Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Greak Team Saros`daydi
Güzel bir kaçamak olduğu belli.Kalabalık gelmişsiniz galiba kaptan.Hem tatil hem balık avı...
Burada da mercanları affetmemişsin, mamun mu getirdin yanında Smile
Bul
faruk kardeş gerçekten güzel bir üç gün yaşamışsınız hele fotoğraflar insanın orada olmadığından dolayı pişmanlığı hat safhadadır nasip olursa bizlerde o güzellileri görürüz inşallah Alkis
Bul
brösi yazdı:muhabbetiniz hiç bozulmasın keyifli kareleri bizlerle paylaştığınız için teşekkürler daha nice bol ve beraber avlara Seerf

bahriyeli yazdı:allah içinize sindirsin faruk abi ekibi toplayıp bu mini organizasyonu yapmak harika olmuş.hem küçük bir tatil hemde balık avı yapılmış katılan tüm ekibe tebrikler.şu organizasyon işini iyice bir düşünüp bişeyler yapmak lazım geniş katılımlı büyük bir organizasyon süper olur.
sevgiler saygılar.AlkisSeerfAlkis

Salih Reis yazdı:Alkis Faruk abicim çok güzel bir mini tatil olmuş, paylaşım için de teşekkürler. Alkis

Seerf

makineci yazdı:Faruk abi gunaydin iyi zaman gecirmissiniz fotograflardan gordugum kadariyla, ama havanin ve denizin balik avlamaya izin vemedigine uzuldum.
Birdahakine abi.

lionast yazdı:Faruk abi güzel resimler çekmişssin ortamda güzel

Yakamoz yazdı:Tek kelimeyle mükemmel FARUK abi

hus213 yazdı:faruk kardeş gerçekten güzel bir üç gün yaşamışsınız hele fotoğraflar insanın orada olmadığından dolayı pişmanlığı hat safhadadır nasip olursa bizlerde o güzellileri görürüz inşallah Alkis

guzel yorumlariniz icin tesekkurler beyler..Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Lakerda yazdı:Güzel bir kaçamak olduğu belli.Kalabalık gelmişsiniz galiba kaptan.Hem tatil hem balık avı...
Burada da mercanları affetmemişsin, mamun mu getirdin yanında Smile
tesekkurler Mehmet abi..evet 8 kisi geldik
yemleri yazmayi unutmussum...
simdi iyi oku abiSiyirdim
mamun getirmedim..fakaaaattt.getirilenler:
8kg sulines,9kutu kore kurdu,cucunlar....ve bunlarda yetmez diye buzlu kalamarSiyirdim

daha si da var..sulines cikarmaya demir cubugu da getirdik yanimizda..hani yemler bitecek ya...yem de cikaracagiz sahildenSiyirdimHehe
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
merhaba faruk abi,
otel gördüğüm kadarıyla işçimen oteli değilmi,
çok iyi bilirim oraları, harikada balık yapar meraları bildiğin sürece
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Bul
Farukcum bizim yazlık Yayla'da,Nihat'ında dediği gibi keşke geleceğinizden haberimiz olsaydı. Sizlerle birlikte olmak için biz de bir program yapardık.selam ve sevgiler.
Bul
süpersiniz abi, keyfiniz daim ve mümkün olursa herhangi bir org, da beraberlik içinde olsun..SeerfAlkis
Bul
Muhteşem olmuş Farukcum.Fotolar çok güzel,masalar çok güzel,muhabbet çok güzel,balıklar çok güzel,deniz çok güzel hava çok güzel,dostluk çok güzel,hepsi çok güzel eliniz gönlünüz dert görmesin allah içinize sindirsin.AlkisEkibe saygılar.76
Bul
vay anam vayyyyy yunanistan sessiz sedasız saroza göçmüş ..balık tutmuş tatil yapmış.. ne kadarda yakışmış..5 saatlik yol çıkıp gelseydin ya eskişehire özlemedinmi buraları..tüm dostlara selam olsun...AlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Mehmet abi..evet 8 kisi geldik
yemleri yazmayi unutmussum...
simdi iyi oku abiSiyirdim
mamun getirmedim..fakaaaattt.getirilenler:
8kg sulines,9kutu kore kurdu,cucunlar....ve bunlarda yetmez diye buzlu kalamarSiyirdim

daha si da var..sulines cikarmaya demir cubugu da getirdik yanimizda..hani yemler bitecek ya...yem de cikaracagiz sahildenSiyirdimHehe

iyi balıklar bayram etmiş sarozda kalanları atsaydın suya...yuhhhhhhhhhh yeme bak yeme bir kış balık tutar adam o yemlerle.. kırmaya gelmişler bu tarafa..ama pervane izin vermemişSiyirdimSiyirdimçok üzüldüm çokkkkkkkkkDansHelalNanikkkNanik1
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Greek team..paragat avinda Albatros-gr 28 2,509 11-11-2016, 02:05
Son Yorum: Albatros-gr
  04.08.2012 antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 45 6,744 07-10-2013, 17:08
Son Yorum: ANTALYALI07
  25 ağustos antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 40 7,194 06-05-2013, 08:39
Son Yorum: ANTALYALI07
  Manisa team özderede Cihan Deniz 54 6,569 02-03-2012, 03:06
Son Yorum: Cihan Deniz
  Çeşme Ildır GYK Team seabream 111 13,175 24-10-2010, 12:06
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Paragat team Albatros-gr 33 8,043 23-08-2010, 01:35
  GR Team ile mini organizasyon Dr.Güner 35 5,576 11-06-2010, 13:38
Son Yorum: dincobey
  Greek team balikta Albatros-gr 61 8,765 27-10-2009, 22:41
  14 Haziran Avımız..TURNA TEAM feridun 27 4,259 18-06-2009, 23:28