Yorumları: 20,389
Konuları: 290
bucalıfikret yazdı:isim vermedim şimdi arkadaşlara cevap hakkı doğdu.
barışla aramda birşey yok fevzininde ilaca iğtiyacı yok dursun seninde arkadaşındı şimdi böylemi oldu ne yaparsan yap.bravo kardeş.
ben kimseyle aranada bir şey var demedimki.adamlar bucada sana yakın diye.fevzinin ilacı var gerçekten.çocuğu deniz tutuyor.inanmıyor yahu.kendisine sor o zaman.ne o kızmayamı başladın ş e k e r i m . . .

ha tursun benim hemşehrim bana hayır demez.şekeriiiiiiimm.
bucalıfikret yazdı:
kamil kuyruk kapsa neolur beden bende.
bedenine kurban olurum şekerim kuyruksuz beden neye yarayacaksa.
ufuktan26 yazdı:Kuyruğu bırakıp gider yaw 
ana kerkenkeleyemi benzettin şekerimi hocam.kaptırmaz kuyruğu.gelir alır kardeşini maydanozdan.yoksa işleri ters gider mazallah.
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
yycolak yazdı:ana kerkenkeleyemi benzettin şekerimi hocam.kaptırmaz kuyruğu.gelir alır kardeşini maydanozdan.yoksa işleri ters gider mazallah.
Gelir alır tabi.Seni almayacak da kimi alacak Yalçınım.Kıyamaz sana ...
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
[/COLOR]yycolak yazdı:ana kerkenkeleyemi benzettin şekerimi hocam.kaptırmaz kuyruğu.gelir alır kardeşini maydanozdan.yoksa işleri ters gider mazallah.
org sizin orda olmuyor tam tersinde oluyor olsa dükkan senin.
Orjinal Gönderi : ufuktan26 Mesajı Görüntüle
Kavga etmeyin de beraber ayarlayın organizasyonu
hocam sen bizi teknede gör.
Tahmin ediyorum Fikocum.İnşallah nasip olur da görüşürüz.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
sıkıldın alıntıları eklentiye bağladın şekerim.bırak şimdi taşı gülü.sen işine bak şekerim.çalımalar derken biliyorsun bucayı.mert orada,ergün orada,engin orada,barış orada,fevzi orada,tursun orada,fahrettin sana yakın,birden aklıma gelmedi birde yeni üyemiz var çocukcağız soruyordu ne zaman toplanıyoruz diye.lokancı mehmet hani ayakları kaç numara demiştik bir ara.yarı avrupalıyı aramayı unutma.işin zor fikoooooo.bunlar hemen aklıma gelenler.istersen biraz daha düşüneyim.
bucalıfikret yazdı:[/COLOR]
org sizin orda olmuyor tam tersinde oluyor olsa dükkan senin.
tamam işte beni alacaksın buradan gidicez.istersen geceden gelebilirsin.seni ağırlarız şekerim.
yycolak yazdı:sıkıldın alıntıları eklentiye bağladın şekerim.bırak şimdi taşı gülü.sen işine bak şekerim.çalımalar derken biliyorsun bucayı.mert orada,ergün orada,engin orada,barış orada,fevzi orada,tursun orada,fahrettin sana yakın,birden aklıma gelmedi birde yeni üyemiz var çocukcağız soruyordu ne zaman toplanıyoruz diye.lokancı mehmet hani ayakları kaç numara demiştik bir ara.yarı avrupalıyı aramayı unutma.işin zor fikoooooo.bunlar hemen aklıma gelenler.istersen biraz daha düşüneyim.
Sen bunları bir liste halinde ver.Yoksa unutur Fiko