Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
merak ettim
yycolak yazdı:sana katılıyorum nihatcım.bizimkinin asaleti bana.yem kes,kenarda dur,sigara yak,su yokmu,mezenin hepsi bumu . .Siyirdim
vayy demek öyle seni miço mu yapmış valla inanmam Siyirdimsizin muhabbetinizi tahmin edebiliyorum ve sarozda görüşebilirsek sırf sizi seyredeceğim Siyirdim
Bul
[quote=LeVrEkCi]vayy demek öyle seni miço mu yapmış valla inanmam Siyirdimsizin muhabbetinizi tahmin edebiliyorum ve sarozda görüşebilirsek sırf sizi seyredeceğim Siyirdim[/QUOT

Miço olsa razıyım emir eri gibi valla.Siyirdim
sarozu bende çok istiyorum.hayırlısı bakalım.Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:arife alınman lazım fikret abi o sormamış kaptan'ı Gulumse

fikret abi sen yeter ki iste kaptanı ekleriz orayada ama benim pek ilgimi çekmedi HappyHappyHappy Happy
Bul
Benim merak ettiğim admin'i kim tayin ediyor..Herkes admin olabiliyor mu..Kaç mesaj yazmak lazım..Siyirdim
Bul
aygroup yazdı:Benim merak ettiğim admin'i kim tayin ediyor..Herkes admin olabiliyor mu..Kaç mesaj yazmak lazım..Siyirdim

Pc başında zaman geçirmeye karar verdin galiba Ahmet abicim.Avcılık tatilemi çıkıyor.HiNayirolamaz
Bul
kzltp yazdı:fikret abi sen yeter ki iste kaptanı ekleriz orayada ama benim pek ilgimi çekmedi HappyHappyHappy Happy
arifffff nasıl büyük kaptan abini ilgin çekmedi aşkolsun.HadiordanMahcup
Bul
yycolak yazdı:[quote=LeVrEkCi]vayy demek öyle seni miço mu yapmış valla inanmam Siyirdimsizin muhabbetinizi tahmin edebiliyorum ve sarozda görüşebilirsek sırf sizi seyredeceğim Siyirdim[/QUOT

Miço olsa razıyım emir eri gibi valla.Siyirdim
sarozu bende çok istiyorum.hayırlısı bakalım.Gulumse
kerdeş şikayetmi ediyorsun o zaman çadırını getir sen güney tarafına ben kuzey tarafına kuralım çadırları.HappyHappy
Bul
yycolak yazdı:Pc başında zaman geçirmeye karar verdin galiba Ahmet abicim.Avcılık tatilemi çıkıyor.HiNayirolamaz

Yok Canım Kardeşim..Kaşıntım tuttu...Ondan dedim..Happy Ben pc başında duramam..
Avcılık dersen gündüzü bırak gece rüyamda bile gidiyorum.Tatil falan olamaz.Allah sağlık versin yeter ki..

Sevgiler..
Bul
bucalıfikret yazdı:[quote=yycolak]
kerdeş şikayetmi ediyorsun o zaman çadırını getir sen güney tarafına ben kuzey tarafına kuralım çadırları.HappyHappy

yok sen saroza git ben izmirde kalayım.rahat edersin.Wink
Bul
aygroup yazdı:Yok Canım Kardeşim..Kaşıntım tuttu...Ondan dedim..Happy Ben pc başında duramam..
Avcılık dersen gündüzü bırak gece rüyamda bile gidiyorum.Tatil falan olamaz.Allah sağlık versin yeter ki..

Sevgiler..

Allah herekse sağlık afiyet ağız tadı versin abicim.Affet76
sen avcılığa biz seyretmeye devam.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  çok merak ediyorum... kaya 6 2,442 22-05-2013, 09:33
Son Yorum: kaya
  merak kzltp 20 3,659 01-12-2010, 19:37
Son Yorum: kzltp

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi