siyirdim
GulumseSiyirdimAlkisSeerf ama çok güzel trofeler bunlar seninle kalkışmaya gelmiyor be abiSmile
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
ustam61 yazdı:Hadiordanpehhhh orada 2-3 resim var senin elinde balıkla.ötekilerin içinde de 1-2 balıkcık var kayda değer.ötekiler tırıvırı. şimdi dairedeyim eve gidince cd deki kayıtlardan 2 yayın yollasam kilo olarak ta boy olarakta hepsini yutarlar be.tutmuş zarganaların resmini koymuşsun oraya.hemide o gazete kağıtları küçük boy,dergi falanmı öyle onlar.HeheHehe
senin yayınların laf atan olmadı yaww Siyirdim
Bul
Eskisehir`deki tatlisucu,Huseyin`de gorsun bunlari...Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ustam61 yazdı:Hadiordanpehhhh orada 2-3 resim var senin elinde balıkla.ötekilerin içinde de 1-2 balıkcık var kayda değer.ötekiler tırıvırı. şimdi dairedeyim eve gidince cd deki kayıtlardan 2 yayın yollasam kilo olarak ta boy olarakta hepsini yutarlar be.tutmuş zarganaların resmini koymuşsun oraya.hemide o gazete kağıtları küçük boy,dergi falanmı öyle onlar.HeheHehe

Ustam bilseydim ereğlide seni gazete üstüne yatırıp bi resimlerdim SiyirdimHappy trofelerin trofesi bende olurdu Bobo hem tatlı hemde tuzlu suda yaşayabilen yeni bi tür.Hehe
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Böyle kızıştırıyonuz ortalığı, ondan sonra her gün canım balık istiyor. sizlere vergi çıkarmak lazım.AlkisSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  abim ve levrekler Kamil ILIPINAR 17 2,916 10-12-2010, 20:35
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  levrekciden levrekler(15-18/06/2007) LeVrEkCi 60 7,834 19-06-2007, 14:09
Son Yorum: andrail gail
  08.09.2006 akşam üstü sırtı ozoca51 13 3,156 12-10-2006, 17:07
Son Yorum: tahsinmersin
  11/09/2006 akşam üstü kartallı 6 2,129 12-09-2006, 20:08
Son Yorum: than58
  4/6/2006 hafta sonu tuttugum levrekler LeVrEkCi 12 3,724 06-06-2006, 22:40