Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
üç av gününün özeti
Orhan abi bu gunlerde buralarda da havalar cok guzel gidiyor..
bir sekilde firsat buldukca kacmak lazim..
baliklar super ....hele ahtapot,saglammis..afiyet olsunSeerf
daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ustam61 yazdı:Alkistebrikler orhanbaba.yakaladıklarının maşallahı var.avların bereketli yediklerin afiyet olsun.AlkisSeerf

Teşekkür ederim UstamSeerf
Bornova - izmir
Bul
Albatros-gr yazdı:Orhan abi bu gunlerde buralarda da havalar cok guzel gidiyor..
bir sekilde firsat buldukca kacmak lazim..
baliklar super ....hele ahtapot,saglammis..afiyet olsunSeerf
daha da bollarina rastgele
Burası için rüzgarın ara ara güçlensede arka arkaya gelen günlerde ava bu kadar müsait olması çok sık görülmüyor.Ahtapot gercekten iyiydide arkası gelmedi.Teşekkür ederim FarukSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhan abi maşallah,tepside çeşit bol,bereketli ve afiyetler olsun.bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
orhan abi şu yönetimdende bir emekli olsan inan yönetim deyince içime direk sıkıntı giriyor ne uğraşacan ustam gibilerle Siyirdim,
balıklar ve ahtapot afiyet olsun rastgele AlkisSeerf
Bul
orhanekmekci yazdı:Ahtapotu balık yer gibi yiyeceğimde yenecek duruma gelinceye kadar hazırlığı biraz yoruyor ama lezzetini hiç bir balığa değişmemSeerf teşekkür ederim MustafaSeerf
pekı nasıl yenıyor abı ahtapotSiyirdim?
neresı yenır neresı yenmez nasıl daha guzel olur?Siyirdim

abı ne bılım bı garıp oldum sımdıSiyirdim
Bul
ANTALYALI07 yazdı:orhan abi maşallah,tepside çeşit bol,bereketli ve afiyetler olsun.bol şanslar rastgele.

Teşekkür ederim AytekinSeerf
Bornova - izmir
Bul
LeVrEkCi yazdı:orhan abi şu yönetimdende bir emekli olsan inan yönetim deyince içime direk sıkıntı giriyor ne uğraşacan ustam gibilerle Siyirdim,
balıklar ve ahtapot afiyet olsun rastgele AlkisSeerf
Bu işin isteklisi olmasamda yönetimden sevdiğim abimizin aramızdan ayrılmasıyla yönetime gelmiş oldum yeni genel kurula kadar devamGulumse
Teşekkür ederim NihatSeerf
Bornova - izmir
Bul
Bravo kaptanım Alkis üç günde çeşit çeşit av olmuş Alkisbereketli ve afiyet olsun Seerf , yeni fotoğraf makinanı güle güle kullan 76
Bul
musty34 yazdı:pekı nasıl yenıyor abı ahtapotSiyirdim?
neresı yenır neresı yenmez nasıl daha guzel olur?Siyirdim
abı ne bılım bı garıp oldum sımdıSiyirdim

Mustafa kardeşim ahtapot kalamardan daha lezzetli diyebilirim tabiki damak zevki farklı oluyor ahtapotun en önemli kuralı çok iyi vurarak yumuşatmak köpüğü kayboluncaya kadar yoğurmak diyebilirim yenilen yeri ahtapotun kolları.Daha sonra kısık ateşde 1,5-2 saat kadar pişecek,bundan sonra nasıl tüketeceğin kişiye kalıyor.saygılarımla.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi