Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
su altı deneme çekimleri
emeğine sağlık ozan seninle birlikte bizde avı canlı canlı yaşadık teşekkürler devamında daha güzel avlarla dolu çekimler olur inşallah rastgele ..AlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Ozan belki görmüşsündür ama bunlara da bir bak istersen..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Aparatın resimleri şimdi görünce daha iyisi olmaz diye düşünüyorum.Güzel düşünmüşsün.Aynı düzeneği daha sağlam tutunacak şekilde geliştirebilirsin.Tetik çekildiğinde görüntü nasıl olacak bir de onu dene,tüfeğin sarsıntısı resim kalitesine yansıyacak mı merak ettim..
Bul
ozan resimler gayet iyi çıkmış birde daha temiz suda mükemmel olacaktır.makineyi bileğinede monte edebilirsin aparatları var diye biliyorum.hayırlı olsun makine.
Bul
vay!!! Ozan beni yillar oncesine goturdun..tesekkurlerSeerf
cekimler cok guzel...insallah en yakinda trofe baligin zipkinda ki goruntulerini de gorecegiz..
aparat konusunda pek bilgim yok..
sadece bir seyi hatirlatacagim..yanlis anlasilamsin...kuruk olan zipkini ,hic bir zaman lastik uzerinde tutmamanini tavsiye ederim...gerci bu kullandiginiz zipkinlar hakkinda bilgim yok..bizim zamanla kullandigimiz ARROW 90 liklardi..bunlar in tetik sistemindeki cark asindiginda,kurruk silah kendi kendine tetik ceker zipkini atardi..Allah muhafaza...
neyse siz simdikleri daha iyi bilirsiniz..hatirlatmam icin kusura bakma sadece dikkatimi cekti de
trofeli avlar dilerim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Harika olmuş Ozancım.İyi günlerde kullan makinanı.Eline sağlık kardeşim.
Aparat konusu araştırılınca netleşecek galiba.Kolay gelsin yeni hobiyi bulmuşsun.Umarım en kısa zamanda trofeli video ve fotolarda görürüz.Bol şans.Alkis
Bul
Dostum fotoğraf makinan hayırlı olsun güle güle kullan zıpkınıda değiştirmişsin galiba hayırlı olsun çekimler resimler güzel en kısa zamanda bi levrek videosu bekliyoruz 3-5 kg lik paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık nefesine kuvvet.AlkisAlkis76

Bende dalıyorum ama sizin oraları gibi buralarda görüntü yok suda lez var bu da avcılığı engelliyor.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Ozan süper fotolar Alkis Alkis Alkis
Bul
Ozan deneme için oldukça başarılı çekimler olmuş tebrikler
büyük balıklı av çekimlerin olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Ozan senden çok özel avlar gelecek bundan hiç şüphem yok. Tebrik ediyorum. Kazasız ve keyifli kullanımlarAlkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi