Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boğaz  turu
boğazın keyfini doya doya yaşamışsın sayın ağbicim ....
Bul
arkadaşlar ilgilerinize teşekkür ederim paylaşmayı severim yaşadığım hayat çok dalgalı geçti hiç isyankar olmadım tek yanlışım 40 yıl sigara içmek birgün dahi içtiğime isyan ediyorum bana hiç bir hasar vermeden 1999 da aniden bıraktım insan bırakınca zararlarını öğreniyor faydalarınıda şimdi bu yüzden doğayı denizi ve gezmeyi imkanlarım elverdikçe gezmeyi tabi balık olunca yanında rakıyada hayır demem fırsat buldukça paylaşırım selamlar
Bul
Levrekçi şaşırdım . Boğazı boydan boya geçmemen çok ilginç. Bir gün vapurda bir adama rastladım. 50 senedir Rumelikavağında oturuyormuş. Ama 5 dk lık yol Anadolukavağına hiç geçmemiş. Seninki de o hesap. Smile
Bul
Çımariva yazdı:Levrekçi şaşırdım . Boğazı boydan boya geçmemen çok ilginç. Bir gün vapurda bir adama rastladım. 50 senedir Rumelikavağında oturuyormuş. Ama 5 dk lık yol Anadolukavağına hiç geçmemiş. Seninki de o hesap. Smile

hehe valla bende kendime şaşıyorum karadan gitmedigim yer yok gibi ama denizden geçmedim onu demek istedim yani marmara girişinden karadeniz çıkışına bogazı denizden görmedim onu demek istedim yoksa karadan yeşilköyden rumeli kavagına anadolu kavagından kartala kadar heryere girdim çıktım gezdim gördüm yani Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Boğaz Donmuş SerenaY66 25 4,113 14-12-2007, 12:47
Son Yorum: balıkçı_
  Boğaz'ın Hulyâlı Suları ve Av canakkaleli 4 1,929 17-08-2006, 10:27
Son Yorum: canakkaleli

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi