Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2011 turanköy
of of of yav Kamil abi varya bu işlerde seni ve Erden abiyi tek tutarım bu alemde.Smile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
mükemmel üç gün geçtide geride kaldı bileSnifsinf tek kelime ile harikaydı adapazarı(sakarya)grubuna teşekkürler herşey için sağolsunlar o stresin arasında güzel paylaşımlar oldu.orada olan herkes sağolsun sazan hariç. hala evcumdaki patlaklar hala iyileşmediSiyirdim beni kürekci tuttu arkadaş teknede yan gelip yattıSeerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:mükemmel üç gün geçtide geride kaldı bileSnifsinf tek kelime ile harikaydı adapazarı(sakarya)grubuna teşekkürler herşey için sağolsunlar o stresin arasında güzel paylaşımlar oldu.orada olan herkes sağolsun sazan hariç. hala evcumdaki patlaklar hala iyileşmediSiyirdim beni kürekci tuttu arkadaş teknede yan gelip yattıSeerf

kamil kardeşim sitemiz senin hakkını ödeyemez görünmez iskirmi içtin bir ordasın bir burdasın maşallah'ınvar bakalım gelecek org nerdesin ...AlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
kıskanın belki sizde yaparsınız bizde org Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:mükemmel üç gün geçtide geride kaldı bileSnifsinf tek kelime ile harikaydı adapazarı(sakarya)grubuna teşekkürler herşey için sağolsunlar o stresin arasında güzel paylaşımlar oldu.orada olan herkes sağolsun sazan hariç. hala evcumdaki patlaklar hala iyileşmediSiyirdim beni kürekci tuttu arkadaş teknede yan gelip yattıSeerf

abi zaten balık tutamıyorsun bari kürek çekip bi işin ucundan tut dedik,sonuçta işler müşterek, senin payınada kürekler düştü,,(sağlam kürekler olacaktı ki ben seni konuşturuyormuydum bak)SiyirdimHappy
Bul

Abi çok geçmiş olsun, umarım bir an önce geçer.

Bu bana faşo diyen tombul kişilik kürek çekse iki dakikaya nalları dikerdi Siyirdim Allahtan sen varmışsında balık tutturmuşsun, yoksa mezgiti 2 numara sazan kancasıyla tutmaya uğraşırdı Hehe
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Abi çok geçmiş olsun, umarım bir an önce geçer.

Bu bana faşo diyen tombul kişilik kürek çekse iki dakikaya nalları dikerdi Siyirdim Allahtan sen varmışsında balık tutturmuşsun, yoksa mezgiti 2 numara sazan kancasıyla tutmaya uğraşırdı Hehe

yaw adam balık tutamadı diye kürek çektirdim diyorum sen ne diyorsun,ayrıca benimde kürek çekebildiğim perşembe günkü kayıkla açıldığımız gruptaki diğer 3 kişinin şahitliği ile sabittir..dağıttırmayın bana sağı soluSiyirdimHappy
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:yaw adam balık tutamadı diye kürek çektirdim diyorum sen ne diyorsun,ayrıca benimde kürek çekebildiğim perşembe günkü kayıkla açıldığımız gruptaki diğer 3 kişinin şahitliği ile sabittir..dağıttırmayın bana sağı soluSiyirdimHappy

sazanım sen de dersen de herkes birbirini az çok tanıyor ben hem kürek çektim hem sazan pardon kıraça tuttumHappy sen mini mini mezgitle uğraşıyordun hala Heheha arada bir sende tuttun hani allah var Seerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:sazanım sen de dersen de herkes birbirini az çok tanıyor ben hem kürek çektim hem sazan pardon kıraça tuttumHappy sen mini mini mezgitle uğraşıyordun hala Heheha arada bir sende tuttun hani allah var Seerf

kıraçamı, o ne yaw, kürdanın küçüğümü,Smilemini mezgitlerle uğraşıyordum kabul,ama onları iğneden çıkartıp denize iade etmek için uğraşıyordum,Happy
haa bu arada fazla kalabalık olmaması iyi oldu senin açından,bütün karizma yıkılırdı,en çok balık tutan gezginci emmi kıraça peşinde koşuyordu,,büyük skandal yaw SiyirdimHappy
Bul
denizin dibi mezgit kaynıyordu o garanti idi kıraçayı bulmakdı önemli olan sazanım benimmmSeerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  01.07.2011 kurtboğazı Kamil ILIPINAR 27 6,953 14-07-2011, 08:25
Son Yorum: yycolak
  şarkışla 2011 Kamil ILIPINAR 24 4,398 08-07-2011, 22:34
Son Yorum: muhammer41
  30.04.2011 kamil abi kurt boğazında sciftcan 15 5,602 02-05-2011, 15:20
Son Yorum: Köksal
  24.04.2011 Kamil ILIPINAR 58 9,062 29-04-2011, 14:10
Son Yorum: hasansenturk72
  22-04-2011 levrek avım Kamil ILIPINAR 52 9,595 25-04-2011, 21:54
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Yalova Levrek 28.01.2011 tomy77 26 6,083 07-02-2011, 13:44
Son Yorum: ferko
  1 haftalık erdek turanköy tatilim doktor 32 16,426 18-04-2010, 14:20
Son Yorum: erdekli
  Sabah 05:00' da Turanköy' de karagöz avlayanlar Promete 31 6,675 16-07-2008, 23:50
Son Yorum: ilerya

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi