Anket organizasyon nerede olsun?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
saroz
75.93%
41 75.93%
erdek turanköy
7.41%
4 7.41%
adapazarı karasu
16.67%
9 16.67%
Toplam: 54 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
organizasyon nerede olsun?
hayrettin-18 yazdı:Siyirdim
1.cevabı kerelerce verilmiştir.
2.2 günlüğüne taaaa saroz uzak gelir 1 hafta olmalı bana dedim
3.kamil yenir dedi sade ben değil 5-6 kişi yedik
4.foruma üye olduğumdan beri çankırı dışında olduğum günlerden başka girmemezlik yapmadım.azda olsa yorum yaptım.hiç bir zaman ağlamadım sen yapmam dediğinde bende yeniden üye oldum.ben üstüme alınmıyorum yaşlı ihtiyar moruk laflarını.orta yaş delikanlıyım ben.yaş 49 daha yolu 3 de 1 . Hehe

Bobo ömrünün 3/4 gitmiş orta yaşlıyım diyor çıtır dediysek o kadar,da değil hani ben fazla balık ayrımı yapmam ayıp olur sonra balığa yenirmi yenir. lapinin karabalıkdan daha lezzetli olduğu kesin. senmi ağlamadın çıtırım geriye dön bir bak bakalım gitmekle tehdit ettiğin günleri ne çabuk unuttun yaşlılık dedikleri bu galiba yapıpda unutanlardan olmuşsun Hadiordan
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
HAYRETTİN BEY SEN HİÇ MERAK ETME GELMENE BAK ÇAPARİ TAKIMLARI BENDEN KİRALARIZ TEKNEYİ NASIL TUTULUYORMUŞ BALIK GÖSTERİRİRSİN ONLARAGulumseSeerf
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
LeVrEkCi yazdı:çıtırlarla ustamı karıştırma serkan bu çıtır olan ve ustam gelene kadar katlanacaz olmadı sallarız gider ustam gelir rahat ederiz Siyirdim
nihat bu gidişle ustanın geleceği yok.Siyirdim
Bul
istavritci yazdı:HAYRETTİN BEY SEN HİÇ MERAK ETME GELMENE BAK ÇAPARİ TAKIMLARI BENDEN KİRALARIZ TEKNEYİ NASIL TUTULUYORMUŞ BALIK GÖSTERİRİRSİN ONLARAGulumseSeerf

o gelemez abi soba kenarını bırakıpda boşunamı çıtır Siyirdimdiyoruz ona biz.Baby boşuna bekleme onu sen gelemeeeezzzHappy
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
ustam ne deseler haklılar org gelirsen kurtulursun.Bobo
Bul
bende diyorumki, 5-6 gün için arabayla çıkacaksan Kamil emmi ile benide al, yoksa ben de kendime başka ayarlar çekeceğim ,maksat beraber gitmek, tamam mıdır ustaaam , SmileHappygerçi daha var ama biz şimciden ocağın altını yakalımSiyirdim
Bul
hayrettin-18 yazdı:Siyirdim
1.cevabı kerelerce verilmiştir.
2.2 günlüğüne taaaa saroz uzak gelir 1 hafta olmalı bana dedim
3.kamil yenir dedi sade ben değil 5-6 kişi yedik
4.foruma üye olduğumdan beri çankırı dışında olduğum günlerden başka girmemezlik yapmadım.azda olsa yorum yaptım.hiç bir zaman ağlamadım sen yapmam dediğinde bende yeniden üye oldum.ben üstüme alınmıyorum yaşlı ihtiyar moruk laflarını.orta yaş delikanlıyım ben.yaş 49 daha yolu 3 de 1 . Hehe
yahu bende diyorum ki sen 2 gün değil 5 günlüğüne git kim tutuyor seni diyorum bak kamil abi ve sazanda olur diyor sen herkes mi 1 hafta gelsin istiyorsun o çok zor çıtır o çok zor ve ben bırakıyorum bu muhabbeti artık aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım bildiğin gibi olsun ama Allah bize çektirdiklerini dere kenarında balık tutturmayarak çektirsin inşallah Siyirdim
bu arada kamil abi ye dedi diye herşeyi yiyeceksen vay haline Hehe
Bul
LeVrEkCi yazdı:yahu bende diyorum ki sen 2 gün değil 5 günlüğüne git kim tutuyor seni diyorum bak kamil abi ve sazanda olur diyor sen herkes mi 1 hafta gelsin istiyorsun o çok zor çıtır o çok zor ve ben bırakıyorum bu muhabbeti artık aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım bildiğin gibi olsun ama Allah bize çektirdiklerini dere kenarında balık tutturmayarak çektirsin inşallah Siyirdim
bu arada kamil abi ye dedi diye herşeyi yiyeceksen vay haline Hehe

allahın çankırılısı o nihat biri öncülük etsin oda sazan gibi hemen atlar Siyirdim bilmiyorduki garibim deniz balıklarını şimdi ona hanos yiyelim desem yemez artık önce sağına soluna bakar kimler yiyor diye ben seve seve yerim hanosu Happy çıtırmı yemezzz zaten o bilmiyorki balık tutmasını yeni yeni öğreniyor derede bile
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Yahu benim gelme durumum bile şu an %1 lerde ama o %1 e güvenip gelecem diyorum HYRTNNN emmi hala Dansama HYRTNNN emi gelmese bile ustamın bizi orada yanlız bırakmıyacağını biliyorum.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
gelmek için kimin garantisi var bilmiyorum ama, herkesin gönlü orada hep beraber olmak. inşallah da olacağız hele zaman bir gelsin bakalım şimdilik herşey kısmet.Gulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  organizasyon oylaması LeVrEkCi 31 7,778 11-03-2011, 19:59
Son Yorum: LeVrEkCi
  organizasyon tarih oylaması LeVrEkCi 189 26,620 24-02-2011, 19:12
  organizasyon yer belirleme LeVrEkCi 19 4,982 29-11-2010, 20:35
  İzmir Organizasyon Yeri fish or die 143 18,363 02-09-2010, 22:38
Son Yorum: bucalıfikret
  haziran izmir organizasyonu olsunmu olacaksa nerede olsun fish or die 136 17,543 05-10-2009, 22:08
Son Yorum: aygroup
  organizasyon tarih belirleme LeVrEkCi 17 4,017 11-05-2009, 08:06
Son Yorum: yycolak
  organizasyon nerede olsun ? fish or die 383 33,301 02-03-2009, 20:10
Son Yorum: bucalıfikret
  amatör balıkcılık ruhu nerede beyler murat.badak 14 5,111 09-10-2006, 17:17
Son Yorum: Kamil ILIPINAR

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi