Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
istanbullu balıkçı arkadaşlar
arkadaşlar benim şöyle bir teklifim var.
benim merada tekne boşta duruyor ama hafta sonları çocukların kurslarından dolayı balıga gidemiyorum.
3 kişi olabildigimiz taktirde 1 tekneyle 3 kişi balıga çıkabiliriz fakat sorun şurada hafta sonları ben 1 hafta sonu çalışıyorum 1 hafta sonu tatilim ve tatil oldugum haftalar arabasızlıktan dolayı (çocuklar kursa bırakılıp alınıyor)biryere gidemiyorum.ben kaçsam hanım bu işleri halledebilir.
araba olursa 3 kişi olursak masrafları bölüşerek gidip sabahtan akşama kadar balık tutup dönebiliriz yer maslaga 100 km mesafede yani 1 saat 1,5 saatte gidiliyor.arada sırada gidip balıkları tutup gelelim.yazın tekneler boş kalmaz ama kışın birsürü tekne ve motor var kimse karışmaz etmez kumdan indiririm herhangibir akrabamın teknesini takar motoru giderim hatta 1 tekneyi kaldıraçta bıraktık bu sene.
teklif benden haa kışın balık olurmu o şansımıza artık sırtı çekeriz yemli bakarız uzunolta yaparız çapari yaparız şansımıza tuttuk tuttuk tutamadık bi tekirdag köftesi yer tekirdag suyu alır geliriz Gulumse
ayrıca bu teklifim ayda 1 kere hafta içide geçerlidir Smile
Bul
super sin nihat abi ama ben bu teklifi ancak emekli olunca degerlendire bilirim cok sagol valla harika yaw.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
sizlere rasgelsin abicim çok güzel ve hesaplı olur sıcak dostluk ortamıda cabasıAlkisAlkisBobo
Bul
güzel fikir.istanbulda bayağı arkadaşımız var.boş kalmaz gibime geliyor.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Tekne avcılığının keyfi farklıdır.Gelecekler üç kişiyi gecerse napcan bakalımSiyirdimŞimdiden şanslı arkadaşlara rasgeleSeerf
Bornova - izmir
Bul
Nihat güzel bir teklif sende benim gibi tekne avını seviyorsun böyle bir şey olursa bende gelmek isterim gerekirse benim motoruda getirip iki teknede çıkabiliriz havalar şöyle bir yerine otursun düzgün bir zamanda yaparsak zevki başka olur o taraftaki taşları biliyorum ama bu zamanda taşlarda karagöz iri istavrit bulunabilir diye tahmin ediyorum kısmet demek lazım rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
-orhan abi o zaman tekneleri baglayacaz arka arkaya en öndeki çekip fenere getirecek hepsini Gulumseşaka bir yana o zaman ayrı ayrı günlerde gideriz heralde yada eşref abi oraya yakın oda gelir 2 tekne 6 kişi oluruz artık olmadı tevfik ede haber veririz benim tekneyi sattıgım üyemiz teknesi benim evin orada oda yakında oturuyor olduk 3 trknr 9 kişi Gulumse
-eşref abi kesinlikle haber vereceğim Seerf
Bul
hadi hayırlısıGulumse
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Guzel fıkır Nıhat abı fakat bende araba yok ama ayarlanırsa 3. kısı olmayı cok ısterım Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
nihat tebrikler güzel teklif hadi hayırlısıAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İki Amatör balıkçı Buluşursa ne yer :) MaVrUşGiL 20 3,236 09-02-2013, 20:57
Son Yorum: monawar
  Amatör Balıkçı Şarkısı yeniolta 10 2,179 14-10-2012, 11:00
Son Yorum: turna
  Balikçi isen.... oguzcanagca 3 1,340 17-08-2012, 18:09
Son Yorum: LeVrEkCi