Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gümüş iğne olmasa...
ensağlam kancayı bulmuşsun abi afiyet olsun.. fiko abime laf yok.. yorgun savaşçı oSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:ensağlam kancayı bulmuşsun abi afiyet olsun.. fiko abime laf yok.. yorgun savaşçı oSiyirdim

Çok kibardır beah.....HappyBoboHehe
Bul
saat 00.47 üçüncü yarım oldu sitede kimseye ulaşamadım ama yukarıya kaldırdım tarih 26.05.2010 saat 01.14 yalçın gümüş iğneden bahsediyor sevgili yalçıncığım gümüş iğne değil istersem altın iğne kullan eğer o gunkü kısmetine (YÜCE RABBİM NA YAZDI İSE ONDAN BAŞKA HİÇ BİR ŞEYİ HİÇ KİMSE A_L_A_M_A_Z) benim için mööm deel neyse falım o çıkacak hal 'im haydi dördüncüye başlamadan her keze bol şans tümünüze rasgele 11 eylülde öpüşürüz
Bul
[quote=hus213]saat 00.47 üçüncü yarım oldu sitede kimseye ulaşamadım ama yukarıya kaldırdım tarih 26.05.2010 saat 01.14 yalçın gümüş iğneden bahsediyor sevgili yalçıncığım gümüş iğne değil istersem altın iğne kullan eğer o gunkü kısmetine (YÜCE RABBİM NA YAZDI İSE ONDAN BAŞKA HİÇ BİR ŞEYİ HİÇ KİMSE A_L_A_M_A_Z) benim için mööm deel neyse falım o çıkacak hal 'im haydi dördüncüye başlamadan her keze bol şans tümünüze rasgele 11 eylülde öptüm
ne yalçın altın iğne kullansın alacağı balık isparaoz.SiyirdimSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:[quote=hus213]saat 00.47 üçüncü yarım oldu sitede kimseye ulaşamadım ama yukarıya kaldırdım tarih 26.05.2010 saat 01.14 yalçın gümüş iğneden bahsediyor sevgili yalçıncığım gümüş iğne değil istersem altın iğne kullan eğer o gunkü kısmetine (YÜCE RABBİM NA YAZDI İSE ONDAN BAŞKA HİÇ BİR ŞEYİ HİÇ KİMSE A_L_A_M_A_Z) benim için mööm deel neyse falım o çıkacak hal 'im haydi dördüncüye başlamadan her keze bol şans tümünüze rasgele 11 eylülde öptüm
ne yalçın altın iğne kullansın alacağı balık isparaoz.SiyirdimSeerf

İsparozada mum olmadıkmı pazar günü şekerim.Snifsinf
Bul
çok güzel bir görüntü..tebrikler
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
yalçın cığım hadi hayırlısı rast gele.
Bul
bak sen bak.tabakta köfte gibi dizmişsin abiHappyhelal olsun
Bul
Şimdiden rastgele Yalçın abi bereketli olur inşallah
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
tıkandıbaba gerçekten tıkanmış Hehe
72GEZGİNCİİİİ EMMİ