Yorumları: 2,599
Konuları: 2
cilingoz yazdı:hüseyin abi aramıza hoş geldin ve doğru yere geldin yalcın bizim gülümüzdür yalnız ısparta gülü gibi deyil yedi veren baston gülü gibidir(yedikulenin meşhur aşılı baston gülü)
paylaşımlarını bekliyoruz.
selim kardeş gülü sevmiyen olmaz ama yalçın beye gel gül demiyelim çünkü gülün ömrü az olur. bence yalçın beye bülbül diyelim hepimizi birgün bir araya getirir inşallah.sevgilerimi sunuyorum size.
Lakerda yazdı:Hoşgeldiniz Hüseyin abi keyifli paylaşımlar dileriz..
mehmetçiğim yalovadan en az 200-veya daha fazla geçmişimdir ama hep istanbula gitmek için bir kere olsun o güzel beldeyi gezme imkanım olmadıinşallah bir gün olur hoşbuldum hepimize rasgele diyorum.
yycolak yazdı:Heh bak böyle daha güzel olmuş Hüseyin abicim.Bir iki gün önce ben yoklamaya yazmıştım ama araya kıstı galiba.
Hoş geldin abicim,her zaman buralardayız senide bekleriz.
yalçıncığım teşekkür ederim seni hep orada görmek mutluluk verir hepimize diyorum çünkü diğer arkadaşlarada yazdım şarkıda da dediği gibi elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmıyacak diyorum.seni öpüyorum fakat bu kısa zamanda sanırım birazıcık hüseyin abini tanımışsındır ben yüz yüze görüşmekten daha çok hoşlanırım bu nedenden hele bir ramazan geçsin birbirimize daha yakın olacağımızdan emin olabilirsin öptüm seni hayırlı işler bir ekmeğe tenezzül etmiyenlerle karşılaş.
Zıpkıncı yazdı:Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar...
bol avlar zıpkıncı hoşbulduk
Kamil ILIPINAR yazdı:aramıza hoş geldiniz şekerim sizinde kanınıza girmiş o sıcakkanlılığı ve samimiyetiyle 
hoş bulduk kamil kardeş onun sıcaklığı ankaraya kadar geldi ise bir gün ziyaret et ama o sıcaklıktan orada kurtulamazsın ona göre rasgela diyorum.
cranium yazdı:Hoşgeldiniz, keyifli paylaşımlar dilerim ...
merhaba serkancığım o tuttuğun sinariti afiyetle yemişsindir inşallah şehir olarak yunanistan yazmışsın hakikaten yunanitandamı yaşıyorsun merakımı bağışla bol avlar rasgele diyorum.
HAŞİM77 yazdı:Forum ailemize hoşgeldin hüseyin abi.
aile sözcüğüne bayıldım haşim kardeş yalovadan ailede bayağı katılım var tüm özlemlerimle yalovayı alkışlıyorum hoşbulduk tüm aileye bol avlar rasgele.
ALTAYLI yazdı:Abisi hoş ve safalı geldin. İyi paylaşımlar dilerim çok keyifli bir yerdesin.
ercancığım hoş bulduk inşallah dahada iyi paylaşımlarımız olacaktır ileriye bakmak bize ATAMIZDAN vasiyettir ne diyor ilk hedefimiz akdeniz yani ileriye diyor değilmi geri kalmak yoktur TÜRK milletinde. hopicik,hopicik öptüm seni.