Anket organizasyon nerede olsun?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
saroz
75.93%
41 75.93%
erdek turanköy
7.41%
4 7.41%
adapazarı karasu
16.67%
9 16.67%
Toplam: 54 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
organizasyon nerede olsun?
hayrettin-18 yazdı:HadiordanPEHHHH valla çıtır kıtır ne derseniz deyin beni forumdan uzaklaştıramazsınız.ikinizede yeterim.varmı benim gibi birtane daha .isminin yanında memleketi (Hayrettin-18),altında "Tatlısu avcısı" yazan bir üye.yokkkkk.işte forumda tek im ben tek.HeheHehe
duydunuz tekmişşSmile müzeye kaldırın hemen Siyirdim
Bul
Hehe
hayrettin-18 yazdı:HadiordanPEHHHH valla çıtır kıtır ne derseniz deyin beni forumdan uzaklaştıramazsınız.ikinizede yeterim.varmı benim gibi birtane daha .isminin yanında memleketi (Hayrettin-18),altında "Tatlısu avcısı" yazan bir üye.yokkkkk.işte forumda tek im ben tek.HeheHehe

tabi tek olacaksın ikincisini forum kabul etmez zaten çıtırım illa bir nokta,da olsa fark olacak onun için teksin Hadiordan seni forumdan uzaklaştırmak ne haddimize kalabildiğin kadar kal napalım bendede yayıncı yazıyo ama denizde yaşamıyor senin dediğin yerde yaşıyor Siyirdim memleketiyle helede çankırıyla övünenide hiç görmemiştim sana kadarHadiordan üç ilin plakası meşhurdur bilirsin sende buna dahilsin çıtırım benimmmHehe
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
hayrettin-18 yazdı:HadiordanAngaralı dikkatini çekerim:düşmanın giremediği sayılı iller arasındadır ÇANKIRI.tabii övünecem.denizde avlanmayı pek bilmem onun için tatlısu avcısıyım.kendi çapımda TEK im.Hehe

Bu harf fazla olmuş galiba Siyirdim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
hayrettin-18 yazdı:HadiordanAngaralı dikkatini çekerim:düşmanın giremediği sayılı iller arasındadır ÇANKIRI.tabii övünecem.denizde avlanmayı pek bilmem onun için tatlısu avcısıyım.kendi çapımda TEK im.Hehe
seni kahkahalarla zargana çekerken görenler öyle demiyor ama Siyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
inşallah yine yaşarız demek isterdim ama ustam ne yazık galiba orayıda kaybediyoruz Baby
Bul
LeVrEkCi yazdı:inşallah yine yaşarız demek isterdim ama ustam ne yazık galiba orayıda kaybediyoruz Baby

ve beklenen son hayırlısı be nihat herşeyde bir hayır vardır derler.
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

çıtırım ççarpıtma olayı ne demek giremediğimi yoksa girmek istemediklri içinmi baktılar bütün toplamalar orada aman dağıtmayın bir daha toplayamayız demişlerdir kesin ondan sonra araki bulasın Hehe
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
hayrettin-18 yazdı:HadiordanAngaralı dikkatini çekerim:düşmanın giremediği sayılı iller arasındadır ÇANKIRI.tabii övünecem.denizde avlanmayı pek bilmem onun için tatlısu avcısıyım.kendi çapımdaTEKim.Hehe
USTAM tek'temi çalışıyorsunSiyirdimBoboBobo
Bul
bucalıfikret yazdı:USTAM tek'temi çalışıyorsunSiyirdimBoboBobo

hayır fiko defde çalışıyormuş dediğine göre Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:ve beklenen son hayırlısı be nihat herşeyde bir hayır vardır derler.
abi ne olduğunu ben bilmiyorum ama büyük bir sorundan bahsediyormuşsunuz gibime geliyor,içeriğini bilmediğimden sadece Allah kolaylık versin ,herşey gönlüne göre olsun ortak,, demekten başka birşey gelmiyor elimden Affet
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  organizasyon oylaması LeVrEkCi 31 7,714 11-03-2011, 19:59
Son Yorum: LeVrEkCi
  organizasyon tarih oylaması LeVrEkCi 189 26,463 24-02-2011, 19:12
  organizasyon yer belirleme LeVrEkCi 19 4,942 29-11-2010, 20:35
  İzmir Organizasyon Yeri fish or die 143 18,255 02-09-2010, 22:38
Son Yorum: bucalıfikret
  haziran izmir organizasyonu olsunmu olacaksa nerede olsun fish or die 136 17,428 05-10-2009, 22:08
Son Yorum: aygroup
  organizasyon tarih belirleme LeVrEkCi 17 3,982 11-05-2009, 08:06
Son Yorum: yycolak
  organizasyon nerede olsun ? fish or die 383 33,029 02-03-2009, 20:10
Son Yorum: bucalıfikret
  amatör balıkcılık ruhu nerede beyler murat.badak 14 5,081 09-10-2006, 17:17
Son Yorum: Kamil ILIPINAR

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi