Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Kayıt Tarihi: 14-01-2006
rocero yazdı:[SIZE="4"]hepinize teşşekkür ederim[/SIZE]...
takım olarak klasik üçlü dip takım ve boili kullandım...
soya soslu boili ve üçlü dip için hamur kullandım özel kendinden yaylı iğnelerim var hamur düşmesin diye hamur tarifini sana özelden yolladım murat abi...
özel mesaja kapalıymışsın murat abi sonra yollarım artık...
Adaş, sen doğruyu yapmışsın


asıl sana teşekkürler
Yorumları: 1,372
Konuları: 32
Kayıt Tarihi: 25-04-2006
Balık harika Serkan. Ellerine sağlık, afiyet olsun. Rastgele
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Yorumları: 35
Konuları: 3
Kayıt Tarihi: 18-07-2011
yiyeceğin balığı almışsın afiyet olsun tebrikler

selam ben geldim doğum günüm 16.05 1975
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
Kayıt Tarihi: 17-03-2007
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 675
Konuları: 91
Kayıt Tarihi: 23-10-2006
valla benim de özel mesajım açık

merak ettim doğrusu.
balık çok canlı ve yakışıklı gözüküyor.
afiyetle yemeni dilerim.
Yorumları: 89
Konuları: 4
Kayıt Tarihi: 14-06-2011
berekli olsun sazan harika gozukuyor
Yorumları: 1,277
Konuları: 45
Kayıt Tarihi: 15-09-2011
Serkan tebrikler, sazan harika görünüyor.. bereketli olsun.. ayrıca küçük olanları suya iade etmen de çok asil bir davranış
bir tutkudur balık tutmak..
Yorumları: 68
Konuları: 4
Kayıt Tarihi: 17-04-2011
tebrıkler tam yenılcek balık afıyet olsun
murat tuna 1979 manısa
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Kayıt Tarihi: 21-02-2009
eline sağlık serkancım.sazan pek yakışıklıymış.afiyetle kardeşim.daha kocamanlarına daha bollarına inşallah.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
Kayıt Tarihi: 29-03-2007
serkan eline emeğine sağlık afiyet olsun rast gele.
