Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
turan köyün meşhur fasulyası
organizasyon için köye gelmeye başladıklarında aklıma gelmedi haşim abide hatırlatmadı tatarda hatırlatmadı tabiki gelen misafirleri agırlamak önceligimizdi
ERDEK TURAN KÖYDEN SELAMLAR
Bul
erdekli yazdı:organizasyon için köye gelmeye başladıklarında aklıma gelmedi haşim abide hatırlatmadı tatarda hatırlatmadı tabiki gelen misafirleri agırlamak önceligimizdi

Neyse elbet bir organizasyon daha olur bizde iştahımızı o zamana saklarız olmazmı..Happy
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
erdekli yazdı:organizasyon için köye gelmeye başladıklarında aklıma gelmedi haşim abide hatırlatmadı tatarda hatırlatmadı tabiki gelen misafirleri agırlamak önceligimizdi
daha ne yapacaktın be harun Allah sizlerden razı olsun sizin hakkınızı ödiyemeyiz ve erdek organizasyonunu sayenizde unutamaz olduk Alkis
Bul
tamam işte levrekspor, boşver sarozu hemen ;Turanköy org 2 , diye konu açalım,hudeybiye de hazır orada limanda duruyor, bu sefer daha ileriye doğruda açılabiliriz, haziran ayı olduğu için gece sahilden mırmırada takılırız , eşkinada var,kavaklığın orası zaten bizim sayılır, hadi hadi nüffeeennn SmileSiyirdim
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:tamam işte levrekspor,boşver sarozu hemen ;Turanköy org 2 , diye konu açalım,hudeybiye de hazır orada limanda duruyor, bu sefer daha ileriye doğruda açılabiliriz, haziran ayı olduğu için gece sahilden mırmırada takılırız , eşkinada var,kavaklığın orası zaten bizim sayılır, hadi hadi nüffeeennn SmileSiyirdim
öncelikle mesajını düzenlemeyi tercih ettiğim için kendimle gurur duyuyorum helal bana Siyirdimsonra gelelim asıl konuya,daha öncede dediğim gibi erdeği saroza aldık ok kırılmalar oldu bu sefer yemezler ortakSeerf
Bul
valla neresini düzelttin ben mesajı unuttum bile, bunadık yawSmileneyse ittirSiyirdim arabayı yol alsın Happyoley oley oley Turanköy TuranköööyyHehe
Bul
sen sarozdan dönerken vayy bee demezsen bende lapinci olayım Siyirdimsaroz dünyanın tek kendi kendini temizleyen denizi ve ben gerçekten hayran kaldım..bu dediğimi orada göreceksin ve bana hak vereceksin büyük balıkta tutacaksın zevk de yapacaksın bak görürsün Seerf
Bul
geçen yılki saroz resimlerine baktımda , ne bileyim, ya güzel yerlerin resimlerini çekmemişsiniz yada fotolara net yansımıyor o güzellikler,sonuçta anketten çıkan sonuca her türlü uyacağız,benimki Nasrettin Hocalık; ya tutarsa misali Siyirdim
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:geçen yılki saroz resimlerine baktımda , ne bileyim, ya güzel yerlerin resimlerini çekmemişsiniz yada fotolara net yansımıyor o güzellikler,sonuçta anketten çıkan sonuca her türlü uyacağız,benimki Nasrettin Hocalık; ya tutarsa misali Siyirdim

http://www.amatorbalikci.net/showthread....=T%FCrkiye burayı incele baştan sona ortak.
Bul
Gerçekten harika zaman geçirilmiş.AlkisOlursa Saroz olur bu durumda.WinkKeşke benim işlerde bu günden belli olabilse.Snifsinf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  meşhur hatay künefesi GÖKSEN 24 6,443 09-10-2006, 23:19
Son Yorum: Avcı Altan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi