hayrettin-18 yazdı:PEHHHH valla çıtır kıtır ne derseniz deyin beni forumdan uzaklaştıramazsınız.ikinizede yeterim.varmı benim gibi birtane daha .isminin yanında memleketi (Hayrettin-18),altında "Tatlısu avcısı" yazan bir üye.yokkkkk.işte forumda tek im ben tek.
hayrettin-18 yazdı:PEHHHH valla çıtır kıtır ne derseniz deyin beni forumdan uzaklaştıramazsınız.ikinizede yeterim.varmı benim gibi birtane daha .isminin yanında memleketi (Hayrettin-18),altında "Tatlısu avcısı" yazan bir üye.yokkkkk.işte forumda tek im ben tek.
tabi tek olacaksın ikincisini forum kabul etmez zaten çıtırım illa bir nokta,da olsa fark olacak onun için teksin seni forumdan uzaklaştırmak ne haddimize kalabildiğin kadar kal napalım bendede yayıncı yazıyo ama denizde yaşamıyor senin dediğin yerde yaşıyor memleketiyle helede çankırıyla övünenide hiç görmemiştim sana kadar üç ilin plakası meşhurdur bilirsin sende buna dahilsin çıtırım benimmm
hayrettin-18 yazdı:Angaralı dikkatini çekerim:düşmanın giremediği sayılı iller arasındadır ÇANKIRI.tabii övünecem.denizde avlanmayı pek bilmem onun için tatlısu avcısıyım.kendi çapımda TEK im.
hayrettin-18 yazdı:Angaralı dikkatini çekerim:düşmanın giremediği sayılı iller arasındadır ÇANKIRI.tabii övünecem.denizde avlanmayı pek bilmem onun için tatlısu avcısıyım.kendi çapımda TEK im.
seni kahkahalarla zargana çekerken görenler öyle demiyor ama
çıtırım ççarpıtma olayı ne demek giremediğimi yoksa girmek istemediklri içinmi baktılar bütün toplamalar orada aman dağıtmayın bir daha toplayamayız demişlerdir kesin ondan sonra araki bulasın
hayrettin-18 yazdı:Angaralı dikkatini çekerim:düşmanın giremediği sayılı iller arasındadır ÇANKIRI.tabii övünecem.denizde avlanmayı pek bilmem onun için tatlısu avcısıyım.kendi çapımdaTEKim.
Kamil ILIPINAR yazdı:ve beklenen son hayırlısı be nihat herşeyde bir hayır vardır derler.
abi ne olduğunu ben bilmiyorum ama büyük bir sorundan bahsediyormuşsunuz gibime geliyor,içeriğini bilmediğimden sadece Allah kolaylık versin ,herşey gönlüne göre olsun ortak,, demekten başka birşey gelmiyor elimden