Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tüm ustalara teşekkürler
sigaralar kısa yaaa işallah bidahaki sefere uzununu cekerimm....sey dicem bu yeem olayında hala sıkıntı war bunu midye ile tuttum midye fena yyem diil dimi midyeyle denemmeye dewam ediyim teke falan cıkaramadım yengecte en fazla 3-5 tanne midye konusuna ne diosunuz ustalar....
Bul
abraxsaz yazdı:sigaralar kısa yaaa işallah bidahaki sefere uzununu cekerimm....sey dicem bu yeem olayında hala sıkıntı war bunu midye ile tuttum midye fena yyem diil dimi midyeyle denemmeye dewam ediyim teke falan cıkaramadım yengecte en fazla 3-5 tanne midye konusuna ne diosunuz ustalar....

Büyük bir midyeyi aç boş kabuğu ayır at dolu olanın içine iğneyi 2 tur at kabuğun içinde kabuğundan eti sakın ayırma o şekilde avlandığın yere at midye büyük olursa daha iyi verim alırsın kabukla birlikte atacaksın unutma bu yeme gelen balıklar çupra,karagöz,sargoz,levrek kolaygelsin.

Herkeze Rast Gele
[Resim: seabass.gif]
Bul
bereketli olsun çağdaş güzel bir parça bir sonraki avında şimdiden başarılar dilerim.rastgeleAlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
eywallah usta teşekkürler buunu daha önce hiç duymamıştım ilginç....banna yeni denemeler çıktı Smile
Bul
teşekkürler ismail abi hepimize rastgelsin işallah
Bul
Cağdaş bulunduğun yerde kayalık varsa kaya midyeside bulabilirsin(şapka midyesi) bu yem sert yem olup iyide av verir.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
Tebrikler Çağdaş güzel bir sargoz avlamışsın Alkis Sargoz veya çuprayı sağlam bir yemle avlamayı düşünüyorsan gövde büyüklüğü baş parmağının tırnağı kadar olan yengeç veya rapana (deniz salyangozu) nın beyaz etini dilimleyip 3-4 tanesini tek iğneye geçirebilirsin Wink Daha bollarına , afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Çağdaş tebrikler bu güzel avının devamını dilerim
afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Bütün keyifleri bir arada yaşamışsın Çağdaşcım.
Avlanma,hava atmaSiyirdim,yeme.Gulumse
Ne diyelim.afiyet olsun.allah içine sindirsin.tebrikler.Alkis
Bul
Çağdaş ustalarında aldığın talimatları yerine getirince bazı şeyler oluyormuş tabikide seninde sabırlı olman gerekir bereketli olsun, Daha bollarına inşallah..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi