Yorumları: 7,892
Konuları: 199
xfisher yazdı:Balığı Karadenizli tutar Diyarbakırlı satar bizim ülkede genellikle.. amca lüferle sarıkanadı farklı balıklar olarak mı biliyormuş 
Yanlış anlaşılmasın burada yakalayan da satan da suçlu..
Bak bu konuda çok haklısın herif Erzincan lı

Yok aynı balık olduğunu bilyor ama sirkülerde sadece lüfer yazdığı için diğerlerinin olmadığını söylüyor. Aslında ironik bi durum

sonuç olarak salakçada olsa kendini doğru savunduğunu sanmak o kadar.
ufuktan26 yazdı:Çok duyarsız oldu insanımız çookk.Dedim ya sonunda başın belaya girer diye..
Aynen hocam

çooook mu çok haklısın.
Bu gün öğle yemeği yerken yemek yediğim mekanda koca koca LCD ler de haberler ama oradaki 40-50 kişi kendi halinde ve kendisini o kadar çok yakından ilgilendiren haberler veriliyorki umrunda değil. O ara Hırvatistan polisinin bi tatbikatı sırasında uçan reklam panolarını gösterince herkes pür dikkat izlemeye başladı ve herkes o şow içeriği ve uçuşan panoları konuşmaya başladı...
Yok yok bende problem

artık kabul ediyorum.
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
Bizde ne kadar eğitim olsada menfaatler ön planda geliyor.

Bakalım lüfer biterse ne satacaklar.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
bu denizden ekmek yiyenler bu kadar bilinçsiz davranırsa,cemaat ne yapar bilmiyorum.yarına ne satarlar tezgahta yorumsuz
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 2,599
Konuları: 2
ANTALYALI07 yazdı:bu denizden ekmek yiyenler bu kadar bilinçsiz davranırsa,cemaat ne yapar bilmiyorum.yarına ne satarlar tezgahta yorumsuz
Aytekin, adamlar rahatlar

nasıl olsa levrek,çipura ve ithal uskumru garantili öbüründen vurduğu vurguna bakıyor o kadar
--------------------------------------------------------------------
Yok yok ben biraz çıkıp kendime geleyim hala ellerim titriyo....
gece görüşürüz.
Yorumları: 8
Konuları: 0
Bütün yorumlara katılıyorum fakat denetim denetim diyoruz geçtiğimiz günlerde kutlanan lüfer bayramında sayın bakanımız balık halinde balıkçılarla beraberdi onlarla lüfer bayramını kutladı.Bakanımız lüfer bayramını kutlarken 10 metre yanında ise cinekoplar mezat yöntemiyle satılıyordu yani adamlar bağıra bağıra çatır çatır çinokoparı satıyordu.
bu adamlar aşmış artık bakan varmiş balıkhane balığı almıyormuş satmıyormuş onlar için pek fazla önemi yok
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
işimiz zor arkadaşlar.biz daha kırmızı ışıkta geçmeyi marifet sayıyoruz.ana sınıfından başlayıp çocuklarımzı eğitmeliyiz,bilinçlendirmeliyiz.başka türlü olmaz.yetişkinlere nereli olursa olsun bir şeyi anlatmak hatta öğretmek çok zor.yeni nesil bilinçlenmeli.yoksa denizler kuruyacak.ama onlar büyüyene kadar denizler o güzelim balıkları koruyabilecekmi?.... işte ikilem burada.
Yorumları: 2,599
Konuları: 2
MaVrUşGiL yazdı:Bak bu konuda çok haklısın herif Erzincan lı 
Yok aynı balık olduğunu bilyor ama sirkülerde sadece lüfer yazdığı için diğerlerinin olmadığını söylüyor. Aslında ironik bi durum
sonuç olarak salakçada olsa kendini doğru savunduğunu sanmak o kadar.
Serkancığım bu konuyla ilgili olarak yukarıdaki yazı yazdıktan sonra döndüm internete.İstanbul Büyük Şehir Belediyesi yazdım karşıma şöyle birşey çıktı Beyazmasa başvuru işte İstanbulda oturanlar size Serkanın yazdıklarını kopyalayıp yapıştırın. Bakalım ne olacak veya ne diyecekler.
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Duyarlı davranışın için teşekkür ederim arkadaşım
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=