Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
13 Yiğid'i şehit verdik!
acımız çok büyük ailelerine acil şifalar diliyorumAffet
Bul
Giden gitti Snifsinf başımız sağolsun.
Asıl geride kalanların durumu daha zor, onlarada Allah dan sabır ve acılarını kaldırabilecek güç diliyorum.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Yazık,çok yazık.Söyleyecek söz bulamıyorum.Var da söyleyemiyorum.Allah ailelerine sabır versin.Allahım kimseye bu acıları yaşatmasın.AffetTürk halkının başı sağolsun.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Türk halkının başı sağolsun,şehitlerimizin geride kalanlarına sabırlar diliyorum.
Bornova - izmir
Bul
yazacak o kadar çok şey varki fakat yeri değil yazmıyorum..vatan sağolsun.rabbım ailelerine sabırlar versin...açıldıkça vatan evlatları sağa sola saçılıyor........:Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Ateş düşdüğü yeri yakıyor allah analarına babalarına sabırlar versin .
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
iç yakan bu olaylar,kalleşlikler ne zaman bitecek..kökünü kazıyamayacakmıyız bunların..?
Allah'ım şehitlerimizin ailesi ve yakınlarına sabır versin.mekanları cennet olsun..
Seerf
Bul
BALIK and OZAN yazdı:iç yakan bu olaylar,kalleşlikler ne zaman bitecek..kökünü kazıyamayacakmıyız bunların..?
Allah'ım şehitlerimizin ailesi ve yakınlarına sabır versin.mekanları cennet olsun..

Elbet ogunlerde gelecektir..Elbet turk milletininde sabrının sınırı var iste o sınır aşıldığı zaman bizim kurtulusumuzdur.
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
hepinizin affına sığınarak ben bir şey demek istiyorum .Ateş düştüğü yeri yakar ,lakin bir gerçek var asker ocağı piknik alanı değildir bu askerlerin başındaki yetkili bu askerleri pikniğemi götürmüşki el bonbası atacak kadar yaklaşan şerefsizlere yem oluyor hiçmi tetbir alınmaz bu devlet o kadar aciz bir devlet değildir her türlü techizata sahip olan bit TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ birilerinin yüzünden bu kadar evladını kaybediyor yazıklar olsun
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
[quote=istavritci]hepinizin affına sığınarak ben bir şey demek istiyorum .Ateş düştüğü yeri yakar ,lakin bir gerçek var asker ocağı piknik alanı değildir bu askerlerin başındaki yetkili bu askerleri pikniğemi götürmüşki el bonbası atacak kadar yaklaşan şerefsizlere yem oluyor hiçmi tetbir alınmaz bu devlet o kadar aciz bir devlet değildir her türlü techizata sahip olan bit TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ birilerinin yüzünden bu kadar evladını kaybediyor yazıklar olsun[/QUOTE

acımız büyük güpe gündüz yokmuymuş insaansız hava aracı

1 saat hiçmi helikopter uçak gönderilmez bunasıl iş allahım sabırlar ver milletimin başı sag olsun
ERDEK TURAN KÖYDEN SELAMLAR
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Şehit sıtkı Tören 13 2,451 18-06-2012, 10:16
Son Yorum: YaKaMoZ

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi