19-05-2011, 10:40
Ozan görüntüler güzel ilk denemeler için harika inşallah balıklı videolarınıda seyrederiz buradan..

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
su altı deneme çekimleri
|
19-05-2011, 10:40
Ozan görüntüler güzel ilk denemeler için harika inşallah balıklı videolarınıda seyrederiz buradan..
![]() ![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
19-05-2011, 12:42
Ozanım, eline emeğine sağlık
![]() ![]() ![]()
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
19-05-2011, 15:07
ozan yeni fotaraf makinen hayırlı oldun,güzel trofeli videolarını bekleriz .
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
19-05-2011, 22:26
rusan yazdı:Ozan abi resimler çok güzel , yanında kepçe de bulundur bence tekeleri görünce içim gitti :gulumseme: teşekkürler ruşan,tekeleri görünce benimde aklıma geldi.bir ara oraya eşkina denemesi yapıcam.. ![]()
19-05-2011, 22:28
yalova tatar yazdı:ozan bende resimleri gördüm video seyredemedim nette prb lem olabilir .camera montajı mehmet abi nin dediği gibi olabilir yada zıpkının orta arkası tarafına konulabilir.tv de ki yayınlanan dalgış prg ramında gördüm . evet abi bir kaç türlü takılıyor..en güzeli sağ yandan gibi duruyor..uygun bir aparatla bu işi çözersem daha güzel çekimler yapacağım...saygılar.. ![]()
19-05-2011, 22:30
bahriyeli yazdı:emeğine sağlık ozan seninle birlikte bizde avı canlı canlı yaşadık teşekkürler devamında daha güzel avlarla dolu çekimler olur inşallah rastgele .. teşekkürler ismail abi saygılar.. ![]()
19-05-2011, 22:32
ufuktan26 yazdı:Ozan belki görmüşsündür ama bunlara da bir bak istersen.. gayet güzel duruyor böyle bir şey ayarlamaya çalışacağım,teşekkürler abicim..saygılar.. ![]()
19-05-2011, 22:33
Lakerda yazdı:Aparatın resimleri şimdi görünce daha iyisi olmaz diye düşünüyorum.Güzel düşünmüşsün.Aynı düzeneği daha sağlam tutunacak şekilde geliştirebilirsin.Tetik çekildiğinde görüntü nasıl olacak bir de onu dene,tüfeğin sarsıntısı resim kalitesine yansıyacak mı merak ettim.. tamam abi onu hiç denemedim gerçekten en kısa zamanda onu bir çekeyim.. ![]()
19-05-2011, 22:34
LeVrEkCi yazdı:ozan resimler gayet iyi çıkmış birde daha temiz suda mükemmel olacaktır.makineyi bileğinede monte edebilirsin aparatları var diye biliyorum.hayırlı olsun makine. teşekkürler nihat abi..bir çaresine bakıcaz artık..sende bir org ette girelim suya doktoruda kandıralım..saygılar.. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|