Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Bende başımdan geçen bi olayı anlatayım benim gittiğim devamlı bi balıkçı vardı balıkçıya 1 kilo hamsi söyledim tartmaya başladı yan taraftaki balıkçıya gözüm ilişti neyapıyor diye adam kültür cupralarının üzerine gelen sineklere sinek ilacı sıkıyordu sprey olanlarından (isim yok reklam olmasın) abi ne yapıyorsun dedim onları insanlar yiyecek dedim adamda yok babom ben onların üzerlerine su serpiyorum bişeyçik kalmaz dedi öldürcen milleti dedim umursamadı bu tarz balıktan anlamayan insanlar balık satıyor sadece ceplerine girecek paranın hesabını yapıyorlar insan sağlıyla oynuyorlar farkında değiller.
NOT:Gerekli mercilere şikayet yapılmıştır.takip ediyorum.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
inanmiyorum..olmaz boyle sey ya....

akil var mantik var..yani bu kadar da ..

denecek bir sey yok...
geregini yaptigina sevindim Eren
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
kimin yediği nasıl öldüğünü oda bilmiyor ölende bilmiyor ne yazıkki,insanlık bu kadar ucuz dostum.
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Korkunç yaaa.Doktor özelden şu balıkçıyı tarif et de uzak duralım..
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
Bunların her gün denetçisi olması gerekiyor insan sağlığı kardeşim buda bir çeşit terör.
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
sardalyayı bile hamsi diye satmak için uğraşan balıkcıdan daha ne beklersin yada kesilip doğranmış iri sazanları yayın diye bağıranlar nedense hep kandırılan biziz gibime geliyor

yada tekiri barbun diye bağıranlar
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Yorumları: 211
Konuları: 2
eğer bu olayın gerçek olduğunu söylemesen şaka yada fıkra olduğunu söylerdim

Cahil cesareti böyle birşey olsa gerek.
LİMİT ALTI BALIKLARI ALIKOYMAZ DENİZE İADE EDERSEK BALIĞA GİTTİĞİMİZDE ZAMANIMIZI BALIK ARAMAKLA DEĞİL BALIK AVLAMAKLA GEÇİREBİLİRİZ...
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
işte sağlığımız kimlere emanet.memleketin denetleme mekanizması bir türlü çalışmaya başlamadı.başalayacağıda yok.şikayet ettiniz gelecek zabıta o sinek ilacı sıkılmış balıklardan ayıklanıp takdim edilecek iki kilo.afiyet olsun denecek,o da afiyetle yiyecek,iş unutulacak.belki göztermelik birkaç liralık ceza kesilecek tamam.

Yorumları: 6,094
Konuları: 112
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Eren bunu alenen teşhir edeceksinki herkes kimin ne olduğunu bilsin..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]