Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TÜrkİye organİzasyonu 2
bucalıfikret yazdı:isim vermedim şimdi arkadaşlara cevap hakkı doğdu.
barışla aramda birşey yok fevzininde ilaca iğtiyacı yok dursun seninde arkadaşındı şimdi böylemi oldu ne yaparsan yap.bravo kardeş.

ben kimseyle aranada bir şey var demedimki.adamlar bucada sana yakın diye.fevzinin ilacı var gerçekten.çocuğu deniz tutuyor.inanmıyor yahu.kendisine sor o zaman.ne o kızmayamı başladın ş e k e r i m . . .HappyWinkRolleyesha tursun benim hemşehrim bana hayır demez.şekeriiiiiiimm.
Bul
bucalıfikret yazdı:
kamil kuyruk kapsa neolur beden bende.Siyirdim

bedenine kurban olurum şekerim kuyruksuz beden neye yarayacaksa.Hadiordan
Bul
ufuktan26 yazdı:Kuyruğu bırakıp gider yaw Siyirdim

ana kerkenkeleyemi benzettin şekerimi hocam.kaptırmaz kuyruğu.gelir alır kardeşini maydanozdan.yoksa işleri ters gider mazallah.76
Bul
yycolak yazdı:bekleme çalış kalabalık olalım tekne büyük.Wink
arayacağım arkadaşlar belli çalışmaya gerekmi var
ufuktan26 yazdı:Kavga etmeyin de beraber ayarlayın organizasyonu Bobo
hocam sen bizi teknede gör.

yycolak yazdı:ben en son geleceklerdenim hocam.fiko beni maydanozdan alıp maydanoza bırakacak.ha buradan adam istiyorsa ayarlarız.Siyirdim
başka emrin varsa söyle onuda yapayım şekerim.
Kamil ILIPINAR yazdı:yok hocam bunlar birbirine taş atmazlarsa içleri rahat etmez Siyirdim
kamil ben taş atmıyorum o bana atıyor oysa ben gül veriyorum kardeşime.Siyirdim
Bul
yycolak yazdı:ana kerkenkeleyemi benzettin şekerimi hocam.kaptırmaz kuyruğu.gelir alır kardeşini maydanozdan.yoksa işleri ters gider mazallah.76

Gelir alır tabi.Seni almayacak da kimi alacak Yalçınım.Kıyamaz sana ...Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
[/COLOR]
yycolak yazdı:ana kerkenkeleyemi benzettin şekerimi hocam.kaptırmaz kuyruğu.gelir alır kardeşini maydanozdan.yoksa işleri ters gider mazallah.76

org sizin orda olmuyor tam tersinde oluyor olsa dükkan senin.Siyirdim
Bul
Orjinal Gönderi : ufuktan26 Mesajı Görüntüle
Kavga etmeyin de beraber ayarlayın organizasyonu
hocam sen bizi teknede gör.

Tahmin ediyorum Fikocum.İnşallah nasip olur da görüşürüz.Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
sıkıldın alıntıları eklentiye bağladın şekerim.bırak şimdi taşı gülü.sen işine bak şekerim.çalımalar derken biliyorsun bucayı.mert orada,ergün orada,engin orada,barış orada,fevzi orada,tursun orada,fahrettin sana yakın,birden aklıma gelmedi birde yeni üyemiz var çocukcağız soruyordu ne zaman toplanıyoruz diye.lokancı mehmet hani ayakları kaç numara demiştik bir ara.yarı avrupalıyı aramayı unutma.işin zor fikoooooo.bunlar hemen aklıma gelenler.istersen biraz daha düşüneyim.
Bul
bucalıfikret yazdı:[/COLOR]

org sizin orda olmuyor tam tersinde oluyor olsa dükkan senin.Siyirdim

tamam işte beni alacaksın buradan gidicez.istersen geceden gelebilirsin.seni ağırlarız şekerim.76
Bul
yycolak yazdı:sıkıldın alıntıları eklentiye bağladın şekerim.bırak şimdi taşı gülü.sen işine bak şekerim.çalımalar derken biliyorsun bucayı.mert orada,ergün orada,engin orada,barış orada,fevzi orada,tursun orada,fahrettin sana yakın,birden aklıma gelmedi birde yeni üyemiz var çocukcağız soruyordu ne zaman toplanıyoruz diye.lokancı mehmet hani ayakları kaç numara demiştik bir ara.yarı avrupalıyı aramayı unutma.işin zor fikoooooo.bunlar hemen aklıma gelenler.istersen biraz daha düşüneyim.

Sen bunları bir liste halinde ver.Yoksa unutur Fiko Siyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  türkiye org hakkında yalova tatar 10 2,531 13-05-2010, 01:46
Son Yorum: bucalıfikret
  İzmir KIş organizasyonu fish or die 85 9,799 27-12-2009, 02:16
Son Yorum: yycolak
  İstanbul Kış Organizasyonu Goktug 5 1,980 27-12-2009, 02:12
  Dalyan Organizasyonu Ulaşım fish or die 220 20,683 02-10-2009, 01:07
  İzmir Organizasyonu Ulaşım fish or die 151 15,863 23-04-2009, 16:16
Son Yorum: orhanekmekci
  asıl organizasyonu ben yapıyorum evleniyorum instinct 33 5,259 03-02-2009, 20:35
Son Yorum: Krizoberill
  izmir tekne organizasyonu hakkında LeVrEkCi 12 4,083 06-05-2008, 12:50
Son Yorum: ALTAYLI
  2.İSTANBUL ORGANİZASYONU LeVrEkCi 0 1,569 20-06-2007, 09:47
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi