Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Büyük beyaz ve sularimiz
Kardeşim naparsın ??? geçen gün yüzerken 10 metrelik dev beyaz gördümBig Grin
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
barış birader ne yapayım iş güç uğraşıyoz.sen iyisindir inşallah.10 metrelik beyaz yakaladık dedi çinliler.hayvan bi ölçüldü 6 metre.bu çinlilerde çok atıyo yau Bobokardeşim zamanı uydurda bi katliam yapalımSiyirdim
Bul
merttekol yazdı:barış birader ne yapayım iş güç uğraşıyoz.sen iyisindir inşallah.10 metrelik beyaz yakaladık dedi çinliler.hayvan bi ölçüldü 6 metre.bu çinlilerde çok atıyo yau Bobokardeşim zamanı uydurda bi katliam yapalımSiyirdim

Bu çinliler herşeyin kopyasını yapmayı severler, onu da klonlamışlardır Smile
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
merttekol yazdı:barış birader ne yapayım iş güç uğraşıyoz.sen iyisindir inşallah.10 metrelik beyaz yakaladık dedi çinliler.hayvan bi ölçüldü 6 metre.bu çinlilerde çok atıyo yau Bobokardeşim zamanı uydurda bi katliam yapalımSiyirdim

yarın gece napıyon?
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
uygunum birader.
Bul
evet berkan abi ya adamlar tam bi kopyalama uzmanı en son birşey duydum yuh artık dedim. ı phone nun son versiyonu cıkmadan kopyaladılar diye bir haberSiyirdimya siz nasıl bir halkHappy sınız ya.hepiniz maşallah kopya bide dünyayı kopyalıyorlar
Bul
Iphone 5' i mi kopyalamışlar? Yuh artık, daha orijinali çıkmadı.. hahahahaaaa Hehe
Bul
bugün güney afrika cape te bir turist parçalandı.sanırım ingiliz.köpekbalığı gözcüleri 3 gündür 5.5 metrelik bir erkeği kıyıda gördükleri için bayrak çekmişler.yani sahil yasak bölgeyken bu amca denize girmiş.sonuç iki bacakta yok ve kan kaybından ex olmuş amca.biz bilinçsizliği ve dikkatsizliği hep halkımızla özdeştiririz.medeni dedikleri elin ingilizinin yaptığı tabiri caizse salaklığa bak.tamda hayvanların çiftleşme mevsimi.saldırganlık tavan yapmışken.ne diyelim.ingilizlerdede cahil cesaretliler çıkıyor.
Bul
bucalı yazdı:yarın gece napıyon?

merttekol yazdı:uygunum birader.

sonuçları alalım gençler.levrekler nerede.Hi
Bul
merttekol yazdı:bugün güney afrika cape te bir turist parçalandı.sanırım ingiliz.köpekbalığı gözcüleri 3 gündür 5.5 metrelik bir erkeği kıyıda gördükleri için bayrak çekmişler.yani sahil yasak bölgeyken bu amca denize girmiş.sonuç iki bacakta yok ve kan kaybından ex olmuş amca.biz bilinçsizliği ve dikkatsizliği hep halkımızla özdeştiririz.medeni dedikleri elin ingilizinin yaptığı tabiri caizse salaklığa bak.tamda hayvanların çiftleşme mevsimi.saldırganlık tavan yapmışken.ne diyelim.ingilizlerdede cahil cesaretliler çıkıyor.

yaa ne işi var afrikada, gelsin güzelim antalyada fethiyede girsin denize güzel güzel Happy
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi