sigaralar kısa yaaa işallah bidahaki sefere uzununu cekerimm....sey dicem bu yeem olayında hala sıkıntı war bunu midye ile tuttum midye fena yyem diil dimi midyeyle denemmeye dewam ediyim teke falan cıkaramadım yengecte en fazla 3-5 tanne midye konusuna ne diosunuz ustalar....
abraxsaz yazdı:sigaralar kısa yaaa işallah bidahaki sefere uzununu cekerimm....sey dicem bu yeem olayında hala sıkıntı war bunu midye ile tuttum midye fena yyem diil dimi midyeyle denemmeye dewam ediyim teke falan cıkaramadım yengecte en fazla 3-5 tanne midye konusuna ne diosunuz ustalar....
Büyük bir midyeyi aç boş kabuğu ayır at dolu olanın içine iğneyi 2 tur at kabuğun içinde kabuğundan eti sakın ayırma o şekilde avlandığın yere at midye büyük olursa daha iyi verim alırsın kabukla birlikte atacaksın unutma bu yeme gelen balıklar çupra,karagöz,sargoz,levrek kolaygelsin.
Tebrikler Çağdaş güzel bir sargoz avlamışsın Sargoz veya çuprayı sağlam bir yemle avlamayı düşünüyorsan gövde büyüklüğü baş parmağının tırnağı kadar olan yengeç veya rapana (deniz salyangozu) nın beyaz etini dilimleyip 3-4 tanesini tek iğneye geçirebilirsin Daha bollarına , afiyet olsun
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Çağdaş ustalarında aldığın talimatları yerine getirince bazı şeyler oluyormuş tabikide seninde sabırlı olman gerekir bereketli olsun, Daha bollarına inşallah..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]